Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dur pekmezi bizim adana civarında cok oluyor, ankarada bulabilir mıyım bılmıyorum, üzüm vardır ama yarın okulda arkadslara sorcam bı tanıdıkları vardır muhakkak temız yapan
Gönderim sana kuzum bulamazsan söyle. 🙃 Şu pekmez işi varya çok temiz birilerinin yapması gerekiyor biz yapımını biliyoruz köydekiler anlatır falan yapım aşaması çok hijyen gerektiriyor herkesten alınmaz.🥴😂

Gönderim sana kuzum bulamazsan söyle. 🙃 Şu pekmez işi varya çok temiz birilerinin yapması gerekiyor biz yapımını biliyoruz köydekiler anlatır falan yapım aşaması çok hijyen gerektiriyor herkesten alınmaz.🥴😂
Yaa bitanesınız, cok tesekkur ederim 🙏🏻🥰 biraz arastırayım bulurum bence dut olmasa da uzum bulurum, buralarda Çankırı üzümü cok satılıyor, onlar kesın pekmez de yapıyordur

Kendımı bildim bileli annem okula gitmeden once bir kasık içirirdi hep, büyüyünce bıraktık işte 🤷‍♀️ düşükten sonra yıne ıctım, bitti evdeki de
Oğlum öksürüyor ben ısıtıp tavada zeytinyağı ile veriyorum öksürüğe birebir.Bana göre mucizevi ilaç gibi. Hatta bi mandalina sıkıp içine pekmez katıp içtim kan değerlerim bayağ yüksekti.

Ayy kuzum, Allah razı olsun almıs içmiş kadar oldum 🥰❤️sen benım yerime de iç, bulurum ben kafaya koyarsam
Kokusundan anlarsın zaten taze olup olmadığını inşallah bulursun güzel güzel kullanırsın o ara da transfer sonrası da bazı miniklere de faydası olur 🥰🥰

Oğlum öksürüyor ben ısıtıp tavada zeytinyağı ile veriyorum öksürüğe birebir.Bana göre mucizevi ilaç gibi. Hatta bi mandalina sıkıp içine pekmez katıp içtim kan değerlerim bayağ yüksekti.
Bu dut pekmezi ile mi iyi yoksa üzüm de aynı olur mu 😇

Yaa bitanesınız, cok tesekkur ederim 🙏🏻🥰 biraz arastırayım bulurum bence dut olmasa da uzum bulurum, buralarda Çankırı üzümü cok satılıyor, onlar kesın pekmez de yapıyordur
Rica ederiz canım..🥰 Önümüz kış sabahları içersin için ısınır.Hem senin evinde çok soğuktu öyle söylerdin.😅

Çok geçmiş olsun canım. Ben de hazirAnda düşük yaptım temmuzda korundum ağustosta korunmadım ama olmadı bu ay. Bu ay hsg de çektirdim ondan sonra daha kolay oluyor gebelik diyorlar ama bende olmadı 🤦🏼‍♀️Senin gibi düşük sonrası bunu araştırdım ben de ama çok değişken. Ertesi aya hamile kalabilen de var uzun süredir bekleyip nasip olmayan da. İnşallah çok beklemeyiz diyeyim. Düşük olan gebeliğin kaçıncı ayda olmuştu.
10 haftada kalp durması doktor 6 ay korun dedi ben 6 ay korundum. 3 ay korunmadık

Kızlar merhaba bende 1 martta düşük yaptım kalp durması nedeniyle. Haziran Temmuz Ağustos korunmadık 2 ay ovulasyon testiyle takip ettim gebelik olmadı dahaca. Sizler kaç ayda gebe kaldınız yada kaç aldır deniyorsunuz
Merhaba canım aramıza hoşgedin, ben de Mayıs ayında düşük yaptım benim de hala olmadı. Bana doktorum 6 ay olmazsa gel demişti, bakalım bekliyoruz. Arkadaşlarımın dediği gibi bu süre çok değişken🙂

Merhaba geçmiş olsun. Kaç haftalıktı kalbi durduğunda. Bende ilk adetten bi süre sonra korunmayı bıraktım o ay hamile kaldım ama bende üstünden bi zaman geçmesini isterdim inşallah bu ay hamile kalırsınız çok doğru bi zamn olur
İnş. 10 haftalıktı kalbi durdu. 6 ay korundum 3. Ayım korunmadan

Merhabalar hanımlar
Bende 1agustosda küretaj oldum.6+2 kese ve kalp atışını duymuştuk fakat sonrasına gelişmedi.Ben pko luyum eşimde de sperm hareketinde sıkıntı var.Dogal yoldan ilk gebeligim idi.iki kızım var ikisi de tüp bebek tedavisi ile olmuştu.Dogal yolla gebe kalmak inanılmaz birşeymis onu anladım.
Gerçekten öyle, hamilelik bir mucize olduğu gibi onun devam etmesi de bir mucize🧿

Çok geçmiş olsun, yine dogal yoldan kalırsınız bence, adet sonrası yumurtlamayı takıp edıp degerlendırın.. Ben Hıc dogal yoldan kalamadım, ilk gebelıgım aşılama (doktorum dogal dıyor ona) simdi de tüp bebek tedavisi goruyorum, hormon ilacları bunyeyı alt ust etti gercekten
Eşimin sperm sıkıntısından dolayı gelişmediğini söyledi doktorum.Bizde her iki taraftan da sıkıntı olduğu için asıl çözüm tüp.Bende 13yillik evlilikte hiç korunmadan ilk kez yaşadım bu süreci ve tadı damağım da kaldı:KK43: Benimde iki aşılama ve 3 tüp bebek de toplam tedavi sürecim oldu.

Aşılamayi doğal süreç kabul ediyorlar.İnsallah tup bebek süreciniz de hayırlı olur ve sağlıklı ilerler.Sizi çok yormadan bekletmeden güzel sonuçlariniz olur 🤲🤲🤲

Eşimin sperm sıkıntısından dolayı gelişmediğini söyledi doktorum.Bizde her iki taraftan da sıkıntı olduğu için asıl çözüm tüp.Bende 13yillik evlilikte hiç korunmadan ilk kez yaşadım bu süreci ve tadı damağım da kaldı:KK43: Benimde iki aşılama ve 3 tüp bebek de toplam tedavi sürecim oldu.

Aşılamayi doğal süreç kabul ediyorlar.İnsallah tup bebek süreciniz de hayırlı olur ve sağlıklı ilerler.Sizi çok yormadan bekletmeden güzel sonuçlariniz olur 🤲🤲🤲
İnsallah, cok tesekkur ederim 🙏🏻 ben de iki aşılama, iki tüp bebek tedavisi gordum, daha dogrusu ıkıncının transferini beklıyorum, insallah ben de kavusurum bebeklerıme 🙏🏻
Rabbım evlatlarınıza saglıklı uzun ömürler versin ❤️

X