Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok şükür iyi gidiyor cnm benimde doktorum bana da kesın diye söyledi cinsiyet oğlum olucak💙 bi ay sonra çağırdı beni de heyecanla ve stresle bekliyorum her kontrolü..
Yaa senin de mi oğluş geliyor💙🥰 hayırlı ve sağlıklı olsun 🥰 o bekleyişler çok heyecanlı ve de zaman geçmiyor hiç😁

Yaa senin de mi oğluş geliyor💙🥰 hayırlı ve sağlıklı olsun 🥰 o bekleyişler çok heyecanlı ve de zaman geçmiyor hiç😁
Evet cnm cennette bi kızım var şimdi de oğlum olucak inşallah 💙 heyecanlı ama bi o kadar da stresli benim için ya ben bu haftalarda kızımı kaybettim ya.. Kendimi rahatlatmaya çalışıyorum hep..

Benim eşimin kız kardeşi. Herkes şok oldu ben dahil dedi bana da hemen oluyor bak yap dedi de ilk ay ilaç aldığım için hiç denemedik bile🤷
hadi yaaa ay çok imreniyom pat diye hamile kalanlara :)
yani riskli mi bilmem de biz bilmiyorum bi daha olursa da ne yapcaz daha nasıl ilerlcez
Hiç belli olmuyor cnm nasip de olunca az ilişkiyle de oluyor yada ilki zor kurtajdan sonra daha kolay olabiliyor
yaaa öyleymiş ama benim zor oluyo ya yumurtlama bile var mı yok mu belli değil
neyse belli olur bi kaç güne :KK51:

İnşallah yerleşmedir😍 ben de değişik hissediyorum öncesinde. Hafif ağrı biraz yanma, normalden değişik oluyor. Belki senin de öyledir🙏 benim bariz üşütme. ıhlamur, limon, çorbayla atlatmaya çalışıyorum. Aşı biz de olmadık inşallah hasta olmadan atlatırız hepimiz🙏
canımm bitki çayı içmeee zararlıı

hadi yaaa ay çok imreniyom pat diye hamile kalanlara :)
yani riskli mi bilmem de biz bilmiyorum bi daha olursa da ne yapcaz daha nasıl ilerlcez

yaaa öyleymiş ama benim zor oluyo ya yumurtlama bile var mı yok mu belli değil
neyse belli olur bi kaç güne :KK51:

canımm bitki çayı içmeee zararlıı
Ihlamur sorun olmuyor diye biliyorum, 1 kupa içiyorum zaten ama dikkat ederim artık daha iyiyim😊

Ağrım sızım olmazsa 23ü haftası gitcem canım, kalp atışı ya da en azından bebeğe dair birşey görmek istiyorum gidince. 😌
Ağrın olabilir cnm normal ağrı endişeye kapilma, ben 5.haftanin içinde gidince yolk görmüştüm

Evet cnm cennette bi kızım var şimdi de oğlum olucak inşallah 💙 heyecanlı ama bi o kadar da stresli benim için ya ben bu haftalarda kızımı kaybettim ya.. Kendimi rahatlatmaya çalışıyorum hep..
Bir şey olmaz Allah’ın izniyle. Sen gönlünü ferah tut. Rabbim bizlere bir daha yaşatmasın. Bekleyenlere de en güzel vakitte nasip etsin🤲🏻🌸

Bir şey olmaz Allah’ın izniyle. Sen gönlünü ferah tut. Rabbim bizlere bir daha yaşatmasın. Bekleyenlere de en güzel vakitte nasip etsin🤲🏻🌸
İnşallah cnm ins dua edip beklemekten baska çaremiz yok zaten, sağlıkla alırız inşallah kucağımıza.. Amin inşallah hep dua ediyorum kızlara💞

hadi yaa kimdi acaba
yok kuzum adet olmadım 29 gün bugün de
5 6 gündür sol kasığımda ağrı mı desem batma mı desem bişeyler var tıpkı hamileyken gibi
olcağını hiç sanmıyorumda içime bi kurt düşüyo:KK64:
Hepimiz aynıyız kuzum 🙈 hep içimizde bir kurt, kurtluyuz ☺️ ilk adet biraz gecikebilir kuzum, temennimiz tabiki hamile olman sağlıkla 🌸🤲❤️

X