- 19 Aralık 2020
- 8.242
- 35.379
- 30
Sizlerinde, çocuklarında düzeni alt üst oldu.Allah yardımcımız olsun hepimizin.Umarım hayat tekrar normale döner.Bugunler gececek ınsallah okulumuza donseydık hayırlısıyla, gözlerimi kısarak bakıyorum artık ekrana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizlerinde, çocuklarında düzeni alt üst oldu.Allah yardımcımız olsun hepimizin.Umarım hayat tekrar normale döner.Bugunler gececek ınsallah okulumuza donseydık hayırlısıyla, gözlerimi kısarak bakıyorum artık ekrana
En iyisı eve sokma nutellayı.. Ben de muzun uzerıne nutella sürüp yemeye bayılırım eskıden..Keşke meyve yesem ekmek arası Nutella yiyorum
Ne güzel almıyorduk geçen eşim almış o hiç yemiyor ama orada durdukça bişey beni dürtüyorEn iyisı eve sokma nutellayı.. Ben de muzun uzerıne nutella sürüp yemeye bayılırım eskıden..
Aminn cnm, derse katılamayan ögrenciler için üzülüyorum, katılanlar cok sukur gerı kalmıyolar ama, diğerlerini nasıl toparlıcaz bilmiyorum zor 1 yıl biiz bekliyor, saglık olsun insallahSizlerinde, çocuklarında düzeni alt üst oldu.Allah yardımcımız olsun hepimizin.Umarım hayat tekrar normale döner.
Saklasın soyleNe güzel almıyorduk geçen eşim almış o hiç yemiyor ama orada durdukça bişey beni dürtüyor
Benim 28Ya benimde çok değil 19 saat dersim ama cts cile
Tamam canımO zaman afıyet olsun3 gun sonra sonucu paylas bizimle de
Cok yorucu bu şekilde vallaBugunler gececek ınsallah okulumuza donseydık hayırlısıyla, gözlerimi kısarak bakıyorum artık ekrana
Verirsin canım 2020 yazı dört buçuk kilo verdim.Diyet, detox, doğa yürüyüşü biraz da mekik bi baktım kilolar eridi gitti.Ilk başlarda bende veremicem gözüyle bakıyordum çok yavaş yavaş verdim metobolizma yaş ilerledikçe yavaşlıyo bu bi gerçekmiş.Walla bu ay 5 kılo vercem dıye şartladım kendımı, artık doktor her sorduğunda utanıyorum veremedim demeye
Branş ne tatlimmmBenim 28
Fen canım senin?Branş ne tatlimmm
Bende katılamayan bunca öğrencimizi düşününce çok üzülüyorum.Aminn cnm, derse katılamayan ögrenciler için üzülüyorum, katılanlar cok sukur gerı kalmıyolar ama, diğerlerini nasıl toparlıcaz bilmiyorum zor 1 yıl biiz bekliyor, saglık olsun insallah
Benım ınsulın direnciden dolayı daha da yavas, ben gecen yıldan bu yana 13 kılo verdım, gebe kalınca gerı aldım 2 3 kılo, gerı de veremedim onu 1bucuk ay oldu.. Bu ay dıkkat edıcemVerirsin canım 2020 yazı dört buçuk kilo verdim.Diyet, detox, doğa yürüyüşü biraz da mekik bi baktım kilolar eridi gitti.Ilk başlarda bende veremicem gözüyle bakıyordum çok yavaş yavaş verdim metobolizma yaş ilerledikçe yavaşlıyo bu bi gerçekmiş.
Biyoloji kuzum. Yakın alanlarızFen canım senin?
Kımısı keyfi katılmıyor, onları ayrı degerlendırcem okullar Bı acılsındaBende katılamayan bunca öğrencimizi düşününce çok üzülüyorum.
Evettt sen nerede oturuyorsunBiyoloji kuzum. Yakın alanlarız
Cok tesekkurler cevabin icin canim, birkac gun daha gecsin yapacagimErken gebelik testleri çok hassas yapılı olduğu için yanıltıcı olabiliyor canım bence normal kaset test al hem daha uygun hem de daha net sonuç veriyor. Ben yumurtlamadan 10 gün sonra normal testte silik çizgiyle öğrenmiştim. Tabi bu benim düşüncem hayırlısı olsun Allah gönlüne göre versin canım
Ankarada canim senEvettt sen nerede oturuyorsun
tahmin etmiştim değişik bir ilaç. umarım hemen gelir teşekkürlerCanım progestan içtiğin müddetçe adetin gelmez diye biliyorum. Bıraktıktan 5 ila 10 gün içerisinde adet olursun. Umreye giderken içmeye başlayıp gelene kadar içtim ve adet olmadım
EskişehirAnkarada canim sen