Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de suan duphaston kullanıyorum tam 7 gun kullanıcaksın dedı hemsıre 5 gun bitti, 2 gun daha kullanıcam, ılac bitince adet olacaksın dedı ıkıncı gun gel dedı..
Bence fitil vermemesi daha ıyı olmus, ben onun yerine ulastıgından Hıc emın deılım, hepsı gerı cıkıyor gıbı oluyor, ilk tedavide gunde 3 kere fitil vardı, hatta soylıcem doktora fıtık yerine Baska bısey kullansam dıye, okullar acılcak, kullanmam zor olur hem de
Fitilin emilimi daha fazla ve daha hızlı ilacın kalıntısı geri akıyor olsa da daha etkili

Uzun ama ilki hep biraz farklı. Siz direk catlamadan 14 gün sayın. Benimki catlamadan sonra 16. Gün akşam oldu 2 gün gecikti yani. Bende bu ay geçen aya göre 2 gün erken yumurta çatladı. Haftaya haftasonu baslicam erken gebeliklere😂 kürtajdan sonra yumurta takibi yaomicaktim ama sanırım yapmak şart değişiyor çünkü düzen.
kürtaj sonrası 2. Adet olunca normale döner sanmıştım ama epey geç yumurtladım. Yumurtlamadan sonraki günü yani çatlamayı 1. Gün sayarak 14. Gün beklenen adet diyoruz dimi?

Ben bu ay özellikle ovülasyon yaptım adet tarihi belirsiz diye. Erken gebeliğe hiç bulaşmayın derim çok stres yaratıyor. İnşallah gebelik olur ama erken öğrenince sürekli el yürekte beta takibi çok yıpratıcı gerçekten. Hayırlısı olsun artık. Ben bu ay hsg çekildiğim için bi nebze umutluydum ama yumurtlama günü değerlendiremedik bilmiyorum 2 gün önceki ilişki ve çatlama günü ilişkisi işe yaramış mıdır. Tadım kaçtı

Yine sorun siz. Genellikle düşük riski ve tüp bebek gibi tedavilerde fitil veriliyor, klomen gibi daha basit tedavilerde duphaston veriliyor
Evet bende İlk tüp bebek tedavımde fitil ve iğne kullandım, bi arkadsa yumurta toplamadan sonra duphaston vermısler o taze transfer Olcak

kürtaj sonrası 2. Adet olunca normale döner sanmıştım ama epey geç yumurtladım. Yumurtlamadan sonraki günü yani çatlamayı 1. Gün sayarak 14. Gün beklenen adet diyoruz dimi?

Ben bu ay özellikle ovülasyon yaptım adet tarihi belirsiz diye. Erken gebeliğe hiç bulaşmayın derim çok stres yaratıyor. İnşallah gebelik olur ama erken öğrenince sürekli el yürekte beta takibi çok yıpratıcı gerçekten. Hayırlısı olsun artık. Ben bu ay hsg çekildiğim için bi nebze umutluydum ama yumurtlama günü değerlendiremedik bilmiyorum 2 gün önceki ilişki ve çatlama günü ilişkisi işe yaramış mıdır. Tadım kaçtı
Bende 5.gunde adeti 1. Gün sayarsak yumurta catlamisti çok erkendi herkeste farklı 🤷Spermler 72 saat bile canlı kalabiliyor zaten milyon hücre içinden 1 tanesi. Yani olacak olduktan sonra cidden bir mucize. Öyle tadiniz kaçmasın stres çok önemli bu süreçte. Ben erken öğrenmek zorundayım çünkü pihtilasma için iğneye ne kadar erken başlarsak o kadar iyi dedi doktorum. Gerçi emin değilim kürtajdan sonraki 3. Doktorum ama gebelikte gidermiyim bilemedim ama her halükarda en erken öğrenmem bebek için iyi olacak inşallah 😔 birde ben test yapmayı seviyorum bekliyoruz falan ya şuan lh takibi de yapıyorum hala mesela. Rahatliyorum resmen😂😂

Oyy agzın bal yesin, İnşallahh canım 🙏🏻❤️
İnşallah canım ☺️🙏🤲🥰

Kız en son mesaj attım gör yaptım yine çıktım geri .ama çıkış yapmadan yine Hasan'a giriş yapamadım 1 saat eni sonunda bende bıraktım saatlerce gibi rmedim en iyso şimdi mesaj atayım kazen e söyleyim yarın ne der bakalım ne olur 🤷🏻

İnşallah canım ☺️🙏🤲🥰

Kız en son mesaj attım gör yaptım yine çıktım geri .ama çıkış yapmadan yine Hasan'a giriş yapamadım 1 saat eni sonunda bende bıraktım saatlerce gibi rmedim en iyso şimdi mesaj atayım kazen e söyleyim yarın ne der bakalım ne olur 🤷🏻
Muhakkak bı sıkıntı var

Canım ben gayet iyiyim Allah a şükür bebişte öyle şimdilik bir sıkıntımız yok 🥰🤗32.haftaya girdik Allah ın izniyle sağlıkla gelir inşallah bebişlerimiz 🥰 sizler nasılsınız ?
Maşallah 🧿😍 Kız ben seni çıkaramadım hiç karşılaşmadık sanki grupta Allah bağışlasın cnim🤗🙏

Maşallah 🧿😍 Kız ben seni çıkaramadım hiç karşılaşmadık sanki grupta Allah bağışlasın cnim🤗🙏
Amin,cümlemizinkini Allah bağışlasın inşallah🤗Normaldir canım çünkü telefonu elime alınca ekim annelerini okumaya anca fırsat buluyorum 🙈 sen o grupta varsın sanki tanıdık geldi ismin 😍

X