Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadı yaa, aşıdan dolayı baslatmıslardır kesin, bizim okuldaki bi İngilizce ogretmeni de izinliydi, dogum da yaptı Nisan gıbı, eylulde baslıcakmıs göreve, onun konusu gectı de, sorayım dedım sana da, kendı doktorun yazıcam deıl mı raporu riskli gebelık dıye mı gecıyor senınkı
Evet cnm o vericek, geçmişimde kaybim olduğu için öyle geçicek evet

Takip etmemen gerekiyomuştur belki😁 Hakkında en güzeli olsun, umutlandırmak da istemiyorum ama inşallah vardır🙏 yarın test yapcan doğru mu anladım🤔
Canım sen doktora gittin mi ya da beta takibi yapıyor musun? Bir de önceki kaybından sonra ne kadar zaman geçti gebelik oldu ☺️ Bat yazdıranlara baktım da sanırım en son senden gebelik haberi geldi dimi

Canım sen doktora gittin mi ya da beta takibi yapıyor musun? Bir de önceki kaybından sonra ne kadar zaman geçti gebelik oldu ☺️ Bat yazdıranlara baktım da sanırım en son senden gebelik haberi geldi dimi
Evet canım en son benim şimdilik, inşallah kısa kalırım son olarak😊😊 önceki 1 senede olmuştu, onda kese ve yolk gördük ama 8. Haftaya kadar beklememize rağmen bebek görünmedi. Yolk da çok büyüktü zaten. Kürtajdan 45 gün sonra ilk adet oldu. 2. adet 35 günde oldu (ortalama 35te oluyor zaten.) Yumurtlamayı eşime söylemedim, kendim de çok rahattım sadece o günü değerlendirdik. Adet günü de test yaptım işte. 3 kez kan verdim. Yükselişte sıkıntı yok çok şükür. Bugün 5+0 oldu. Doktora önümüzdeki hafta içinde gidip kese ve yolk haricinde birşey görmek istiyorum. Belki kalp atışı da duyarım😊 Böyle işte😅 hiç ilk denemede olacağı aklımın ucundan geçmezdi, belki de çok rahat olduğum için oldu bilmiyorum ama stres gerçekten çok etkili😊

Zaten gunluk yaşamınıza devam edın diyorlar hep, 5. Gun transferinde Yerlesme 2 gun ıcınde oluyormus, ilk 2 gun onemlı
İnsalalh o günler de bir sıkıntı çıkmazda canınızı sıkmadan beklersiniz tedavi sürecinizi 🙏🤲❤️ 🥰 inşallah o iki gün pozitif geçer kazasız belasız sıkıntısız 🤲🙏🥰❤️

Evet canım en son benim şimdilik, inşallah kısa kalırım son olarak😊😊 önceki 1 senede olmuştu, onda kese ve yolk gördük ama 8. Haftaya kadar beklememize rağmen bebek görünmedi. Yolk da çok büyüktü zaten. Kürtajdan 45 gün sonra ilk adet oldu. 2. adet 35 günde oldu (ortalama 35te oluyor zaten.) Yumurtlamayı eşime söylemedim, kendim de çok rahattım sadece o günü değerlendirdik. Adet günü de test yaptım işte. 3 kez kan verdim. Yükselişte sıkıntı yok çok şükür. Bugün 5+0 oldu. Doktora önümüzdeki hafta içinde gidip kese ve yolk haricinde birşey görmek istiyorum. Belki kalp atışı da duyarım😊 Böyle işte😅 hiç ilk denemede olacağı aklımın ucundan geçmezdi, belki de çok rahat olduğum için oldu bilmiyorum ama stres gerçekten çok etkili😊
Süper yaa, maşallah. 🥰
Hep böyle ilerlesin gebeliğin. 😉
Rabbim sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsin. ❤️

Yaa işte duymak istediğim şeyler 😍😍😍 maşallah canım maşallah her şey güzelce ilerleyecek hiç stres yapma 😌 darısı bizlerin başına dua et bize de olur mu😊 kürtaj sonrası ilk deneme oldu benim de bu ay. İçimde doldurulmayı bekleyen bir boşluk var sanki..

Yaa işte duymak istediğim şeyler 😍😍😍 maşallah canım maşallah her şey güzelce ilerleyecek hiç stres yapma 😌 darısı bizlerin başına dua et bize de olur mu😊 kürtaj sonrası ilk deneme oldu benim de bu ay. İçimde doldurulmayı bekleyen bir boşluk var sanki..
Senin biraz stres yaptığını düşündüğüm için biraz uzun yazdım canım. Bende pko var, eşimde de ileri hareket biraz düşüktü. İlkinde keçiboynuzu kürü içti 2 ay. Bu sefer de 2 kutu peak diye bir takviye kullandı doktor tavsiyesiyle. İlkinde korunmayı bıraktık olur mu stresinden 80 günde adet olduğumu bilirim. 9 ayda 4 kere falan adet oldum heralde. Gebelik oldu yine nasıl devam eder stresinden çarpıntım vardı. Gece uykumdan uyanıyordum düşün. Bu sefer ailemin yanına gittim uzun uzun kaldım. Kafamı boşalttım. Kürtaj sonrası ilişki sıkıntım vardı yanma oluyordu. Onu bile hissetmedim. Şuan iyiyim cidden sadece merak var😅 boş gibi geliyor söylenenler ama gerçekten kafanı rahatlatmak çok önemli. Bizim için ne kadar zararlıysa, erkekler için de o kadar zararlı stres. Fazla sorgulamadan, düşünmeden dene bir süre bence. Herkese dua ediyorum inan ki çünkü nasıl bir his biliyorum. İnşallah senden de güzel haberler alırız 10 gün sonra👼👼👼👼

Kuzum sadece işte 2 gün önce ağrım oldu böyle, Bi an adet olcak gibi kasıklarda, bugün 27. Gün hala adet olmadım, yarında olmazsam 😳🤫pek takip etmedim kuzum ya bilmiyor ki yarın ola hayrola bakalım 😅 şehir dışındayım yanımda test de yok
Benimde 28. Gün sanki adet olacağım ama olmadım akıntı oluyor ve adet diye koşup lavaboya gidiyorum ama akıntı inş bebik yüzündendir bu sancı batma adet olmam umarım 🤦🏻‍♀️Korkuyoruuuuum 😅

Senin biraz stres yaptığını düşündüğüm için biraz uzun yazdım canım. Bende pko var, eşimde de ileri hareket biraz düşüktü. İlkinde keçiboynuzu kürü içti 2 ay. Bu sefer de 2 kutu peak diye bir takviye kullandı doktor tavsiyesiyle. İlkinde korunmayı bıraktık olur mu stresinden 80 günde adet olduğumu bilirim. 9 ayda 4 kere falan adet oldum heralde. Gebelik oldu yine nasıl devam eder stresinden çarpıntım vardı. Gece uykumdan uyanıyordum düşün. Bu sefer ailemin yanına gittim uzun uzun kaldım. Kafamı boşalttım. Kürtaj sonrası ilişki sıkıntım vardı yanma oluyordu. Onu bile hissetmedim. Şuan iyiyim cidden sadece merak var😅 boş gibi geliyor söylenenler ama gerçekten kafanı rahatlatmak çok önemli. Bizim için ne kadar zararlıysa, erkekler için de o kadar zararlı stres. Fazla sorgulamadan, düşünmeden dene bir süre bence. Herkese dua ediyorum inan ki çünkü nasıl bir his biliyorum. İnşallah senden de güzel haberler alırız 10 gün sonra👼👼👼👼
O kadar haklısın ki. Gerçekten stres yapıyorum. Hayırlısı diyip olacağına bırakmak gerekiyor biliyorum da bunu ama işte.. eşimi de etkiliyor tabi bu durum bazen tatlı tatlı bazen kızarak yapma bu kadar diyor. Ona çok yansıtmaya çalışıyorum artık, başka kimseye de anlatamıyorum. Burda patlıyor tüm stresim 😅😅

O kadar haklısın ki. Gerçekten stres yapıyorum. Hayırlısı diyip olacağına bırakmak gerekiyor biliyorum da bunu ama işte.. eşimi de etkiliyor tabi bu durum bazen tatlı tatlı bazen kızarak yapma bu kadar diyor. Ona çok yansıtmaya çalışıyorum artık, başka kimseye de anlatamıyorum. Burda patlıyor tüm stresim 😅😅
İnşallah bu ay bebiş gelir de seni bekletmez daha fazla🙏👼

İyi sayılırım canım benim kliki kız üşütms birini okula göndermedim 3umuz de kendimize normal burun testi ile korona test yaptık şükür negatif birinin ateşi duruyotu öbürünün ki bu sefer çıkıyor 🤷🏻😐🤕 doktora gttik de ilaçları kullanıyorum ikisinede bakalım birkaç güne topsrlanirlar ins sende ne var ne Yok
yaaaa çok geçmiş olsun oh korona olmadığına çok şükür çabucak atlatın inşallah :KK43: iki kızın mı var ay ne tatlıdır onlar yerim yerimmm :KK36:
sen kendin iyisin demi bebiş iyi mi
Yaa😔 bir kere düzen bozulunca normale dönmesi zaman alıyor. Bence test yapın belki de bebiş vardır adet beyler yerine 😂
yaa yaaa :) napalım toktorcum başımıza bunlar da gelicekmiş Allah beterinden saklasın.
ben hacamat yaptırcaktım şuan hamile olma ihtimalinden de tereddütüm var.
dedim abla hamilelik olursa hacamat yapılıyo mu dedim hayır yoksa bebek düşer dedi oturdum ağladım.
ne yapcam ben kan sulandırıcı benim gibi pıhtılaşması olana yeterken bana neden yetmiyor delircek gibi oluyorum
Benimde 28. Gün sanki adet olacağım ama olmadım akıntı oluyor ve adet diye koşup lavaboya gidiyorum ama akıntı inş bebik yüzündendir bu sancı batma adet olmam umarım 🤦🏻‍♀️Korkuyoruuuuum 😅
test yaptın mı :KK51:

Allahım bir memlekete geldim hep birinin güzel haberini kaçırıp en başa bakıyorum doğru mu anladım diye 🙈 C celiklady çook mutlu oldum inşallah bu kez istediğin gibi sağlıklı şekilde miniği de görürsün de doya doya yaşarsın mutluluğunu, sonra da sağlıkla kucağına almak nasip olsun 🤲🏻💜🥰 yalnız etiket yaparken idrak ettim bunca zaman ismini Cedi İlkay diye okumam kaç derece görme problemini gösterir acaba 😂😂😂😂😂

X