- 12 Nisan 2019
- 24.067
- 38.197
Ben geldiiiimSohrab gelmiş galiba şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben geldiiiimSohrab gelmiş galiba şükür
Hoşgeldiiiin karışma artık milletin etlisine sütlüsüne sensiz kalıyor buralar.Ben geldiiiim
Sen yine nerelerdeydin acabaBen geldiiiim
Kız salağa salak diyince banlanıyo musun beni bi aydınlatBen geldiiiim
evde yaptım pozitif çıktı dersin. Nerden bilecek ki son adet gününü falan:)Hayırlısı bakalım. Doktor beta için erken derse tabi birşey diyemem . Birde asi işini soracağım. Daha olmadım biontek ye bekleme süresi diyorlar dicem bakalım ne dicek.
Tebrık ederım m canım Ayy ne guzel bir haberle karsıladinz benı, saglıcakla ilerlesin ınsallah, stres yapma, bu sefer hersey cok guzel olacakKızlaaaaaar
Dayanamadım test yaptım
Pozitif …
Nolur dua edin noluuuur
hep pozitif görüyorum ama sonu hemen kesiliyor .
öğrenir öğrenmez ertesi gün kanama oluyo öyle olmasa bile dış gebelik vs diyorlar kimyasal gebelik diyorlar nolursunuz hep olumsuz oluyprdu sonucu .
bu gece benim içinde dua edin
Ben hepimize hep ediyorum ama nolursunuz
Ooof offf
Normalde karısmam ama birinin onu demesi gerekirdiHoşgeldiiiin karışma artık milletin etlisine sütlüsüne sensiz kalıyor buralar.
Cezalar sıfırlanmış herhalde 1gun oldu ban süresiSen yine nerelerdeydin acaba
Kız salak demedim, salakça yorumluyorlar dedımKız salağa salak diyince banlanıyo musun beni bi aydınlat
Hoş gördüm seniSohrab hoşgeldiiiinnn
insan dayanamıyor bazılarına gerçektenNormalde karısmam ama birinin onu demesi gerekirdi
Cezalar sıfırlanmış herhalde 1gun oldu ban süresi
Kız salak demedim, salakça yorumluyorlar dedım
O senin hoşluğun fıstık yine bize küçük bi kalp krizi yaşattın Ha-ri anlamış allahtan banlandı heralde dedi de rahatladıkHoş gördüm seni
Gördüm gördüm Neyse uzun sürmediNormalde karısmam ama birinin onu demesi gerekirdi
Neyse kısa sürdü bariNormalde karısmam ama birinin onu demesi gerekirdi
Bence gitmez artık sadece olursa banlanır, hele bu transfer öncesi hop bir mesaj biraz buralardan uzak duracağım deyip çat giderse kriz sebebi umarım ne dediğimi anlamışsındır arkadaşım SohrabO senin hoşluğun fıstık yine bize küçük bi kalp krizi yaşattın Ha-ri anlamış allahtan banlandı heralde dedi de rahatladık
Hoşbuldum canımmminsan dayanamıyor bazılarına gerçekten
hoşgeldin
Sosyalsosyalcı ögrendi bu işi artıkO senin hoşluğun fıstık yine bize küçük bi kalp krizi yaşattın Ha-ri anlamış allahtan banlandı heralde dedi de rahatladık
Aynen canımGördüm gördüm Neyse uzun sürmedi
Aynen canımNeyse kısa sürdü bari
Yasak tatlım öyle şeyler, whatsap grubu telegram, süresiz siteden atılıyor onlara katılanlar..Kızlaar bir telegram grubu açsak ya biz
Sinirlerime sormam gerekBence gitmez artık sadece olursa banlanır, hele bu transfer öncesi hop bir mesaj biraz buralardan uzak duracağım deyip çat giderse kriz sebebi umarım ne dediğimi anlamışsındır arkadaşım Sohrab
Ayy Hayııır iyi düşünelim iyi olsun kuzum, sen de kendini toparla ki iyice kötü etkilenmesin. Hep dua edicem senin için, hepimiz edicez. Inşallah güzel haberler alırızKızlar salı günü yoğun kanamayla hastaneye gittik, kan sulandırıcınında etkisiyle cok fazla oldu. Halada var bebeğide gördük ama kalp atışı yok. 6+4 olduk. Kese 17 mm di. Yarın tekrar bakıcaz kalp atışına ama ben olacagını sanmiyorum. Doktorda bu boyutta görünmesi lazımdı dedi. Bu 3. Kayıp olacak artık dayanacak halim kalmadı