Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canım içini ferah tutmaya çalış

Üzüldüm çok geçmiş olsun ama umudunuzu kaybetmeyin anlattığınız hikayedeki gibi gerçekten nasip bu işler demek ki bizim de daha zamanımız var. Benimde hiç aklıma gelmezdi böyle şeyler yaşayacağım. 2.sinde çok yıprandım bende düşük yaptığım gün gecesinde belim karnım çok ağrıdı uyuyamadım sabaha doğru kalktım ılık bi duş alayım dedim hafif kan görmüştüm bi anda çoğaldı çok kanamam oldu banyodan zor çıktım hastanenin tuvaletinde de düşürdüm.Korkuma bakamadım bile. Şimdi her duşa girmemde aklıma geliyor. Unutmuyorsun ama alışıyorsun işte hayat.. Ama inşallah hepimizin sondur bi daha yaşamayız Siz test vermemiş miydiniz pıhtılaşma var mıydı? Benim çevremde birinden duymuştum 3. De kan sulandırıcı kullanmış yine düşmüş 4.de özel bi doktor var çok iyi yorumlar duydum hakkında ona gitmiş oda dozunu yükseltmiş sanırım şimdi bebeği doğdu 3 aylık

öyle canım..dediğin gibi unutmuyorsun ama alışıyorsun mecbur..
biz bütün tahlilleri yaptırdık pıhtılaşmam var zaten.bunun için 3.gebelikte iğne ilaç hepsini kullandık kalbini duyduk tamam dedik oldu bu sefer..ama olmaduı..
4.de belki iğne dozu yeterli gelmemiştir dedik dozu artırdık yine aynı oldu..
daha bunlarla uğraşırken yumurta rezervminin azaldığını ve şansımın giderek azaldığını öğrendim adet düzensizliklerim süregeldi sonrasında..
yani öyle işte..
sen yaptırdın mı genetik test git dr bekleme bence kan sulandırıcı kullandırır belki öyle bi ihtimale karşı

Umudunuzu kaybetmeyin Allah bi kapı açar hiç beklemediğiniz anda gelir Doktora hamileliğimin öncesinde gitmiştim sonuçlarım çıkmadı. Doktor beklemene gerek yok tedaviye başlıcam dediği için beklemedim. Pozitif olunca doktorumu aradım kullanacağım ilaçları söyledi oksapar coraspin progestan kullanıyorum. 2 hafta sonra gel dedi 4 günde ben uzattım. 7 Eylülde gidicem bakalım.

haa iyi o zamn canım güzel haberlerin olsun 7 eylülde inşallah

Kızlar benim adet 45 gün geçti tarlusal bugün bitiyor bu soğan suyu yada başka bitkisel birşey yapsam mı sökülmesi için beklesem mı biraz daha karnım acayip şişti acayip gerginim

Kızlar benim adet 45 gün geçti tarlusal bugün bitiyor bu soğan suyu yada başka bitkisel birşey yapsam mı sökülmesi için beklesem mı biraz daha karnım acayip şişti acayip gerginim
test yapmış mıydın
eminsen şu adet masajını falan yapsan gün içince sürekli

maydonoz suyu bir de

İlaç bitince 10gün içinde geliyor.arada aspirin iç,ada çayı iç,neden öyle gecikti kürtaj felan mı olmustn cnm

Bu kocalar varya hamilelik olsun anneleriyle kiysslamasa olmaz yani

Kürtaj sonrası 3.adetim olucak gelirse ilk 45 gün sonra geldin sonrası 26 gün sonrası yok aspirin deniyeyim
Benmde ilki 35-ikinci 25. 3 nasıl olur bende bilmiyorum ama 2.yi aspirinle söktürdüm.kürtaj snrası düzen şaşıyor.hormonlar tam düzene girmeye çalısıyor işte.ama ada çayı maydonoz da dene

Hayırlı olsun canım sabret gitme bence daha da stres yaparsın şuan kese gözükmez değer küçük der kalp atışı yok der canın sıkılır
Hayırlısı olsun inşallah
O zamana kadar ilişkiye girme soğuk suya da girme ağır iş de yapma şuan adet sancilari belirtileri gibi ağrıları da gorebilirsiniyuzden dikkat et kendine

tarlusal mı verdi ilaç.canım 10 günde bitiyor sanırım o 10 içinde veya bittikten sonra anca söküyo
Evet canım bakalım bekliyeyim biraz daha gelmesin olmayalım diye bekliyoruz böylede olunca ne zaman gelecek diye kadın olmak çok zor
Benmde ilki 35-ikinci 25. 3 nasıl olur bende bilmiyorum ama 2.yi aspirinle söktürdüm.kürtaj snrası düzen şaşıyor.hormonlar tam düzene girmeye çalısıyor işte.ama ada çayı maydonoz da dene
Deniyeyim onlarida bakayım arada çok şiddetli ağrım oluyor gelicek sanıyorum birşey yok ki hiç ağrım olmaz normalde

Sökülmeye çalışıyor demek.1hafta içinde gelir bence ilaçta bitmiş.ağrın olmasıda sökülemediğinden zaten

Sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsun inşallah Bende hamile kaldığımda gitmek için sabırsızlanıyordum şimdi olsa sanırım belli haftaya gelmeden gitmem yaşadıklarımız daha çok etkiler şimdi bizi kalp atışı duyulmuyor dese erken bile olsa bi stres yaşarız allah bidaha yaşatmasın herşey güzelce sağlıklı ilerlesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…