- 13 Mayıs 2020
- 4.251
- 5.064
tahmin etmiştim değişik bir ilaç. teşel
Ben de cyclo prognova kullanıyorum bu da östrojen içerikliymiş acaba benim de adetimi etkiler mi normalde yarın olmam lazımtahmin etmiştim değişik bir ilaç. teşel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tahmin etmiştim değişik bir ilaç. teşel
Ben de cyclo prognova kullanıyorum bu da östrojen içerikliymiş acaba benim de adetimi etkiler mi normalde yarın olmam lazımtahmin etmiştim değişik bir ilaç. teşel
aminn bende aynı durumdayım bu ay doğacaktı belkide doğmuştu yeniden hamile kalmak için uğraşıyorum evet ama aynı şeyi yaşamaktan da çok korkuyorum Allah yaşatmasın bi daha sağlıkla alalım kucağımıza inşallah Allah sabır versin yaşayan herkeseBaşka topikte 2 arkadaş kürtaj oluyor çok üzüldüm. Dünden beri çok kötüyüm dün hep yattım hasta gibi. Aklıma kürtaj olduğum gün geldi. Bebeğimin kalbi durmasa bu ay doğacaktı nasip değilmiş.Çok korkuyorum hamile kalınca yine sorun çıkacak gibi ne desem boş Allah kimseyi evladıyla sınamasın
Hahaha tam 2 gün geçti ilk testin üzerinden, tekrar yaptım ama deli dersiniz bana diye atmadım Yarın paylaşayım sizinle de, bana koyulaşmış gibi geldi. İnşAllah hamileyimdir, sağlıklı bir hamilelik geçiririm Allah’ın izniylemedusasli bebegım tekrar test yaptın mı? Koyulasmayı takıp ediyo musun
Amin Allah sabır versin hepimize İnşallah seninde acını unutturacak evlatlar nasip etsin Rabbim. Zor günler geçirdim bu sene 10 sene olacak evliliğime. Çok yorgunum gece uyku bile gelmiyor gözüme.aminn bende aynı durumdayım bu ay doğacaktı belkide doğmuştu yeniden hamile kalmak için uğraşıyorum evet ama aynı şeyi yaşamaktan da çok korkuyorum Allah yaşatmasın bi daha sağlıkla alalım kucağımıza inşallah Allah sabır versin yaşayan herkese
Gözün aydın canım. Allah tamamına erdirsin çok sevindim. İnşallah sağlıkla devam eder ve kucağına alırsınHahaha tam 2 gün geçti ilk testin üzerinden, tekrar yaptım ama deli dersiniz bana diye atmadım Yarın paylaşayım sizinle de, bana koyulaşmış gibi geldi. İnşAllah hamileyimdir, sağlıklı bir hamilelik geçiririm Allah’ın izniyle
Allah razı olsun canım, pazartesi doktora gidicem bakalım hcg değerleri ne halde? Ona göre buraya yazıcam, hala bekliyoruz yaniGözün aydın canım. Allah tamamına erdirsin çok sevindim. İnşallah sağlıkla devam eder ve kucağına alırsın
Hoşgeldin cnm bende Eylül 16 da kaybettim kızımı 4 buçuk aylikken.. Insan bi kaybı olunca daha cok istiyor ve olmayinca eskisinden cok cani yanıyor ama rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olucak ins..5 ay önce 15 haftalık düşüğüm oldu 3 ay ara verip 2 aydır ovulasyon testi ile denedim bu ay çok umutluydum sabah geldi kırmızılar çok canım sıkkın. Yazışmaları okurken kaderdaşlarımla kafam dağılır belki diye üye oldum yeniyim
Hoş geldin canım yalnız değilsin Allah yeniden nasip etsin sağlıkla inşallah5 ay önce 15 haftalık düşüğüm oldu 3 ay ara verip 2 aydır ovulasyon testi ile denedim bu ay çok umutluydum sabah geldi kırmızılar çok canım sıkkın. Yazışmaları okurken kaderdaşlarımla kafam dağılır belki diye üye oldum yeniyim
Canım benim çok iyi anlıyorum. Allah bu günleri unuttursun bize inşallah mutlu olalım. Sen ne zamandır çocuk istiyorsun ilk kaybın mı? Araştırıldı mı?Amin Allah sabır versin hepimize İnşallah seninde acını unutturacak evlatlar nasip etsin Rabbim. Zor günler geçirdim bu sene 10 sene olacak evliliğime. Çok yorgunum gece uyku bile gelmiyor gözüme.
Çok geçmiş olsun.Allah sabrını artırsın canım yalnız değilsin.En yakın zamanda Rabbim Anne olmayı nasip etsin inşallah.5 ay önce 15 haftalık düşüğüm oldu 3 ay ara verip 2 aydır ovulasyon testi ile denedim bu ay çok umutluydum sabah geldi kırmızılar çok canım sıkkın. Yazışmaları okurken kaderdaşlarımla kafam dağılır belki diye üye oldum yeniyim
"Gece gözüme uyku girmiyo...Sözün çok üzdü beni seni çok iyi anlıyorum canım hepimiz imtihanlarla dolu bi hayatın içindeyiz.Benimde böyle hissettiğim çok oldu belki kürtaj belki başka sağlık sorunları.Rabbim sana ecrini versin inşallah hem bu dünyada hem ahirette.Allah sabredenlerle beraberdir.Aslında bizimle en iyi empati kurup bizi anlayan O' dur.En yakın zamanda yavrunu kucağına almayı yürekten diliyorum inşAllah.❤Amin Allah sabır versin hepimize İnşallah seninde acını unutturacak evlatlar nasip etsin Rabbim. Zor günler geçirdim bu sene 10 sene olacak evliliğime. Çok yorgunum gece uyku bile gelmiyor gözüme.
Hosgeldın cnm, pes etmek yok, onumuzdekı aya yogunlasıyoruz ınsallah5 ay önce 15 haftalık düşüğüm oldu 3 ay ara verip 2 aydır ovulasyon testi ile denedim bu ay çok umutluydum sabah geldi kırmızılar çok canım sıkkın. Yazışmaları okurken kaderdaşlarımla kafam dağılır belki diye üye oldum yeniyim
Resım yuklenmemıs cnmKızlar dün sizinle de paylaşıcam demiştim, paylaşayım diye düşündüm. Alttaki yeni olan, üstteki 2 gün önceki. Sizce koyulaşmış mı?
Buna yüklemeyi deniyorum hemen tekrarResım yuklenmemıs cnm
Var bebegımm hayırlı uğurlu olsun, saglıcakla devam etsin insallahAllah Allah yapamıyorum ya Heh bu sefer oldu galiba, dediğim gibi alttaki yeni olan kızlar. Var mı bir gelişme sizce?
Bakalım yarın hastaneye gidicem, bir de yarın doğum günüm En güzel hediye olur inşAllah banaVar bebegımm hayırlı uğurlu olsun, saglıcakla devam etsin insallah