Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rabbım emeklerimizi karsılıksız bırakmaz ınsallah
Ne zaman ararlar acaba senı hastaneden bilgı vermek ıcın

kızlar nasılsınız
sayfada kürtaj arkası adet olmadan hamile kalan var mı bildiğiniz
Bizim topikte degil ama forumda gördüm cnm hatta şuan doğdu maşallah bebeği sağlıkla, ama bence bi ay da olsa korunma olmali, genelde doktorlar veriyor korunma

Bizim topikte degil ama forumda gördüm cnm hatta şuan doğdu maşallah bebeği sağlıkla, ama bence bi ay da olsa korunma olmali, genelde doktorlar veriyor korunma
evet canım forumda iki kişi ben de görmüştüm.ya ben ihtimal vermiyorum da içimde de bi şüphe oldu.
aslında biz 14 ay o kadar takip ettik sık ilişki oldu o kadar çabaladık olmadı.o yüzden hemen artık kolayca olcağını sanmam açıkcası dr da daha yumurtalıklar çalışmaz dedi çok korunduk da sayılmaz.
yok yaa yoktur zaten olmamıştır öle bişi

Yok ilaç almayı epeydir bıraktım en son doktorun kürtaj için verdikleri işte. Hava değişimi sanırım ilk kez böyle oldum. Zaten eğer yerleşme belirtisi ise kesin yazarım iki hafta sonra sizde dikkat edin özellikle, gebesiniz. Aşı da olmayınca insan korkuyor

Allah büyük canım üzülme inşallah bu sefer pozitif görür sağlıklı gebelik yaşarsın

Çok şükür canım en son cinsiyet öğrendik önümüzdeki çarşamba da kontrol var sonra detaylıyı bekliyorum Sende ne var ne yok aramızda bi ay kadar varmış
Cok şükür iyi gidiyor cnm benimde doktorum bana da kesın diye söyledi cinsiyet oğlum olucak bi ay sonra çağırdı beni de heyecanla ve stresle bekliyorum her kontrolü..

Hiç belli olmuyor cnm nasip de olunca az ilişkiyle de oluyor yada ilki zor kurtajdan sonra daha kolay olabiliyor

İnşallah yerleşmedir ben de değişik hissediyorum öncesinde. Hafif ağrı biraz yanma, normalden değişik oluyor. Belki senin de öyledir benim bariz üşütme. ıhlamur, limon, çorbayla atlatmaya çalışıyorum. Aşı biz de olmadık inşallah hasta olmadan atlatırız hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…