Birisi hemen psikiyatriye görünün yazmış zaten
Eline ıslak, sperme benzeyen sey geliyormuş, hamıle kalacağını sanıyor onunlaHahahahahahahaha ay hiç güleceğim yoktu bayıldım yorumuna...kaç paragraf yazsakkk
Üşenmeden tüm yorumları okudum ve bir tanesine çok hak veriyorum o kadar ihtimalin sonunda olan çocuk bence de doğmayı hak etmiyor mu ya
Bi kadın vardı eşi cocuk istemeyen, cok afedersiniz eşi kadının agzına boşalıyor, kadın tükürmüyor, banyoya gidip gizlice vajinası sürüyor, hamıle kalır mıyım diye soruyorduÜşenmeden tüm yorumları okudum ve bir tanesine çok hak veriyorum o kadar ihtimalin sonunda olan çocuk bence de doğmayı hak etmiyor mu yadışardan eline sperm bulaşacak da eve gelecek de kendi bir takım şeyler yapacak da o sperm büyük buluşma yaşayacak da hamile kalacak üstüne
Hayır gerçekten hasta da olabilir ve cidden hayatı böyle düşünüp kendine zindan da ediyor olabilir ama yaptığı yorumlar sanki gerçek gibi gelmiyor insana
Bizde uğraşalımBi kadın vardı eşi cocuk istemeyen, cok afedersiniz eşi kadının agzına boşalıyor, kadın tükürmüyor, banyoya gidip gizlice vajinası sürüyor, hamıle kalır mıyım diye soruyorducok degısık tipler cıkıyor,cok renkli bi site
Canım benim selam, ben 3 gün kala yapmıştım normal kaset testi, bir çizgi çıktı ama malum hastaneye kan vermeye ancak Pazartesi gidebileceğim. Eğer olumlu olursa yine haber veririm tabii kiKizlar selam, oncelikle insallah hepimiz icin cok guzel gecen bir yil olur hepimiz bebislerimizi saglikla kucagimiza aliriz bu yil
Ben size bir sey sormak istiyorum, erken gebelik testi yapip adetinden once hamile kaldigini ogrenen var mi aranizda? Varsa adetten kac gun once sonuc vermisti acaba??
Arkadaşım 3-4 gün önce öğrenmiştiKizlar selam, oncelikle insallah hepimiz icin cok guzel gecen bir yil olur hepimiz bebislerimizi saglikla kucagimiza aliriz bu yil
Ben size bir sey sormak istiyorum, erken gebelik testi yapip adetinden once hamile kaldigini ogrenen var mi aranizda? Varsa adetten kac gun once sonuc vermisti acaba??
Mutlaka haber ver canimaa
Canım benim selam, ben 3 gün kala yapmıştım normal kaset testi, bir çizgi çıktı ama malum hastaneye kan vermeye ancak Pazartesi gidebileceğim. Eğer olumlu olursa yine haber veririm tabii ki
Arkadaşım 3-4 gün önce öğrenmişti
Çok erken bence henüz, biraz daha bekleyebilirsin kuzum.Mutlaka haber ver canim
Benim aslinda 30 gunde bir olurdu adetim ama kurtajdan sonra 2 ay olamadim ilacla oldum, 2.adetimde erken geldi 26.gun. Simdi yine 26 gune gore hesap yaparsam tam 1 hafta kalmis oluyor. Bende 3-4 gun kala yapsam mi karar veremedim. Bir yandanda umutlanip hayal kirikligina ugramaktan da korkuyorum
Evet ya ben en iyisi bekleyeyimÇok erken bence henüz, biraz daha bekleyebilirsin kuzum.
Canim belli olmaz o. Olmadan umutsizluga kapilmaYılın ilk gününden size haberim var.. Malesef adet belirtim geldi feci ağrım var migde bulantısı da eklendi.. Pazar gününe sökülürüm malum çikolata kisti var bi kac gun süründürür beni..
5 gün önce öğrenmiştim hem normal test hem erken gebelikte.. ama şunu diyim normal testler daha iyi erken gebeliğe göre daha belirgin olmuştu.. bu döllenme ile alakalı bi durum tatlım. Geç döllenme olursa göremezsin üzülme yani.Kizlar selam, oncelikle insallah hepimiz icin cok guzel gecen bir yil olur hepimiz bebislerimizi saglikla kucagimiza aliriz bu yil
Ağrılarımdan belli kuzum az az geliyor zaten.. Suc bende kizimda 9 ay beklemiştik daha 2.ayimiz hemen olcak diye umutlandım.. Baska şeylerle uğrasmam lazim cok taktim kafama 2 aydirCanim belli olmaz o. Olmadan umutsizluga kapilma
Bi sen değilsin ki hepimiz takıyoruz canim, yalnız değilsin kuzumAğrılarımdan belli kuzum az az geliyor zaten.. Suc bende kizimda 9 ay beklemiştik daha 2.ayimiz hemen olcak diye umutlandım.. Baska şeylerle uğrasmam lazim cok taktim kafama 2 aydir
Kiizmi kaybedince böyle oldum cnm ben yoksa bu kadar cok takmiyodum olmazsa tüp bebek yaptırırız diyodum hepBi sen değilsin ki hepimiz takıyoruz canim, yalnız değilsin kuzum❤
Bende böyle hissediyorumKiizmi kaybedince böyle oldum cnm ben yoksa bu kadar cok takmiyodum olmazsa tüp bebek yaptırırız diyodum hepama sanki şimdi 1 ay bile kayıp gibi görüyorum kendime Rabbim ne zaman dilerse o zaman olucak bunu bile bile stres yapiyoruz..
Doktor dıger ay yapalım asılamayı deyınce, bu ay yapalım nolur dedım, tutunamaz düşer yine dedı, 1 ay daha beklıcez mecbur.. Saglıkla gelsın de kuzum beklerizKiizmi kaybedince böyle oldum cnm ben yoksa bu kadar cok takmiyodum olmazsa tüp bebek yaptırırız diyodum hepama sanki şimdi 1 ay bile kayıp gibi görüyorum kendime Rabbim ne zaman dilerse o zaman olucak bunu bile bile stres yapiyoruz..
Merhaba canım geldim. Nasılsın şu an durum ne var mı bir gelişme?