Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gözün aydın diyim bari kuzum napalım ☺️ yine 1 gün var yani aramızda. Hadi hayırlısı
hımmm çok göz aydınlığı oldu :)... Ben de şuan kararsızım doktor muaynemi aldım. Yumurta tkibi ile gidelim bu ayda isriorum ama nasıl lerliyor bu işlm bilmiyorum. Hafta onu da şehir dışına çıkacağım. Dr. takibi nasıl ypar çakışır mı, yoksa önümüzdeki ay mı gitsem

Kızlar ben yine başa sardım her zamanki gibi ☺️ bugün klomene başladım yeniden. Eşimden hiç spermiogram istememişlerdi. Bu sefer istedi. Çıkarken de sormayı unuttum. Sizden önce bi fikir alayım, ortalama ne kadara yaptırdınız spermiogramı?

hımmm çok göz aydınlığı oldu :)... Ben de şuan kararsızım doktor muaynemi aldım. Yumurta tkibi ile gidelim bu ayda isriorum ama nasıl lerliyor bu işlm bilmiyorum. Hafta onu da şehir dışına çıkacağım. Dr. takibi nasıl ypar çakışır mı, yoksa önümüzdeki ay mı gitsem
Tatlım reglinin 3.ya da 4.günü gitmen lazım. Ama ilaç kullanmak istemiyorum diyorsan 12-14.günler arası gidip gelişmiş yumurta var mı bakabilirsin

Tatlım reglinin 3.ya da 4.günü gitmen lazım. Ama ilaç kullanmak istemiyorum diyorsan 12-14.günler arası gidip gelişmiş yumurta var mı bakabilirsin
İlaç kullanmak istemiyorum doğal sirkülasyonunu bir görke istiyorum. Ama benim doktorunda muayne ücreti 350 tl ya.. Başka bir kadın doğuma mı randevu alsam acaba?

PlutonMerkez PlutonMerkez +1🤲🙋‍♀️ Hiç üzülme, bir arkadaşıma doktoru şöyle söylemişti ‘ sen her şey yapıp da çocuk sahibi olmayanı gördün mü?’ Demişti. Kiminin yolu biraz uzun ama sonu elbet güzel.

Sohrab Sohrab canım seninle birlikte bekliyorum ben de bir sonraki adet dönemimi, bu sabah adet oldum.İçim biraz buruldu tabi ama, bebeğime bir ay daha yaklaştım. İyi tarafımdan düşünüyorum bu iyi hissettiriyor🙋‍♀️☘️
İnşallahhh hepimiz uğraşıyoruz emeklerimizn sonu güzel olsun☺️💓

İlaç kullanmak istemiyorum doğal sirkülasyonunu bir görke istiyorum. Ama benim doktorunda muayne ücreti 350 tl ya.. Başka bir kadın doğuma mı randevu alsam acaba?
Evet biraz fazlaymış. Yani ben hep gebelik durumunu düşünerek seçmeye çalıştım. Sürekli gideceğimi düşünerek.. Yoksa benim güvendiğim doktor da 500 tl 😁

Ne zaman adet olucaksın kuzum? İnşallah güzel geçer 🤲🏻🥰

Ay neden öyle oldu ya bide bazıları erken bakılıyodu sanki çok bekletmiş seni 🙁

4ü gibi olmam lazım ama değişecek mi bilmiyorum hiç operasyon olunca 🤷‍♀️

En sevmediğim iş öylece beklemek 😒

Şimdi nasil canın nasıl sıkkın stres iç içe inşallah hayırlara olur beklemek 🤲🙏❤️

Size yazdıktan hemen sonra cagırdılar 🙏🏻 estrofem verdi 1 tane içtim bile, cumartesi kontrol var ❤️Estrofemin 17.gunu transfer oluyor genelde dedı 1 2 gun oynayabilir de dedı hemsıre, eger tam 17 olursa 8 eylul oluyor

Size yazdıktan hemen sonra cagırdılar 🙏🏻 estrofem verdi 1 tane içtim bile, cumartesi kontrol var ❤️Estrofemin 17.gunu transfer oluyor genelde dedı 1 2 gun oynayabilir de dedı hemsıre, eger tam 17 olursa 8 eylul oluyor
Geri sayım başladı ❤️ hadi bakalım heyecanla bekliyoruz şanslı kuzuyu 🙏

Evet biraz fazlaymış. Yani ben hep gebelik durumunu düşünerek seçmeye çalıştım. Sürekli gideceğimi düşünerek.. Yoksa benim güvendiğim doktor da 500 tl 😁
Ben gebe kalsam zaten o doktora devam etmem. Arada giderim ona. Bana doktor operasyondan sonra 4 ay kendiniz deneyin dedi ben çok sabırsızım sanırım. 2 ay geçti tutmadı. Dedim 3. ayı da yumurtlama takibi yaptırarak geçireyim. Sonra düşündüm direk tüp bebeğe başlayalım yeter uzadı bu iş. Şimdi de düşünüyorum bu ayda doğal akışına bırakıp Eylül ayında mı tüp bebeğe başlayalım olmazsa. Kafam çok karışık açıkcası.... Doğru karar vermek istiyorum.Doktora 4 ayda çiftlerin gebe kalma şansı %50 dedi. 2 ay düzenli ovulasyon testleriyle denedik. Olmadı, olmuyor.... İsyan etmek istemiyorum. Ama biran önce artık sonuca da varmak istiyorum. Sen olsan ne yapardın mesela. Durumlarımız birbirine çok ykaın o yüzden senin de fikrini almak isterim.

X