Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağol canım. Bugün gayet iyiyim bi sıkıntım yok gözüküyor artık.D vitamini, b12 vitamini alıyorum. Kan ilacımı içerim normal de ama bugünlerde içesim yok. Pekmez içiyorum, ıhlamur içtim bol bol da su içiyorum.Elimden geldiğince zorla da olsa yemeğimi yedim, iştahım da toparlamaya başladı.Hastanede hamile bi bayanın bayağ kötü olduğunu gördüm yatırdılar ve o bayan hala aklımda😔 dua ederken onada edıyorum.Belki de gebe olduğum için hassasiyetim daha fazla bu süreçte gebelere çok fazla dikkat gerek..
Evet bende korkuyorum tekrar olursam diye, asi da olmadım.. rabbim korusun hepimizi 🙏

Yaa insallah canım ne bileyim, bi de grupta son zamanlarda korona haberlerımolunca tedirgin oldum acaba mı dedım, beslenmeye dikkat ediyorum cok sukur, bugun kozalak surubu da ekledim listeye, 1 limon daha yıcem bugun, d vıtamını folik asit kuruyemısler ananas hergun tuketıyorum
Kötü düşünme cidden diken üzerindeyiz ama inşallah bir sıkıntı olmadan gelecek transfer günü 🤲🏻 bu arada ara ara bir kaşık keçi boynuzu pekmezi alın neden dersen eşimin b12 si rutin ne zaman kan verse ne kötü gelirdi nede iyi, sınırda dolaşırdı 2 ay önce verdiği kan sonrası b12 için bişey kullanmadı ama malum kendi çocuk sürecimiz için sperm iyi olsun diye sabah akşam almaya tekrar başlamıştı pekmezi geçen bişey için yine kan verdi doktor takviye ilaç mı aldın b12 çok iyi gelmiş dedi, eskisi gibi öyle yorgun vs değil daha dinç hissediyor mesela demekki bünye için de cidden iyi

Canım ben bundan 1,5 ay önce pozitif olduğumu bilmeden arkadaşlarla buluştum.
Havuzbaşında 9-10 saat oturduk. Arkadaşlardan biri hamileydi. Pazar günü açık alanda kalabalık bir düğüne katılmıştım, nolur nolmaz diye bahçede olmamıza rağmen sadece yemek esnasında maskemi açtım. Bir arkadaşı arabayla evine bıraktım ve bir tek ona bulaştı.
Benim belirti 5.gün başladı ama bulaştırdığım arkadaşımın 2.gün başladı.
Kişiden kişiye değişiyor yani kuluçka süresi.
Tad koku gitti mi. Birde kaçıncı gün geçiyor bu belirtiler ya 😔

Kötü düşünme cidden diken üzerindeyiz ama inşallah bir sıkıntı olmadan gelecek transfer günü 🤲🏻 bu arada ara ara bir kaşık keçi boynuzu pekmezi alın neden dersen eşimin b12 si rutin ne zaman kan verse ne kötü gelirdi nede iyi, sınırda dolaşırdı 2 ay önce verdiği kan sonrası b12 için bişey kullanmadı ama malum kendi çocuk sürecimiz için sperm iyi olsun diye sabah akşam almaya tekrar başlamıştı pekmezi geçen bişey için yine kan verdi doktor takviye ilaç mı aldın b12 çok iyi gelmiş dedi, eskisi gibi öyle yorgun vs değil daha dinç hissediyor mesela demekki bünye için de cidden iyi
Canım keçiboynuzu özü yerine geçiyor mu keçiboynuzu pekmezi de? Eşimde sperm sorunu yok test yaptırmıştık ama bu ay yine de kalitesine de işe yarar diye yedireyim diyorum evde pekmezi var güvendiğimiz bir arkadaştan almıştık kendileri yapmışlardı. Ama sanki pekmez değil de özü sağlıklı gibi okudum biryerde. Emin olamadım şimdi

biliyorum canım bu da imtihan..gönlümüze çok zor geliyor ama Allah tan herşey napalım hamd olsun her halimize..
güzel kalbinden geçen güzel duaların kabul olur inşallah canım benim Allah razı olsun:dua:

ekfeksiyon hamilelikte sıkıntıymış evet de yani neden o muydu kim bilir.bizimkinin pataloji sonuçları temiz hepsi aynı.3.yü genetiğe de göndermiştik bi kaç kromozomuna bakmışlar temizmiş anne baba genetiğe gitsin demiş raporda.yani doktorlar hep bebekte kromozom bozukluğu varmıştır sağlıksızmıştır ondan gelişmemiştir diye söylüyor ama bence hepsi varsayım.farklı bişey var sanki ama bulamıyoruz..bilemiyorum
amin canım umarım önce senin güzel haberini duyarız sonra ben de verebilirim inşallah..
Evet doktorun söylemek istediği de oydu sanırım sadece bi varsayım. Çünkü aynı hafta kürtaj olan birisine daha aynı şeyi söylemiş. Öncesinde de enfeksiyon sorunum yoktu hiç. İnşallah hepimiz güzel haberler verebilelim burada 🤲

Kızlar merhaba bende 1 martta düşük yaptım kalp durması nedeniyle. Haziran Temmuz Ağustos korunmadık 2 ay ovulasyon testiyle takip ettim gebelik olmadı dahaca. Sizler kaç ayda gebe kaldınız yada kaç aldır deniyorsunuz
Merhaba geçmiş olsun. Kaç haftalıktı kalbi durduğunda. Bende ilk adetten bi süre sonra korunmayı bıraktım o ay hamile kaldım ama bende üstünden bi zaman geçmesini isterdim inşallah bu ay hamile kalırsınız çok doğru bi zamn olur

Merhabalar hanımlar
Bende 1agustosda küretaj oldum.6+2 kese ve kalp atışını duymuştuk fakat sonrasına gelişmedi.Ben pko luyum eşimde de sperm hareketinde sıkıntı var.Dogal yoldan ilk gebeligim idi.iki kızım var ikisi de tüp bebek tedavisi ile olmuştu.Dogal yolla gebe kalmak inanılmaz birşeymis onu anladım.
Geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın inşallah 🙏 doğal yolla da olabiliyormuş bunu görmüş oldunuz en azından. Ne güzel 2 kızınız var 😌 3. Sü doğal yolla nasip olacaktır inşallah ☺️

Canım keçiboynuzu özü yerine geçiyor mu keçiboynuzu pekmezi de? Eşimde sperm sorunu yok test yaptırmıştık ama bu ay yine de kalitesine de işe yarar diye yedireyim diyorum evde pekmezi var güvendiğimiz bir arkadaştan almıştık kendileri yapmışlardı. Ama sanki pekmez değil de özü sağlıklı gibi okudum biryerde. Emin olamadım şimdi
Biz ev sahibimizin yaptığı pekmezi kullandık hatta pekmez öncesi sperm ileri hızı %36 2 ay sonra %48 olmuş özü daha iyi gibi bişey bilmiyorum açıkcası 🤷‍♀️

Bence bütün pekmez türevleri kan degerlerıne çok faydalı, taze üzüm pekmezi bulabilirsem alıcam ben de

Merhabalar hanımlar
Bende 1agustosda küretaj oldum.6+2 kese ve kalp atışını duymuştuk fakat sonrasına gelişmedi.Ben pko luyum eşimde de sperm hareketinde sıkıntı var.Dogal yoldan ilk gebeligim idi.iki kızım var ikisi de tüp bebek tedavisi ile olmuştu.Dogal yolla gebe kalmak inanılmaz birşeymis onu anladım.
Çok geçmiş olsun, yine dogal yoldan kalırsınız bence, adet sonrası yumurtlamayı takıp edıp degerlendırın.. Ben Hıc dogal yoldan kalamadım, ilk gebelıgım aşılama (doktorum dogal dıyor ona) simdi de tüp bebek tedavisi goruyorum, hormon ilacları bunyeyı alt ust etti gercekten

Yaa bi de bu durum var tabi, işte onlar da ayırt edemiyor belirtiler arasındaki farklılıkları, şuan tetikte bekliyorum bogazım ağrıcak mı dıye.. İyice stres oldum valla, yaz günü niye insanın boğazı agrır kı
Du bakalım, şu sıra normal grip salgını da var. Kaldı ki sadece boğaz ağrısı değildi benim. Ciddi bir eklem ağrım, halsizliğim olmuştu. D Doktoraliguru da sormuş. İlk 3 gün bu şikayetlerim devam etti. Bu şikayetler geçince tat ve koku gitti. 🙈
Karantina süreci bitikten sonra hemen geri gelmedi. 1 ay sonra anca geldi.

Ben de dut pekmezi severim kıvamı daha yoğun oluyor benim favorim.Annem miğdeye üzüm pekmezinin faydalı olduğunu söylerdi hep.
Dur pekmezi bizim adana civarında cok oluyor, ankarada bulabilir mıyım bılmıyorum, üzüm vardır ama yarın okulda arkadslara sorcam bı tanıdıkları vardır muhakkak temız yapan

Geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın inşallah 🙏 doğal yolla da olabiliyormuş bunu görmüş oldunuz en azından. Ne güzel 2 kızınız var 😌 3. Sü doğal yolla nasip olacaktır inşallah ☺️
Kocaman aminnnnnn 🤲🤲
38yasindayim ve 13yillik evliyim.Tedavi süreçleri maddi manevi çok yıpratıcı.Hâl böyle olunca organik bir bebek nasip olunca çok çok sevindik eşimle.Dusunun ki bir anda kese ve kalp atışı...Tüp bebekte bu sürece kadar neler yaşanıyor neler..
Ben küretaj sonrası korunmayı da bıraktım.Doktorum istiyorsanız devam edin yumurtalıklarin gayet iyi görünüyor dedi.Esim içinde ilaç önerdi onu kullanacağız 3ay. Olmadı tekrar tüp bebek tedavisine de devam etmek istiyorum.
Kendime bu şansı bir kez daha vermek istiyorum dedim eşime.Hayırlisi olsun inşallah

Du bakalım, şu sıra normal grip salgını da var. Kaldı ki sadece boğaz ağrısı değildi benim. Ciddi bir eklem ağrım, halsizliğim olmuştu. D Doktoraliguru da sormuş. İlk 3 gün bu şikayetlerim devam etti. Bu şikayetler geçince tat ve koku gitti. 🙈
Karantina süreci bitikten sonra hemen geri gelmedi. 1 ay sonra anca geldi.
Çok şükür Baska hıcbır belirtim yok, hatta bugun ev temızlıgı yaptım, sadece terledim hemen dusa gırdım terim sogumadan

X