- 12 Nisan 2019
- 24.080
- 38.209
İnşallahh canımİnşaallah canım bu sefer sağlıcakla kucağıma alırım inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallahh canımİnşaallah canım bu sefer sağlıcakla kucağıma alırım inşallah
Güzel haberle gel inşallahİnşallah rabbimin mucizeleri sonsuz bizede nasip olur inşallah İki gün kaldı Şafak sayıyorum evde son bi test kaldı yapmamak için zor tutuyorum kendimi
Yaa senin de mi oğluş geliyor hayırlı ve sağlıklı olsun o bekleyişler çok heyecanlı ve de zaman geçmiyor hiçCok şükür iyi gidiyor cnm benimde doktorum bana da kesın diye söyledi cinsiyet oğlum olucak bi ay sonra çağırdı beni de heyecanla ve stresle bekliyorum her kontrolü..
Maşallah güzel artmış cnm degerin, aldın mi randevu artık kese gözükürKızlar 146, 424 bugün de 925 2 gün arayla hemen hemen aynı saatlerde verdim. İnşallah böyle devam eder
Evet cnm cennette bi kızım var şimdi de oğlum olucak inşallah heyecanlı ama bi o kadar da stresli benim için ya ben bu haftalarda kızımı kaybettim ya.. Kendimi rahatlatmaya çalışıyorum hep..Yaa senin de mi oğluş geliyor hayırlı ve sağlıklı olsun o bekleyişler çok heyecanlı ve de zaman geçmiyor hiç
hadi yaaa ay çok imreniyom pat diye hamile kalanlara :)Benim eşimin kız kardeşi. Herkes şok oldu ben dahil dedi bana da hemen oluyor bak yap dedi de ilk ay ilaç aldığım için hiç denemedik bile
yaaa öyleymiş ama benim zor oluyo ya yumurtlama bile var mı yok mu belli değilHiç belli olmuyor cnm nasip de olunca az ilişkiyle de oluyor yada ilki zor kurtajdan sonra daha kolay olabiliyor
canımm bitki çayı içmeee zararlııİnşallah yerleşmedir ben de değişik hissediyorum öncesinde. Hafif ağrı biraz yanma, normalden değişik oluyor. Belki senin de öyledir benim bariz üşütme. ıhlamur, limon, çorbayla atlatmaya çalışıyorum. Aşı biz de olmadık inşallah hasta olmadan atlatırız hepimiz
Ağrım sızım olmazsa 23ü haftası gitcem canım, kalp atışı ya da en azından bebeğe dair birşey görmek istiyorum gidince.Maşallah güzel artmış cnm degerin, aldın mi randevu artık kese gözükür
Maşallah artışların cok guzel kese için ne zaman gidiceksin cnmKızlar 146, 424 bugün de 925 2 gün arayla hemen hemen aynı saatlerde verdim. İnşallah böyle devam eder
Ihlamur sorun olmuyor diye biliyorum, 1 kupa içiyorum zaten ama dikkat ederim artık daha iyiyimhadi yaaa ay çok imreniyom pat diye hamile kalanlara :)
yani riskli mi bilmem de biz bilmiyorum bi daha olursa da ne yapcaz daha nasıl ilerlcez
yaaa öyleymiş ama benim zor oluyo ya yumurtlama bile var mı yok mu belli değil
neyse belli olur bi kaç güne
canımm bitki çayı içmeee zararlıı
Ağrın olabilir cnm normal ağrı endişeye kapilma, ben 5.haftanin içinde gidince yolk görmüştümAğrım sızım olmazsa 23ü haftası gitcem canım, kalp atışı ya da en azından bebeğe dair birşey görmek istiyorum gidince.
ayyyy süper süper sağlıkla artsın minik kuzumuzun değeriKızlar 146, 424 bugün de 925 2 gün arayla hemen hemen aynı saatlerde verdim. İnşallah böyle devam eder
1500 ü geçmeli kese için canım ama :)Maşallah güzel artmış cnm degerin, aldın mi randevu artık kese gözükür
En erken pazartesi gidebilir onda da 2 bin olur zatenayyyy süper süper sağlıkla artsın minik kuzumuzun değeri
1500 ü geçmeli kese için canım ama :)
olsun sen içe bence yine deIhlamur sorun olmuyor diye biliyorum, 1 kupa içiyorum zaten ama dikkat ederim artık daha iyiyim
aynen hayırlısıylaEn erken pazartesi gidebilir onda da 2 bin olur zaten
Bir şey olmaz Allah’ın izniyle. Sen gönlünü ferah tut. Rabbim bizlere bir daha yaşatmasın. Bekleyenlere de en güzel vakitte nasip etsinEvet cnm cennette bi kızım var şimdi de oğlum olucak inşallah heyecanlı ama bi o kadar da stresli benim için ya ben bu haftalarda kızımı kaybettim ya.. Kendimi rahatlatmaya çalışıyorum hep..
İnşallah cnm ins dua edip beklemekten baska çaremiz yok zaten, sağlıkla alırız inşallah kucağımıza.. Amin inşallah hep dua ediyorum kızlaraBir şey olmaz Allah’ın izniyle. Sen gönlünü ferah tut. Rabbim bizlere bir daha yaşatmasın. Bekleyenlere de en güzel vakitte nasip etsin
Hepimiz aynıyız kuzum hep içimizde bir kurt, kurtluyuz ilk adet biraz gecikebilir kuzum, temennimiz tabiki hamile olman sağlıklahadi yaa kimdi acaba
yok kuzum adet olmadım 29 gün bugün de
5 6 gündür sol kasığımda ağrı mı desem batma mı desem bişeyler var tıpkı hamileyken gibi
olcağını hiç sanmıyorumda içime bi kurt düşüyo
İnşallah Nasib olur canım benim beklemek zor geliyorİnşallah rabbimin mucizeleri sonsuz bizede nasip olur inşallah İki gün kaldı Şafak sayıyorum evde son bi test kaldı yapmamak için zor tutuyorum kendimi
İnşallah kuzum artışlar çok güzel maşallahKızlar 146, 424 bugün de 925 2 gün arayla hemen hemen aynı saatlerde verdim. İnşallah böyle devam eder
Çok iyi artmış kuzum maşşallah hep böyle güzel devam etsin inşallahKızlar 146, 424 bugün de 925 2 gün arayla hemen hemen aynı saatlerde verdim. İnşallah böyle devam eder