Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah razı olsun kuzum aminn ☺️🤲 yaa çıkıp alabilirsem test alırım kuzum şehir dışındayız arkadaşlar bizi bir yerlere götürüyor o yüzden çok alma imkanım yok 🥴 ama bugün de bi geçsin bakalım, yarın kesin yaparım olmazsam 🙈 ya şehir değişikliği hava değişikliği vs etkiler mi acaba 🙃
dıt dıt, dıt dıt, dıııııııııt :KK45: merak bastı beni. aradan sıvışıver benim başım ağrıyor bi hap alıp geleyim diye:KK17:

Bolca merak var:KK69:geçen hafta midem biraz değişikti bir iki gündür daha iyi, inşallah iyiye işarettiro_O evlerde kullanmalık cep ultrasonu ne zaman yapılır acaba:işsiz:
Burda bi forumda okumustum, kadının eşi veterinermış, kedilerin köpeklerin ultrason cihazıyla baksam mı dıyordu 😂

kızzz o neymişş güvenilir mi iyi bişi mi
bulansın iyi iyi demek o:KK53:
Hani yapsalar diyorum, doktora gitmeden merak ettikçe bakardık:KK51:ilkte doktor her gittiğimde bulantın başladı mı diye sordu ama bende 0 bulantı vardı. Şimdi bulandıkça seviniyorum deli gibi. Evet hoş bir durum değil ama gerçekten etkileniyor insan.

bak yavrum kuzum bana ikinci çoğul kişi olarak hitap etme gızzzz :KK70:
senin pıhtılaşma hangi gen homozigot heterezigot hangisi sen şuan kan sulandırıcı ne kullanıyon
Tamam 😂 ben ecopronrin 100 luk kullanıyorum. Faktör v mtrch bu ikisi heterozigot birde 4g/4g çıktı. Mis gibi homozigot um olmuş iki heterozigot tan😂 akacak kan damarda durmaz deyip hacamat yaptırmaya korkuyorum

Hani yapsalar diyorum, doktora gitmeden merak ettikçe bakardık:KK51:ilkte doktor her gittiğimde bulantın başladı mı diye sordu ama bende 0 bulantı vardı. Şimdi bulandıkça seviniyorum deli gibi. Evet hoş bir durum değil ama gerçekten etkileniyor insan.
Allah seni niitmesin :KK70:
sevin kız sevin cidden iyi demek sağlıklı demek artık ben ona inanıyorum
ben 4ünde de hiç mide bulantısı kusma yaşamadım.3.yü kaybettikten sonra hep dedim ki midem bulansın sabahlara kadar kusayım zerre şikayet etmicem dedim.sonucuda bi kere sabaha kadar kustum sonra hiç bişi olmadı.dr her gittiğimde bulantı var mı diye soruyodu ben de yok diyordum.son gittiğimizde yine sorunca yok dedim.ben muayene odasına geçince eşim demiş niye her seferinde soruyosunuz diye o da demiş ki bebek büyüdükçe hiç midem bulanmıyo diyeni bile bulandırır demiş.ki zaten bebeğimiz de yine büyümemişti

Tamam 😂 ben ecopronrin 100 luk kullanıyorum. Faktör v mtrch bu ikisi heterozigot birde 4g/4g çıktı. Mis gibi homozigot um olmuş iki heterozigot tan😂 akacak kan damarda durmaz deyip hacamat yaptırmaya korkuyorum
yaaa :silah:senin hiç kaybın var mı canım
doktor ne dedi hayatında hep mi kullancan yoksa gebelik oluşursa diye mi kullanıyon
hacamat yatptır çok faydalı
kan akışını hızlandırıyor
i
Onlar çok minnoştur 😂

Gelişmeleri yazdı mı bilemiyorum 😂🤷‍♀️
büyükbaşlarda var :KK70:

Allah seni niitmesin :KK70:
sevin kız sevin cidden iyi demek sağlıklı demek artık ben ona inanıyorum
ben 4ünde de hiç mide bulantısı kusma yaşamadım.3.yü kaybettikten sonra hep dedim ki midem bulansın sabahlara kadar kusayım zerre şikayet etmicem dedim.sonucuda bi kere sabaha kadar kustum sonra hiç bişi olmadı.dr her gittiğimde bulantı var mı diye soruyodu ben de yok diyordum.son gittiğimizde yine sorunca yok dedim.ben muayene odasına geçince eşim demiş niye her seferinde soruyosunuz diye o da demiş ki bebek büyüdükçe hiç midem bulanmıyo diyeni bile bulandırır demiş.ki zaten bebeğimiz de yine büyümemişti
Aynen işte doktor soruyor ama sende birşey yok. Bu sefer diyosun ki demek ki olması lazım bunun. Bilinçaltına kazınıyor resmen. Bakalım artık gönlümüzdekini nasip etsin Rabbim, elimizden duadan başka birşey gelmiyor.

Aynen işte doktor soruyor ama sende birşey yok. Bu sefer diyosun ki demek ki olması lazım bunun. Bilinçaltına kazınıyor resmen. Bakalım artık gönlümüzdekini nasip etsin Rabbim, elimizden duadan başka birşey gelmiyor.
bak canım kendine takıntı haline getirip de hiç stres yapma
dr böyle dedi ama benim çevremde çok duydum hiç mide bulantısı kusma yaşamayıp sağlıklı doğuran

X