Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlaclardan oturu mu duzensız kalınlasma oldu? Hergun biraz biraz tuketıyorum, çiğ kabak cekırdegı yiyorum hergun, 1 hafta sonra ananasa baslarım
evet anansta yemıstım.evt ilaçlardan dr fazla yüklendikce anormalleştı.progesteron vücuduma fazla geliyordu.progesteronun hamılelık dısındakı görevi rahmı inceltmek hamıleysen beslemek.benmkını hep inceltti.estrofem fazla geldi su geldi rahimden su toplama özellıgı var zaten.bende 1ay ara verp dinlendm snrada kendı bildiğim sekıl yaptım rahım 9.6 mm di transferımı oldm

gözü karayım birazama sağlam araştırmıstım yine aynı yapıcam denediğimde ilaçsız transfer denicem bu sefer
Ben 1 saat gecıksem panıklerim herhalde, ben dıaformın kullanıyorum, bı kere unuttmusum ıctıgımı, tekrar ıctım, galıba o aksam 2 içtim diye nasıl panıkledım gece yazdım doktora, o da guldu ishal olursun en fazla dedı

Ahaha ya cnm benm bende ilk denemede öleydım iptallerı yedıkce arastırmaya koyuldm proflara sordum kımlere kımlere.ben hiç saat takıntısı yapmadm ilacı azalttım bebegımde gayet saglıklıydı nifty testte yaptırmıstk

Evet bende ona bakıyorum şimdi rabbim nasıl gizemle işlemiş tüm sistemi Ol derse de olacak umarım ol, larımız çok olur ben bu kadar çocuğa nasıl bakarım deriz
Ya insanoğlu da bir r tuhaf Rabb'im bebek verse değeri bilmeyeni vsr çöpe atar olmsyanil var yeterki 1 tane olsun diyen var insan oğlu da bencil bazıları hayırlısı ile gelsin bebişler inşallah vallahi çok zor işimiz olsa bir dert olmasa bir dert hakkımızda hayırlısı inşallah

PlutonMerkez +1 Hiç üzülme, bir arkadaşıma doktoru şöyle söylemişti ‘ sen her şey yapıp da çocuk sahibi olmayanı gördün mü?’ Demişti. Kiminin yolu biraz uzun ama sonu elbet güzel.

Sohrab canım seninle birlikte bekliyorum ben de bir sonraki adet dönemimi, bu sabah adet oldum.İçim biraz buruldu tabi ama, bebeğime bir ay daha yaklaştım. İyi tarafımdan düşünüyorum bu iyi hissettiriyor

Bu son adetımız olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…