Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlaaaaaar 😢😢😢😢
Dayanamadım test yaptım 😰
Pozitif …
Nolur dua edin noluuuur 🙏🏻
hep pozitif görüyorum ama sonu hemen kesiliyor .
öğrenir öğrenmez ertesi gün kanama oluyo öyle olmasa bile dış gebelik vs diyorlar kimyasal gebelik diyorlar nolursunuz hep olumsuz oluyprdu sonucu .
bu gece benim içinde dua edin
Ben hepimize hep ediyorum ama nolursunuz 😭
Ooof offf 😕
Tebrık ederım m canım 🥰Ayy ne guzel bir haberle karsıladinz benı, saglıcakla ilerlesin ınsallah, stres yapma, bu sefer hersey cok guzel olacak ❤️❤️❤️

O senin hoşluğun fıstık 😘🥰 yine bize küçük bi kalp krizi yaşattın Ha-ri Ha-ri anlamış allahtan banlandı heralde dedi de rahatladık 😅
Bence gitmez artık sadece olursa banlanır, hele bu transfer öncesi hop bir mesaj biraz buralardan uzak duracağım deyip çat giderse kriz sebebi 😡😂umarım ne dediğimi anlamışsındır arkadaşım Sohrab Sohrab 😂😂😂😂

insan dayanamıyor bazılarına gerçekten
hoşgeldin:KK31:
Hoşbuldum canımmm😘
O senin hoşluğun fıstık 😘🥰 yine bize küçük bi kalp krizi yaşattın Ha-ri Ha-ri anlamış allahtan banlandı heralde dedi de rahatladık 😅
Sosyalsosyalcı ögrendi bu işi artık😍
Gördüm gördüm:KK70: Neyse uzun sürmedi:KK9:
Aynen canım 🥰
Neyse kısa sürdü bari 😂
Aynen canım 😘

Kızlar salı günü yoğun kanamayla hastaneye gittik, kan sulandırıcınında etkisiyle cok fazla oldu. Halada var bebeğide gördük ama kalp atışı yok. 6+4 olduk. Kese 17 mm di. Yarın tekrar bakıcaz kalp atışına ama ben olacagını sanmiyorum. Doktorda bu boyutta görünmesi lazımdı dedi. Bu 3. Kayıp olacak artık dayanacak halim kalmadı 😭

Kızlar salı günü yoğun kanamayla hastaneye gittik, kan sulandırıcınında etkisiyle cok fazla oldu. Halada var bebeğide gördük ama kalp atışı yok. 6+4 olduk. Kese 17 mm di. Yarın tekrar bakıcaz kalp atışına ama ben olacagını sanmiyorum. Doktorda bu boyutta görünmesi lazımdı dedi. Bu 3. Kayıp olacak artık dayanacak halim kalmadı 😭
Ayy Hayııır 😔 iyi düşünelim iyi olsun kuzum, sen de kendini toparla ki iyice kötü etkilenmesin. Hep dua edicem senin için, hepimiz edicez. Inşallah güzel haberler alırız

X