- 17 Nisan 2016
- 5.777
- 7.711
İnşallah kuzum, evet gecikmezdi yaa, ben Bi serum yedim içinde ilaç vs vardı ondan mı dedim?? Bakalım kuzumYaaa gec dollenme olduysa, senın gecıkmezdı Hıc
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah kuzum, evet gecikmezdi yaa, ben Bi serum yedim içinde ilaç vs vardı ondan mı dedim?? Bakalım kuzumYaaa gec dollenme olduysa, senın gecıkmezdı Hıc
Kac gun gecıkti? Serum yüzünden de olabilir, bi kac gun oynar belkıİnşallah kuzum, evet gecikmezdi yaa, ben Bi serum yedim içinde ilaç vs vardı ondan mı dedim?? Bakalım kuzum
Eylül ayı yeni yaş ve bebişsenden hamilelik haberi bekliyyodum çok
Amaaan, neyse nedenini öğrenmiş oldun en azından canım başka bişey olmasın da. Eylül'de bütün arkadaşlarla inşallahDoktor muayene de yumurta catlamis sıvı birikmiş o ağrı ondan dedi yani o sıvı kan dedi.zaten ben o ağrılı zamanı degerlendirmedim nasıl değerlendirelim ki çok acıyordu dedim Adetle atılacak haliyle normal regl kanaması süreci. Kanda verdim çıkmadı. 2 çıktı. Benim anlamadığım ultrason ile ovulasyon testi bir gitmiyor yani ovulasyon ile takip etmiştim
Canım bugün 30.günün, ara ara kesilip devam etmesi çok normal.Kızlar bir şey soracağım. ben 20 temmuzda kürtaj oldum. 15 gün sonra kesilir gibi oldu kanamam. Siyah siyah geliyordu covid oldum. Kan sulandırıcı başladım. Hala geliyor bazen siyah bazen kırmızı. Iki gün önce adet sancısı gibi bel agrım oldu kırmızı gibi ama hala siyah da geliyor arada anlamadim. Hâlâ pozitif olduğum için doktora da gidemiyorum. sizin ne kadar sürdü kanamaniz normal mi?
Normal sanki canım benimde başımdan geçti ama çok sürmedi benim kanamam . 30 gün sonra regl olmuştum 1. Adet döneminde . Emin olmak için doktoruna ulaşabilirsen için rahatlasın diye sor istersen Rabbim şifa versinKızlar bir şey soracağım. ben 20 temmuzda kürtaj oldum. 15 gün sonra kesilir gibi oldu kanamam. Siyah siyah geliyordu covid oldum. Kan sulandırıcı başladım. Hala geliyor bazen siyah bazen kırmızı. Iki gün önce adet sancısı gibi bel agrım oldu kırmızı gibi ama hala siyah da geliyor arada anlamadim. Hâlâ pozitif olduğum için doktora da gidemiyorum. sizin ne kadar sürdü kanamaniz normal mi?
İnşallah. Ovulasyon yanılttı beni sonraki ay takip yapmayacağım. Hayırlısı bakalım. Sizde gelismeler nasıl doktora ne zaman gideceksinizAmaaan, neyse nedenini öğrenmiş oldun en azından canım başka bişey olmasın da. Eylül'de bütün arkadaşlarla inşallah
Bu 3. Gün kuzumKac gun gecıkti? Serum yüzünden de olabilir, bi kac gun oynar belkı
O çatlamanın öncesinde sonrasında değerlendirmiş olabilir misin peki? O ağrıdan önce mi sonra mı ovülasyonda yumurtlama gördün peki?Doktor muayene de yumurta catlamis sıvı birikmiş o ağrı ondan dedi yani o sıvı kan dedi.zaten ben o ağrılı zamanı degerlendirmedim nasıl değerlendirelim ki çok acıyordu dedim Adetle atılacak haliyle normal regl kanaması süreci. Kanda verdim çıkmadı. 2 çıktı. Benim anlamadığım ultrason ile ovulasyon testi bir gitmiyor yani ovulasyon ile takip etmiştim
Kürtaj sonrası kontrole gidebilmiş miydin? Benim kürtaj sonrası 5 gün kadar az az kanama lekelenme oldu kesildi sonra bir daha hiç gelmedi sonra da 33. Gün falandı sanırım 3 gün kadar kahverengi lekelenme 1 gün yoğun kanama birkaç gün daha lekelenme oldu öyle bittiKızlar bir şey soracağım. ben 20 temmuzda kürtaj oldum. 15 gün sonra kesilir gibi oldu kanamam. Siyah siyah geliyordu covid oldum. Kan sulandırıcı başladım. Hala geliyor bazen siyah bazen kırmızı. Iki gün önce adet sancısı gibi bel agrım oldu kırmızı gibi ama hala siyah da geliyor arada anlamadim. Hâlâ pozitif olduğum için doktora da gidemiyorum. sizin ne kadar sürdü kanamaniz normal mi?
Ovulasyon günü ikinci çizgi kıpkırmızı çıkıyor mu? Yumurtlama gördüğünüz gün olmamış mı yumurtlama orasını kaçırdım Ben biraz sık acıkıyorum gibi, arada da hafif adet ağrısı yokluyor. Bir de arada göğüslerde bi hareket oluyor. Onun dışında pek belirtim yok. Haftaya gitmeyi düşünüyorum ama hangi gün olur bilmiyorum açıkçası.İnşallah. Ovulasyon yanılttı beni sonraki ay takip yapmayacağım. Hayırlısı bakalım. Sizde gelismeler nasıl doktora ne zaman gideceksiniz
Annem de 40 güne kadar normal dedi. doktor da zaten ilk gebeligin sadece yumurtayı aldim kazımadım yapışıklık vs olmasin diye kanamn olur demişti. Karantina bitince gideceğim doktora da aklımda kalmasın diye sizlere de sorayim dedim tesekkurlerNormal sanki canım benimde başımdan geçti ama çok sürmedi benim kanamam . 30 gün sonra regl olmuştum 1. Adet döneminde . Emin olmak için doktoruna ulaşabilirsen için rahatlasın diye sor istersen Rabbim şifa versin
Evet 10 gün sonra gittim gayet güzel demisti. Kan sulandırıcı kullaniyorum covidden dolayı uzun sürmesini ona bağladım çünkü biter gibi oldu ilaçtan sonra başladı tekrar. Bekleyeceğiz bakalım mecburen..Kürtaj sonrası kontrole gidebilmiş miydin? Benim kürtaj sonrası 5 gün kadar az az kanama lekelenme oldu kesildi sonra bir daha hiç gelmedi sonra da 33. Gün falandı sanırım 3 gün kadar kahverengi lekelenme 1 gün yoğun kanama birkaç gün daha lekelenme oldu öyle bitti
Annem de 40 güne kadar normal olabilir demisti. Bekleyeceğim biraz daha mecburen bakalım icim rahatladı ama biraz sağolunCanım bugün 30.günün, ara ara kesilip devam etmesi çok normal.
Benim 40 gün sürdü. İlk 3 gün normal kanama, sonraki günler kahverengi lekelenme şeklindeydi.
48.gün ise ilk adetimi oldum.
Yumurtlamadan 1 hafta geçmiş, yerleşme olabilir. Çok yorma kendini bu ara. Uzanıp dinlenmeye çalış. Tabi ki olmayadabilir ama biz iyiyi düşünelimKızlar benim de pms dönemindeki gibi şişliğim başladı bugün. Böyle rahmime ara ara bıçak saplanıyor. Kasık altım içerden hava basılmış gibi dolu sanki. Bence zaman olarak ne gebelik ne de adet belirtisi olamaz bu cuma günü yumurtlama günümdü ovü ile takip ediyorum. Gebelikte de adette de bata 3 4 gün kala belirtim başlamıştı. Kendimi dinlemiyordum ama ağrı saplanınca ister istemez takibe başladım
Salı akşam ovulasyon göre çatlama idi zaten hafif sancı gibi oldu zaten. Bu bel kasik ağrısı cuma oldu. Ben çarşamba günü değerlendirim birde pazar. Yani o ağrı ile zaten olacak birşey değildi. Ovulasyon testi de göstermedi hep bir ikinci silik çizgi vardı yine vardı. Ben diğer ay ovulasyon yapmadan gün aşırı bir 20 gün değerlendireceğim artık birde öyle deneyelimO çatlamanın öncesinde sonrasında değerlendirmiş olabilir misin peki? O ağrıdan önce mi sonra mı ovülasyonda yumurtlama gördün peki?
Bende ikinci çizgi hiç kopkuyu çıkmıyor koyulasiyir bir sonraki gün de silik olunca ben catladigini anlıyorum. Diğer günlerde hep silik çizgi idi. Koyulasmadi yeniden yani o ağrılı günlerde hep ovulasyon yaptım. Ovulasyon testi yumurtlamayı catlamayi göstermemiş yani hep silikti hatta gün içinde iki kere yaptım ne güzel hep böyle ağrısız geçer süreciniz sağlıkla inşallahOvulasyon günü ikinci çizgi kıpkırmızı çıkıyor mu? Yumurtlama gördüğünüz gün olmamış mı yumurtlama orasını kaçırdım Ben biraz sık acıkıyorum gibi, arada da hafif adet ağrısı yokluyor. Bir de arada göğüslerde bi hareket oluyor. Onun dışında pek belirtim yok. Haftaya gitmeyi düşünüyorum ama hangi gün olur bilmiyorum açıkçası.
Kuzum benim de ovulasyon testim hiç tam kopkoyu olmadan hasta oluyordum en koyu günü pik sayıyordum doktor da sen yumurtluyorsun diyordu ama öyle olmuyor sanırım bende pko var büyüyüp büyüyüp küçülüyormuş soğan kürü yaptıktan sonra ilk kez kopkoyu olduğu zaman kendiliğinden hamile kalmıştım. Kalbi durdu onun. Sonra femara gibi ilaçlar ve çatlatma iğnesiyle hamile kaldım doktor takibinde. Yani benim döllenmede değil yumurtaların çatlamasında problem varmış bence. Doktor takibi en iyisi inşallah sana da vesile olur bu ayBende ikinci çizgi hiç kopkuyu çıkmıyor koyulasiyir bir sonraki gün de silik olunca ben catladigini anlıyorum. Diğer günlerde hep silik çizgi idi. Koyulasmadi yeniden yani o ağrılı günlerde hep ovulasyon yaptım. Ovulasyon testi yumurtlamayı catlamayi göstermemiş yani hep silikti hatta gün içinde iki kere yaptım ne güzel hep böyle ağrısız geçer süreciniz sağlıkla inşallah