Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gerçekten öyle, hamilelik bir mucize olduğu gibi onun devam etmesi de bir mucize🧿
Ben sadece hamile kalamiyorum diye üzülüyordum.Cunku iki tüp bebekte de gebeliğim sağlıklı devam etmişti.Dogal gebe kalınca oldu bu iş dedim.Sorun gebe kalmaktı hiç gelisemeyecegini hesaba katmamistim.Cok etkilendim ve üzüldüm.
Gerçekten gebeligin olması da devam etmesi de mucize..Bunu birebir yaşayan insanlar olarak biliyoruz.

10 haftada kalp durması doktor 6 ay korun dedi ben 6 ay korundum. 3 ay korunmadık
Doktorun uzun bir korunma süresi vermiş aslında kürtaj sonrası 1 ya da 2 adet geçsin yeterli diyorlar. Belkide ileri hafta olduğundan öyle demiştir. Psikolojik hazırlık da çok önemli tabi bu süreçte. İnşallah daha bekletmeden gelir bu ay bebişin sağlıkla 🙏

İnsallah, cok tesekkur ederim 🙏🏻 ben de iki aşılama, iki tüp bebek tedavisi gordum, daha dogrusu ıkıncının transferini beklıyorum, insallah ben de kavusurum bebeklerıme 🙏🏻
Rabbım evlatlarınıza saglıklı uzun ömürler versin ❤️
Kocaman aminnnnnn 🤲🤲🤲
Transferiniz nezaman.
İnsallah ikizleriniz olur🤲 (kendim içinde böyle dua ediyordum)

İnş. 10 haftalıktı kalbi durdu. 6 ay korundum 3. Ayım korunmadan
6 ay öncesi daha kolay hamile kalınıyor galiba ama beklemekle iyi yapmışsınız rahim kendini toplama açısından. Hayırlı zamanda sağlıklı olsun inşallah 🙏 Benim eşim beklemek istemedi ama bende 4 ay beklemek istiyordum en az

Kızlar merhaba bende 1 martta düşük yaptım kalp durması nedeniyle. Haziran Temmuz Ağustos korunmadık 2 ay ovulasyon testiyle takip ettim gebelik olmadı dahaca. Sizler kaç ayda gebe kaldınız yada kaç aldır deniyorsunuz
Ben kasımda kürtaj oldum 3 ay korundum bakalım daha bekliyorum henüz bir gebelik yok 🤷‍♀️

6 ay öncesi daha kolay hamile kalınıyor galiba ama beklemekle iyi yapmışsınız rahim kendini toplama açısından. Hayırlı zamanda sağlıklı olsun inşallah 🙏 Benim eşim beklemek istemedi ama bende 4 ay beklemek istiyordum en az
İnş. En yakın zamanda olur hayırlısıyla 🙏

Umarım ikimizde en kısa sürede gebe kalırız
İnşallah 🥰benim rahimde incelme de vardı ama onunla uğraştım 2 ay bu ay da hem aşı için ara verdim hemde histeroskopi için küçük bir yapışıklık çıktı diğer ay bakalım kısmet ne olur 😇

Hanımlar siz histereskopi diyorsunuz pekmezler diyorsunuz sperm kalitesi otlar kökler falan ben hicbir şey yapmadım doktor da bir şey demedi üç ay korun dedi sadece. Başka bir doktora gitmeme falan gerek var mı bilemedim. Ben 6 haftalıkken kese bozulması sebebiyle kanamam geldi ve kürtaj oldum.

Öksürük yok ben de, insallah korona değilimdir 🙏🏻 gıcık ve yutkunmada hafıf bır zoluk oldu, dün tüm limon yedim geçti, bugun yok sımdılık bısey
Benimde öyle oldu 2 gün sadece boğazlarda biraz ağrı terliyoruz soğuk su içiyoruz ondan olmuştur kuzum dikkat et kendine allah korusun az bi zaman kaldı 🥰

Hanımlar siz histereskopi diyorsunuz pekmezler diyorsunuz sperm kalitesi otlar kökler falan ben hicbir şey yapmadım doktor da bir şey demedi üç ay korun dedi sadece. Başka bir doktora gitmeme falan gerek var mı bilemedim. Ben 6 haftalıkken kese bozulması sebebiyle kanamam geldi ve kürtaj oldum.
Canım ben de ekstra bir şey yapmıyorum, ovülasyon testi bile yapmıyorum şuan stres olmamak adına. Belki ilerleyen zamanlarda yaparım, hatta aksine iştahım açıldı eskiden çok dikkat ederdim yediklerime şimdi biraz o konuda da izin verdim kendime:)

X