Rabbım emeklerimizi karsılıksız bırakmaz ınsallahAynen canım valla su an parayı hiç gözüm görmüyor, yeter ki sağlıklı bir şekilde bebislere kavuşalım da .Ama çok para harcadık canım, artık harcadığımız paraları saymayı bıraktım
Bizim topikte degil ama forumda gördüm cnm hatta şuan doğdu maşallah bebeği sağlıkla, ama bence bi ay da olsa korunma olmali, genelde doktorlar veriyor korunmakızlar nasılsınız
sayfada kürtaj arkası adet olmadan hamile kalan var mı bildiğiniz
Çok şükür canım en son cinsiyet öğrendik önümüzdeki çarşamba da kontrol var sonra detaylıyı bekliyorumkelebek3333 M my3011 kızlar yoksunuz uzun zamandır. Liloss ne zamandır girmemissin inşallah herşey yolundadir cnm Teneffus Zili özledim keşke gelsen Smyrra E Elikan Rhea Silvia nasıl gidiyor kızlar? Katre-i Matemm doğum belli oldu mu cnm?
evet canım forumda iki kişi ben de görmüştüm.ya ben ihtimal vermiyorum da içimde de bi şüphe oldu.Bizim topikte degil ama forumda gördüm cnm hatta şuan doğdu maşallah bebeği sağlıkla, ama bence bi ay da olsa korunma olmali, genelde doktorlar veriyor korunma
Ay evet 3gundur buzzzzz.Akşam da cok serin oluyor ankara
Yok ilaç almayı epeydir bıraktım en son doktorun kürtaj için verdikleri işte. Hava değişimi sanırım ilk kez böyle oldum. Zaten eğer yerleşme belirtisi ise kesin yazarım iki hafta sonraBu aralar ayrı bir salgın var sanırım, benim de boğaz ağrısı ve burun akıntısı vardı. Biraz toparladım ama hala burunda biraz rahatsızlık var. Dikkat et mutlaka ama ilaç alma derim bir süre. Ne olur ne olmaz
Benim eşimin kız kardeşi. Herkes şok oldu ben dahil dedi bana da hemen oluyor bak yap dedi de ilk ay ilaç aldığım için hiç denemedik bilekızlar nasılsınız
sayfada kürtaj arkası adet olmadan hamile kalan var mı bildiğiniz
Canım Sabah aradılar 8 yumurtanın 6 sı olgunmuş.6 sı da döllenmiş çok şükürRabbım emeklerimizi karsılıksız bırakmaz ınsallah
Ne zaman ararlar acaba senı hastaneden bilgı vermek ıcın
Allah büyük canımİnşallah, rabbimin vardır bildiği ama sanki insanlar çocuk istediğinde hemen oluyor da biz böyle istedikçe olmuyor gibi agrım olunca üzülmeye başladım . Geçen ay beklemiyordum test hemen kırmızı çıktı doktora gittik bir gün sonra kimyasal gebelik oldu artık pozitif olsa da sevinemiyoruz hoş
inşallah güzel şeyler bizi de bulur. Dua ederken şu grup aklıma geliyor sürekli dualarımda inşallah hepimize nasip olsun artık ya
Hadi gözünüz aydınCanım Sabah aradılar 8 yumurtanın 6 sı olgunmuş.6 sı da döllenmiş çok şükür
SüperCanım Sabah aradılar 8 yumurtanın 6 sı olgunmuş.6 sı da döllenmiş çok şükür
Yok canım 1 tane bile kalsa geriye donduracagim inşallah bu sefer geriye kalır yaSüper5 tanesi 5.güne gelse 2 transferlik embriyon olur, taze transfer olcaksın, yıne de her ihtimale karsı geriye kalanları dondursunlar canım, benım dustugum hataya düşme
Cok şükür iyi gidiyor cnm benimde doktorum bana da kesın diye söyledi cinsiyet oğlum olucakÇok şükür canım en son cinsiyet öğrendik önümüzdeki çarşamba da kontrol var sonra detaylıyı bekliyorumSende ne var ne yok aramızda bi ay kadar varmış
Teşekkür ederim canımHadi gözünüz aydın
Hiç belli olmuyor cnm nasip de olunca az ilişkiyle de oluyor yada ilki zor kurtajdan sonra daha kolay olabiliyorevet canım forumda iki kişi ben de görmüştüm.ya ben ihtimal vermiyorum da içimde de bi şüphe oldu.
aslında biz 14 ay o kadar takip ettik sık ilişki oldu o kadar çabaladık olmadı.o yüzden hemen artık kolayca olcağını sanmam açıkcası dr da daha yumurtalıklar çalışmaz dedi çok korunduk da sayılmaz.
yok yaa yoktur zaten olmamıştır öle bişi
Kalır cnmYok canım 1 tane bile kalsa geriye donduracagim inşallah bu sefer geriye kalır ya
İnşaallah canım bu sefer sağlıcakla kucağıma alırım inşallahKalır cnmbikac gune kavusuyorsun bebişler inşallah
İnşallah yerleşmedirYok ilaç almayı epeydir bıraktım en son doktorun kürtaj için verdikleri işte. Hava değişimi sanırım ilk kez böyle oldum. Zaten eğer yerleşme belirtisi ise kesin yazarım iki hafta sonrasizde dikkat edin özellikle, gebesiniz. Aşı da olmayınca insan korkuyor
İnşallahAllah büyük canımüzülme inşallah bu sefer pozitif görür sağlıklı gebelik yaşarsın