Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben kürtaj oldum 😢
Çok geçmiş olsun 🥺rahim toparlansın diye bol avakado, haşlama yumurta, birde günlük bir bardak pekmez şerbeti içmeye çalış olur mu tabi en az 3 litre de su enfeksiyon riskine karşı, bu olsun istemezdik ama madem oldu kendine iyi bakman lazım önce senin sağlığın önemli. Rabbim bir daha aynı acıyı yaşatmasın en kısa sürede toparlanıp güzel haberlerini almak nasip olsun 🤲🏻💜

Az önce ovülasyon testlerimi sipariş ettim kızlar. Yeni bir sayfa açtım bu ay için moralimi yükselttim. Beslenmeme de dikkat edeceğim. Motivasyonum yüksek. Hadi Eylül bereketli olsun inşallah. Sıralansın bebişler hep birlikte anne topiclerine geçelim inşallah 🙏 Sohrab Sohrab sanki senin ile birlikte bir yenilenme gelecek umut yeşerecek buralarda gibi hissediyorum öyle geçiyor içimden 🍀
Hadi inşallah gönlüne göre versin Allah 🙏 motivasyon büyük etken kesinlikle.. Ben de bu ay beslenmemize çok dikkat edicem. Biraz salmıştık, hatta geçen ay ç.iğnesinden sonra 1 kez ilişki yaşayabildik. Ben de inanıyorum Sohrab Sohrab bize de şans getirecek 🥰

madamseker madamseker çok üzgünüm canım, bi daha yaşatmasın Allah 🙏 olan oldu ne yazık ki, bundan sonrası için kendine iyi bak. Senin sağlığın her şeyden önemli. Yine olacak inşallah sağlıkla..

Çok geçmiş olsun cnm ;( beslenmene dikkat et bol c vitamini al .ilaç verildimi sana?
Teşekkürler. Verildi ama doktorunuza sorun sabah öyle için dedi. Pıhtılaşma var bende deyince. Şimdi napsam bilemedim ilacı kullansam mi. Doktorum yokki pıhtılaşma ile ilgili 🤷
Yaaa 😞 çok geçmiş olsun canım. Şimdi nasılsın peki sadece bel ağrın mı var?
Bel ağrım fena fena ki ne fena adet olduğum gün ağrı olunca önemsemedim usuttum adeti böyle ağrılı görüyorum sandım ama bugün aynı ağrı 3. Gün adetin bugün. Boğaz da ağrıdı öksürük de başladı 😔
Cok gecmıs olsun, pekı regl oldun mı? Sadece bel agrısından mı suphelendınız
Evet anormal bir bel ağrısı ya covid ya da kistim döndü patladi dedim eşime. O da sağolsun her kadın adet oluyor abartma deyince ...🤦 Artık bugün bu başka bir ağrı dedim. şimdi boğaz ağrısı öksürük de var😔
Aaaaa gerçekten mi? Ah canım.. nasıl hissediyorsun şuan kendini?
İlacı kullanıp kullanmamak arasında kalan birinin psikolojik durumunu yaşıyorum şuan. İlacı veren kadın bile birşey diyemedi doktorunuza sorun dedi.

Teşekkürler. Verildi ama doktorunuza sorun sabah öyle için dedi. Pıhtılaşma var bende deyince. Şimdi napsam bilemedim ilacı kullansam mi. Doktorum yokki pıhtılaşma ile ilgili 🤷

Bel ağrım fena fena ki ne fena adet olduğum gün ağrı olunca önemsemedim usuttum adeti böyle ağrılı görüyorum sandım ama bugün aynı ağrı 3. Gün adetin bugün. Boğaz da ağrıdı öksürük de başladı 😔

Evet anormal bir bel ağrısı ya covid ya da kistim döndü patladi dedim eşime. O da sağolsun her kadın adet oluyor abartma deyince ...🤦 Artık bugün bu başka bir ağrı dedim. şimdi boğaz ağrısı öksürük de var😔

İlacı kullanıp kullanmamak arasında kalan birinin psikolojik durumunu yaşıyorum şuan. İlacı veren kadın bile birşey diyemedi doktorunuza sorun dedi.
Delta olup olmadığı nasıl bellı oluyor

Canmm pıhtılasman varsa mutlaka aspirin kullan.bu hastalık zaten kan pıhtılasması yaptıgı için cevremde covid gecıren herkese verildi. lakin cok asırı kötü değilseniz genelde parol aspirin ve çinko yazıyorlar cevremden gördüğümce

Delta olup olmadığı nasıl bellı oluyor
Valla onu bende merak ediyorum inşallah değilimdir 😔
Canmm pıhtılasman varsa mutlaka aspirin kullan.bu hastalık zaten kan pıhtılasması yaptıgı için cevremde covid gecıren herkese verildi. lakin cok asırı kötü değilseniz genelde parol aspirin ve çinko yazıyorlar cevremden gördüğümce
Zaten şuan ecopronrin 100 luk alıyorum düzenli. Kadın doğum vermişti. İlacı veren kişi de bu 8 tane içilen ilaç var ya o onu içmeyin doktorunuza sormadan dedi. Sorup öyle için dedi. Bende acaba hiç mi içmeden atlatabilir miyim acaba. İnşallah delta değilimdir. Belimin agridigi gün de gece asi olacaktım çok ağrım olunca gitmedik adetin 2. 3. Günü yaptırırım demiştim nasip

Valla onu bende merak ediyorum inşallah değilimdir 😔

Zaten şuan ecopronrin 100 luk alıyorum düzenli. Kadın doğum vermişti. İlacı veren kişi de bu 8 tane içilen ilaç var ya o onu içmeyin doktorunuza sormadan dedi. Sorup öyle için dedi. Bende acaba hiç mi içmeden atlatabilir miyim acaba. İnşallah delta değilimdir. Belimin agridigi gün de gece asi olacaktım çok ağrım olunca gitmedik adetin 2. 3. Günü yaptırırım demiştim nasip
Yani yanlış bir yönlendirme yapmak istemem ama ilaçlar cok agırmıs .hani öle atlatabileceksenız bol su iyi beslenme bitki çayları deneyin.daha kotu hissedersenız mutlaka dr a danışın.

Yani yanlış bir yönlendirme yapmak istemem ama ilaçlar cok agırmıs .hani öle atlatabileceksenız bol su iyi beslenme bitki çayları deneyin.daha kotu hissedersenız mutlaka dr a danışın.
Evet deltaymisim HES de gördüm 20 gün karantina koymuşlar 😔 yarin bir tıbbi genetik doktorunu arayıp soracağım sanırım en doğru bilgiyi o verecek. Dua edin bana inşallah ilerlemez. Astım da var bende 😔

Evet deltaymisim HES de gördüm 20 gün karantina koymuşlar 😔 yarin bir tıbbi genetik doktorunu arayıp soracağım sanırım en doğru bilgiyi o verecek. Dua edin bana inşallah ilerlemez. Astım da var bende 😔
Ay kuzum ya çok geçmiş olsn üzüldüm;( evt en iyisi dr dan bilgi almak.kullanman gerekıyosada kullanırsın ilaçlarını sen iyi olda gerisi boş.lanet olası hastalık kurtulamadık bi.sankı yemek yememzlık yapma olurmu bagısıklıgını güçlü tut.Allah sıfalar versin

Ay kuzum ya çok geçmiş olsn üzüldüm;( evt en iyisi dr dan bilgi almak.kullanman gerekıyosada kullanırsın ilaçlarını sen iyi olda gerisi boş.lanet olası hastalık kurtulamadık bi.sankı yemek yememzlık yapma olurmu bagısıklıgını güçlü tut.Allah sıfalar versin
Amin inşallah. Bende aşısizim diye bir yere gidince asla maske dahi çıkarmam. Kayınvalidem de çay içmem o kadar yani. Bu hafta sonu eşimin akrabaları maa aile yemeğe cagirdilar hiç istemedim eşim ısrarla gidelim dedi üstüne birde eşim bir sonraki gün kahvaltıya çağırdı hepsini. 15kisi... Kuzeni hastaymış kediden alerji oldum deyip duruyordu bizde pazar günü. sonra sinüzit diye antibiyotik başlamış doktor tabi o halde gezmeler gezmeler. Aşılı olunca herkes olan bana oldu. Birde bana acaba cuma günü bulaşmış olabilir mi diyorlar. Sinir oldum. Şimdi maa aile dugundeler zaten maske falan hak getire. Bizi davet eden kişi de zaten bildiğin grip gibi sesi çıkmıyor, hastaneye gitmem ben gribim diyor şimdi covidsem tam işlerin yoğun olduğu zaman naparim ben diyor. Bizim toplumumuzda covid nasıl bitsin. Kafalarimiz güzel bizim 🤦 olan bizim gibi korunanlara oluyor işte

D Doktoraliguru canım, çok geçmiş olsun.
Allah şifa versin. 🙏
Ben 28 Mayıs’ta kürtaj oldum, 17 Haziran’da da koşa koşa BioNTech aşımın ilk dozunu vuruldum. Maalesef 9 Temmuz’da koronavirüse yakalandım. 😔
Verilen facicovir ilacını aldım, onun yanında Coraspin ve MaxDefend diye bir vitamin kullandım. İlaç biraz midemi kötü yaptı sadece. Mide koruyucu içebilirdim aslında.
Hastalığın ilk 3 günü halsizlik, eklem ağrısı ve ateş oldu, sonra geçti.
Bu arada sadece ilaç değil, hastalığın kendisi de pıhtılaşmaya sebep oluyormuş. Bu yüzden o günden beri Coraspin’e devam ediyorum.
Geçen Cuma günü 2.doz aşımı vuruldum. Aşıdan sonra 2 gün boyunca aynı hasta olduğum zamanki gibi halsizlik ve eklem ağrısı oldu.
Tavsiye edebileceğim en önemli şey ateş ölçer, tansiyon aleti ve satürasyon aleti edinip günde 3-4 kere aynı saatlerde ölçüm yaparak bir deftere not etmek. Diğer türlü insan acaba kötüye mi gidiyorum diye endişeye kapılabiliyor. Veya farkında olmadan saatte 10 kere ateş ölçümü yapabiliyor. 🙈
İnşallah sen de benim gibi rahat atlatırsın canım. Dualarımız seninle. 🙏

Amin inşallah. Bende aşısizim diye bir yere gidince asla maske dahi çıkarmam. Kayınvalidem de çay içmem o kadar yani. Bu hafta sonu eşimin akrabaları maa aile yemeğe cagirdilar hiç istemedim eşim ısrarla gidelim dedi üstüne birde eşim bir sonraki gün kahvaltıya çağırdı hepsini. 15kisi... Kuzeni hastaymış kediden alerji oldum deyip duruyordu bizde pazar günü. sonra sinüzit diye antibiyotik başlamış doktor tabi o halde gezmeler gezmeler. Aşılı olunca herkes olan bana oldu. Birde bana acaba cuma günü bulaşmış olabilir mi diyorlar. Sinir oldum. Şimdi maa aile dugundeler zaten maske falan hak getire. Bizi davet eden kişi de zaten bildiğin grip gibi sesi çıkmıyor, hastaneye gitmem ben gribim diyor şimdi covidsem tam işlerin yoğun olduğu zaman naparim ben diyor. Bizim toplumumuzda covid nasıl bitsin. Kafalarimiz güzel bizim 🤦 olan bizim gibi korunanlara oluyor işte
Yaaani ağzım açık okudum😡 yanlış anlamayın ama eşiniz neden böle ısrar etti ki? :KK43: ah cnm ya hakikaten olan sana olmuş su dönem hiç uygun değil o aile toplantılarına.hepimiz özledik eş dost ama mecbur korunaklı davranıyoruz.hangisinden geçti kim bilir yani öz liklle su grip gibi belirti gösteren yakınınız o ne akla hizmet birde davet ediyor.ben yolda hapşurmaya çakiniyorum insanlar tedirgin oluyor die o davet veriyor gelde kızma!!! Keşke gitmemek için bir bahane bulsaydın. Ama olan olmuş inşallah ağır geçirmessin buda eşine ders olsun cnm kızma bana olurmu senın için üzüldüm eşine de kızdım😡

X