- 30 Eylül 2020
- 3.806
- 4.690
Deneme yapmamıştınız dimi canım? Direkt adet olmayı mı bekliyorsun?4ü gibi olmam lazım ama değişecek mi bilmiyorum hiç operasyon olunca
En sevmediğim iş öylece beklemek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Deneme yapmamıştınız dimi canım? Direkt adet olmayı mı bekliyorsun?4ü gibi olmam lazım ama değişecek mi bilmiyorum hiç operasyon olunca
hımmm çok göz aydınlığı oldu :)... Ben de şuan kararsızım doktor muaynemi aldım. Yumurta tkibi ile gidelim bu ayda isriorum ama nasıl lerliyor bu işlm bilmiyorum. Hafta onu da şehir dışına çıkacağım. Dr. takibi nasıl ypar çakışır mı, yoksa önümüzdeki ay mı gitsemGözün aydın diyim bari kuzum napalım yine 1 gün var yani aramızda. Hadi hayırlısı
Tatlım reglinin 3.ya da 4.günü gitmen lazım. Ama ilaç kullanmak istemiyorum diyorsan 12-14.günler arası gidip gelişmiş yumurta var mı bakabilirsinhımmm çok göz aydınlığı oldu :)... Ben de şuan kararsızım doktor muaynemi aldım. Yumurta tkibi ile gidelim bu ayda isriorum ama nasıl lerliyor bu işlm bilmiyorum. Hafta onu da şehir dışına çıkacağım. Dr. takibi nasıl ypar çakışır mı, yoksa önümüzdeki ay mı gitsem
İlaç kullanmak istemiyorum doğal sirkülasyonunu bir görke istiyorum. Ama benim doktorunda muayne ücreti 350 tl ya.. Başka bir kadın doğuma mı randevu alsam acaba?Tatlım reglinin 3.ya da 4.günü gitmen lazım. Ama ilaç kullanmak istemiyorum diyorsan 12-14.günler arası gidip gelişmiş yumurta var mı bakabilirsin
Enfeksiyon canm.bu arada dr la konustum eylül reglisiyle başlayabilirsin dediDusuk sebebı neydı pekı canım?
İnşallahhh hepimiz uğraşıyoruz emeklerimizn sonu güzel olsunPlutonMerkez +1 Hiç üzülme, bir arkadaşıma doktoru şöyle söylemişti ‘ sen her şey yapıp da çocuk sahibi olmayanı gördün mü?’ Demişti. Kiminin yolu biraz uzun ama sonu elbet güzel.
Sohrab canım seninle birlikte bekliyorum ben de bir sonraki adet dönemimi, bu sabah adet oldum.İçim biraz buruldu tabi ama, bebeğime bir ay daha yaklaştım. İyi tarafımdan düşünüyorum bu iyi hissettiriyor
Şimdi nasil canın nasıl sıkkın stres iç içe inşallah hayırlara olur beklemekValla kuzu sabahtan beri bekliyorum, hoca işleme inip duruyor
Evet biraz fazlaymış. Yani ben hep gebelik durumunu düşünerek seçmeye çalıştım. Sürekli gideceğimi düşünerek.. Yoksa benim güvendiğim doktor da 500 tlİlaç kullanmak istemiyorum doğal sirkülasyonunu bir görke istiyorum. Ama benim doktorunda muayne ücreti 350 tl ya.. Başka bir kadın doğuma mı randevu alsam acaba?
Ne zaman adet olucaksın kuzum? İnşallah güzel geçer
Ay neden öyle oldu ya bide bazıları erken bakılıyodu sanki çok bekletmiş seni
4ü gibi olmam lazım ama değişecek mi bilmiyorum hiç operasyon olunca
Şimdi nasil canın nasıl sıkkın stres iç içe inşallah hayırlara olur beklemek
Transfer eylule mı denk gelir ekime mı kayar acabaEnfeksiyon canm.bu arada dr la konustum eylül reglisiyle başlayabilirsin dedi
Geri sayım başladı hadi bakalım heyecanla bekliyoruz şanslı kuzuyuSize yazdıktan hemen sonra cagırdılar estrofem verdi 1 tane içtim bile, cumartesi kontrol var Estrofemin 17.gunu transfer oluyor genelde dedı 1 2 gun oynayabilir de dedı hemsıre, eger tam 17 olursa 8 eylul oluyor
Erken gelebilir belkı4ü gibi olmam lazım ama değişecek mi bilmiyorum hiç operasyon olunca
Valla cok bekletti beni hem de cok, ınsallah bu sefer pozitif olur, sız de kurtulun benden, ben deGeri sayım başladı hadi bakalım heyecanla bekliyoruz şanslı kuzuyu
sanırım ekimin ilk günlerine denk gelebilir.regl zamanında gelirse geçen sefer 16.gun transfer oldu bu sefer kaçıncı gün olur bilmiyorum eahım duvarı karar verecekTransfer eylule mı denk gelir ekime mı kayar acaba
Kurtulmak demeyelim de başka platformda, başka başlıklarda buluşalım diyelimValla cok bekletti beni hem de cok, ınsallah bu sefer pozitif olur, sız de kurtulun benden, ben de
Denemedik sadece olmasını bekliyorum bu kezDeneme yapmamıştınız dimi canım? Direkt adet olmayı mı bekliyorsun?
Bakalım ne olur senin için de geri sayım başladı şükürErken gelebilir belkı
ayyy hadi inşallah pozitif haberlere çok az kaldıSize yazdıktan hemen sonra cagırdılar estrofem verdi 1 tane içtim bile, cumartesi kontrol var Estrofemin 17.gunu transfer oluyor genelde dedı 1 2 gun oynayabilir de dedı hemsıre, eger tam 17 olursa 8 eylul oluyor
Ben gebe kalsam zaten o doktora devam etmem. Arada giderim ona. Bana doktor operasyondan sonra 4 ay kendiniz deneyin dedi ben çok sabırsızım sanırım. 2 ay geçti tutmadı. Dedim 3. ayı da yumurtlama takibi yaptırarak geçireyim. Sonra düşündüm direk tüp bebeğe başlayalım yeter uzadı bu iş. Şimdi de düşünüyorum bu ayda doğal akışına bırakıp Eylül ayında mı tüp bebeğe başlayalım olmazsa. Kafam çok karışık açıkcası.... Doğru karar vermek istiyorum.Doktora 4 ayda çiftlerin gebe kalma şansı %50 dedi. 2 ay düzenli ovulasyon testleriyle denedik. Olmadı, olmuyor.... İsyan etmek istemiyorum. Ama biran önce artık sonuca da varmak istiyorum. Sen olsan ne yapardın mesela. Durumlarımız birbirine çok ykaın o yüzden senin de fikrini almak isterim.Evet biraz fazlaymış. Yani ben hep gebelik durumunu düşünerek seçmeye çalıştım. Sürekli gideceğimi düşünerek.. Yoksa benim güvendiğim doktor da 500 tl