- 12 Nisan 2019
- 24.054
- 38.175
Oo daha kritik zamana 5 gün var2 gün oldu canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oo daha kritik zamana 5 gün var2 gün oldu canım
Beklemedeyim bakayım bi 10 günü doldurayım gelmezse giderim tekrar doktoraOo daha kritik zamana 5 gün var
Gelir 1 hafta ıcındeBeklemedeyim bakayım bi 10 günü doldurayım gelmezse giderim tekrar doktora
Benim kardeşim de 9 eylul doğumlu izmirin kurtuluşu adı eylul. Çok narin duygusal oluyorlar ben insanların isimlerine göre sekillendigine inanırım. Inşallah kızınız olursa koyun çok da güzel kibar bir isim.Ah ne güzel, bu burda dursun güzel haberler alalım o günler inşallah. Hayatımdaki en önemli şeyler hep eylülde oldu, kızım olursa adını da Eylül koymak isterdim hep, bakalım bir güzellik yapacak mı bize bu Eylül :)
Canım yasadiklarin gerçekten çok zor Allah sabır versin ve hem bu dünyada hem öbür tarafta mükâfatını versin inşallah. Kırk basması diye birşey duydun mu bilmem ama komşumuz da üç tane düşük yaptıktan sonra babaanem seni kırk basmış yani kirkli bebekken kötü niyetle başka kırklı bir bebek getirmişler yanina yada adetli bir kadin gelmiş kötü niyetle sana bakmış dedi. Neyse kirkladilar kadını ve ardından üç tane ard arda sağlıklı doğum yaptı. İnsan her duyduğunu deniyor Rabbim şifanı buldursun inşallah canımbiliyorum canım bu da imtihan..gönlümüze çok zor geliyor ama Allah tan herşey napalım hamd olsun her halimize..
güzel kalbinden geçen güzel duaların kabul olur inşallah canım benim Allah razı olsun
ekfeksiyon hamilelikte sıkıntıymış evet de yani neden o muydu kim bilir.bizimkinin pataloji sonuçları temiz hepsi aynı.3.yü genetiğe de göndermiştik bi kaç kromozomuna bakmışlar temizmiş anne baba genetiğe gitsin demiş raporda.yani doktorlar hep bebekte kromozom bozukluğu varmıştır sağlıksızmıştır ondan gelişmemiştir diye söylüyor ama bence hepsi varsayım.farklı bişey var sanki ama bulamıyoruz..bilemiyorum
amin canım umarım önce senin güzel haberini duyarız sonra ben de verebilirim inşallah..
Teşekkürler canım kendiliğinden derken evde kendim düşük yaptım aşırı kanamalı ve sancılı oldu Rabbim bir daha yaşatmasın ne bana ne de başkasınamerhaba çok geçmiş olsun
kendiliğinden mi düşükleriniz
Amin amin valla Sohrab bu topiği açtığından beri buradayım aralarda 2 3 ay estrofem kullanmam gerektiğinden bi ara verdim birde bu ay histeroskopi yüzünden ara verdim o kadar bakalım eylülde ne olurgeçen sene de eylülde hamile kalmıştımDaimi müşteriyim diyorsun Allah o tabloya bebişlerimizi eklemeyi nasip etsin tez vakitte
Evet canım dizi filmlerden görünce insan hemen ilk korunmasız ilişkide bebek oluverecek zannediyor ama bu işler öyle değilmiş, bekliyoruz bakalım
Çok geçmiş olsun canım, evde bunu yaşamak bence çok daha zordur. O ana şahit olmak acısını sancısını çekip görmek.. Allah hiçbirimize bidaha yaşatmasın bunuTeşekkürler canım kendiliğinden derken evde kendim düşük yaptım aşırı kanamalı ve sancılı oldu Rabbim bir daha yaşatmasın ne bana ne de başkasına
Bu konuda hayatta bende söylemem artık kimseyeÇok geçmiş olsun canım, evde bunu yaşamak bence çok daha zordur. O ana şahit olmak acısını sancısını çekip görmek.. Allah hiçbirimize bidaha yaşatmasın bunu
Herkese günaydın kızlar, dün iki arkadaşım bana sen hamilesin de bize söylemiyor musun dediler? Halbuki reglim daha yeni bitti, hayırdır inşallah Gerçi olursa da akıllandım ilk 3 ay kimseye söylemem, eşime bile diyorum olursa sana bişe söylemem ilk 3 ay diye
amin canım Allah razı olsun.Canım yasadiklarin gerçekten çok zor Allah sabır versin ve hem bu dünyada hem öbür tarafta mükâfatını versin inşallah. Kırk basması diye birşey duydun mu bilmem ama komşumuz da üç tane düşük yaptıktan sonra babaanem seni kırk basmış yani kirkli bebekken kötü niyetle başka kırklı bir bebek getirmişler yanina yada adetli bir kadin gelmiş kötü niyetle sana bakmış dedi. Neyse kirkladilar kadını ve ardından üç tane ard arda sağlıklı doğum yaptı. İnsan her duyduğunu deniyor Rabbim şifanı buldursun inşallah canım
çok geçmiş olsun..sağlıklı gebeliklerin olsun inşallahTeşekkürler canım kendiliğinden derken evde kendim düşük yaptım aşırı kanamalı ve sancılı oldu Rabbim bir daha yaşatmasın ne bana ne de başkasına
Günaydınn ay hadi inşallah malum olmuştur arkadaşlarına. Canım sen gün aşırı ilişki şeklinde mi devam edeceksin ovü kullanmıyorum demiştin dimi? Bir de bu doktor sana yine de kan sulandırıcı vermişti ya ne kullanıyorsun her gün alıyor musun dozu neHerkese günaydın kızlar, dün iki arkadaşım bana sen hamilesin de bize söylemiyor musun dediler? Halbuki reglim daha yeni bitti, hayırdır inşallah Gerçi olursa da akıllandım ilk 3 ay kimseye söylemem, eşime bile diyorum olursa sana bişe söylemem ilk 3 ay diye
Var canım . Çok şükür hamileyim :) beta 2 kat arttı takip ettim ama.korkuyla endişeyle bekliyorum
Hayırlı olsun canım sağlıkla doğsun inşallahVar canım . Çok şükür hamileyim :) beta 2 kat arttı takip ettim ama.korkuyla endişeyle bekliyorum
Ayy ne güzel haber sağlıkla devam etsin inşallah korkmayın lütfen güzel olacak öyle düşünelim kaybınızın üzerinden ne kadar zaman geçmişti kaç aydır deniyordunuzVar canım . Çok şükür hamileyim :) beta 2 kat arttı takip ettim ama.korkuyla endişeyle bekliyorum
Canım eğer böyle şeylerden anlayan bir büyük varsa çevrende bu kirklanma olayını inanarak bir dene istersen. Epey oldu ama ben bu komsumuza ulasabilirsem detayları yazarım sana. Kırk tane çakıl taşı ve kuzu ciğeri gibi biseyler hatırlıyorum ama emin değilimamin canım Allah razı olsun.
hadi yaa hiç duymadım canımya
çok geçmiş olsun..sağlıklı gebeliklerin olsun inşallah
GünaydınÇok geçmiş olsun canım, evde bunu yaşamak bence çok daha zordur. O ana şahit olmak acısını sancısını çekip görmek.. Allah hiçbirimize bidaha yaşatmasın bunu
Herkese günaydın kızlar, dün iki arkadaşım bana sen hamilesin de bize söylemiyor musun dediler? Halbuki reglim daha yeni bitti, hayırdır inşallah Gerçi olursa da akıllandım ilk 3 ay kimseye söylemem, eşime bile diyorum olursa sana bişe söylemem ilk 3 ay diye
anladım canım yok ya çevremde de hiç duymadımCanım eğer böyle şeylerden anlayan bir büyük varsa çevrende bu kirklanma olayını inanarak bir dene istersen. Epey oldu ama ben bu komsumuza ulasabilirsem detayları yazarım sana. Kırk tane çakıl taşı ve kuzu ciğeri gibi biseyler hatırlıyorum ama emin değilim
Teşekkür ederim Bel ağrım yokluyor. Öksürük bir gidip bir geliyor gece çok öksürdum şimdi yok birşey. Burnum kapalı tad koku gitti. Gebelik düşünüyoruz diye vitaminler sağlıklı beslenme falan onların ekmeğini yiyoruz gerçekten. İnşallah kötüye gitmez isem suanki halime şükrediyorum bugün 7. Gün artık iyileşmek istiyorumSen nasıl oldun canım