Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sizlerinde, çocuklarında düzeni alt üst oldu.Allah yardımcımız olsun hepimizin.Umarım hayat tekrar normale döner. 😔
Aminn cnm, derse katılamayan ögrenciler için üzülüyorum, katılanlar cok sukur gerı kalmıyolar ama, diğerlerini nasıl toparlıcaz bilmiyorum zor 1 yıl biiz bekliyor, saglık olsun insallah

Walla bu ay 5 kılo vercem dıye şartladım kendımı, artık doktor her sorduğunda utanıyorum veremedim demeye
Verirsin canım 2020 yazı dört buçuk kilo verdim.Diyet, detox, doğa yürüyüşü biraz da mekik bi baktım kilolar eridi gitti.Ilk başlarda bende veremicem gözüyle bakıyordum çok yavaş yavaş verdim metobolizma yaş ilerledikçe yavaşlıyo bu bi gerçekmiş.

Verirsin canım 2020 yazı dört buçuk kilo verdim.Diyet, detox, doğa yürüyüşü biraz da mekik bi baktım kilolar eridi gitti.Ilk başlarda bende veremicem gözüyle bakıyordum çok yavaş yavaş verdim metobolizma yaş ilerledikçe yavaşlıyo bu bi gerçekmiş.
Benım ınsulın direnciden dolayı daha da yavas, ben gecen yıldan bu yana 13 kılo verdım, gebe kalınca gerı aldım 2 3 kılo, gerı de veremedim onu 1bucuk ay oldu.. Bu ay dıkkat edıcem

Erken gebelik testleri çok hassas yapılı olduğu için yanıltıcı olabiliyor canım bence normal kaset test al hem daha uygun hem de daha net sonuç veriyor. Ben yumurtlamadan 10 gün sonra normal testte silik çizgiyle öğrenmiştim. Tabi bu benim düşüncem hayırlısı olsun Allah gönlüne göre versin canım
Cok tesekkurler cevabin icin canim, birkac gun daha gecsin yapacagim😊

Canım progestan içtiğin müddetçe adetin gelmez diye biliyorum. Bıraktıktan 5 ila 10 gün içerisinde adet olursun. Umreye giderken içmeye başlayıp gelene kadar içtim ve adet olmadım
tahmin etmiştim değişik bir ilaç. umarım hemen gelir teşekkürler

X