Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nasıl bi diyetmiş, uygulaması kolay mı 🙈
Normalde zaten yapıyordum canım evdeki malzemelere göre 2 ana öğün birde ara öğün bunda ekstra pek ekmek falanda yok atayım ilk gün listesini bi bak ben bugün zorlanmadım benim sıkıntım akşam canım bişeyler istiyor 😂

Normalde zaten yapıyordum canım evdeki malzemelere göre 2 ana öğün birde ara öğün bunda ekstra pek ekmek falanda yok atayım ilk gün listesini bi bak ben bugün zorlanmadım benim sıkıntım akşam canım bişeyler istiyor 😂

Eklentiler

• E2710C77-1196-4294-9C56-06573A02E3D7.jpeg
    E2710C77-1196-4294-9C56-06573A02E3D7.jpeg
    183,8 KB · Görüntüleme: 24
Benimde sıkıntı aksam ya akşama kadar iyi gidiyorum aksam cayin yaninda coşuyorum😆

Benimde aynı gündüz oruç gibi geziyorum hiç acıkmadan öğle yemeği zar zor yiyorum akşam olunca kahve tatlı hepsi gözümün önünden geçiyor😂😂

Benimde sıkıntı aksam ya akşama kadar iyi gidiyorum aksam cayin yaninda coşuyorum😆
Aksam 7 den sonra hıcbısey yemesek ne guzel olur aslında, 12 saat oruclu gıbı oluruz, ertesı gun kahvaltıya kadar

Aksam 7 den sonra hıcbısey yemesek ne guzel olur aslında, 12 saat oruclu gıbı oluruz, ertesı gun kahvaltıya kadar
Bende panik atak var cnm ac kalamıyorum malesef mutlaka süt içiyorum. Sağlık ocağındaki doktor da yoğurt yiyebilirsin içine cok az meyve doğra dedi

Bende panik atak var cnm ac kalamıyorum malesef mutlaka süt içiyorum. Sağlık ocağındaki doktor da yoğurt yiyebilirsin içine cok az meyve doğra dedi
Ayran ve bi meyve de tok tutar, dıyetısyenler hep ara ögun olarak verırler

Ayran ve bi meyve de tok tutar, dıyetısyenler hep ara ögun olarak verırler
Beni de süt cok tutuyor cnm. Esim cayin yaninda bişeyler yemeyi cok sever kaçırırım arada ondan onu yapmasam iyi olucak..

Beni de süt cok tutuyor cnm. Esim cayin yaninda bişeyler yemeyi cok sever kaçırırım arada ondan onu yapmasam iyi olucak..
Süt fecı gaz yapıyor, gebe kalınca hergun ıcıyordum, acaba gebelikten dolayı mı sütten mi bilmiyorum 🙈

X