Ben de suan duphaston kullanıyorum tam 7 gun kullanıcaksın dedı hemsıre 5 gun bitti, 2 gun daha kullanıcam, ılac bitince adet olacaksın dedı ıkıncı gun gel dedı..Sohrab canım bu arada ilaçlara başladım.5 gün prednol. Duphaston günde 3 kere, gün aşırı Progestan dex bir tane , Aspirin, estrofem, Birde kullandığım vitaminler,Ama bu sefer fitil vermedi hemşireye sordum duphaston onun yerine geçiyor dedi.Tramsfer günu verir mi bilmiyorum soracağım doktora aklım takıldı
Oda doğru canım.Aynen duphaston hem âdet olunması için hemde Rahmi bebeğe hazırlamak için veriliyormuş.Ama burda genelde fitil veya lutinis kullananları okuyorum,Bende daha önceki transferlerinde onları kullandığım için hangisi daha faydalı bilemedim,Ben de suan duphaston kullanıyorum tam 7 gun kullanıcaksın dedı hemsıre 5 gun bitti, 2 gun daha kullanıcam, ılac bitince adet olacaksın dedı ıkıncı gun gel dedı..
Bence fitil vermemesi daha ıyı olmus, ben onun yerine ulastıgından Hıc emın deılım, hepsı gerı cıkıyor gıbı oluyor, ilk tedavide gunde 3 kere fitil vardı, hatta soylıcem doktora fıtık yerine Baska bısey kullansam dıye, okullar acılcak, kullanmam zor olur hem de
Sende bir Bahane bul canım deki kasıklarım ağrıyor daha önce düşük yaptım de hemen seni muane ederler alttan usteen kısmet olur o zaman öğrenirsin belki kanına da bakarlarİnşallah, yarın sabah acilde kan vercektim ama aciller artık yapmıyor yazmış birkaç kişi. Yine de şansımı bi denerim, doktorum takip ediyor falan derim napayım
MaşallahCanim çift koyacak inşaallah 2 tane kalırsa eğer 5, güne
Gidince duruma göre düşüncem artık bişeyler:)Sende bir Bahane bul canım deki kasıklarım ağrıyor daha önce düşük yaptım de hemen seni muane ederler alttan usteen kısmet olur o zaman öğrenirsin belki kanına da bakarlar
İnşallah canım benimMaşallahinşallah iki tane koyarlar dollenir gelişir inşallah
Lutinisi ilk kez duydum, ama fitile cok guvenmiyorım, iğne daha etkılı ama onu da yaptırmak ıcın dısarı cıkmak gerekiyor hep, bı de progestan desk varmıs gobekten yapılan, ama onu recete edemıyorlarmısOda doğru canım.Aynen duphaston hem âdet olunması için hemde Rahmi bebeğe hazırlamak için veriliyormuş.Ama burda genelde fitil veya lutinis kullananları okuyorum,Bende daha önceki transferlerinde onları kullandığım için hangisi daha faydalı bilemedim,
Evet canım dex verdi oda 187 lira ve her yerde bulunmuyor malesef,Bana şimdilik 2 günde 1 dedi neye göre öyle Recete ediyor bilmiyorum açıkçasıLutinisi ilk kez duydum, ama fitile cok guvenmiyorım, iğne daha etkılı ama onu da yaptırmak ıcın dısarı cıkmak gerekiyor hep, bı de progestan desk varmıs gobekten yapılan, ama onu recete edemıyorlarmıs
Yumurtlama dönemi bende de kasık ağrısı oldu canım.Kızlar regl 12 gün var ama sanki yarın regl olacak gibi belim kasıklarım ağrıyor. Neden olaki. Ateşim de normalden biraz yüksek ama çok değil. İlk kez böyle oldu neden acaba. Doktora gitmeye gerek var mıdır ki
Evet ikinci adeti bitirdim salı yumurta catlamisti yani yumurtalama zamanı bittiYumurtlama dönemi bende de kasık ağrısı oldu canım.
Ateşimi ölçmemiştim ama. Ağrıdan tam 14 gün sonra adet oldum.
Senin kürtajdan sonraki 2.adetin dii mi?
Muhtemelen yumurtlama zamanları iki gün önce iki gün sonrasında da olabiliyor diyorlar . Değerlendirme ihtimaliniz varsa kaçırmayınKızlar regl 12 gün var ama sanki yarın regl olacak gibi belim kasıklarım ağrıyor. Neden olaki. Ateşim de normalden biraz yüksek ama çok değil. İlk kez böyle oldu neden acaba. Doktora gitmeye gerek var mıdır ki
Daha 12 gün var bence yumurtlama zamanın değerlendir tedavi görmüyor isenKızlar regl 12 gün var ama sanki yarın regl olacak gibi belim kasıklarım ağrıyor. Neden olaki. Ateşim de normalden biraz yüksek ama çok değil. İlk kez böyle oldu neden acaba. Doktora gitmeye gerek var mıdır ki
Hıc sorma, tercih meselesine kaldıgı ıcın mı recete edilmiyor acaba, popodan ıgne olsak recete ediliyor, fitili bana ilk tedavide sabah ikindi gece çift çift koydurdu 2 kutu 10gun olmadan bıtmıstı, bı arkadsın gebelıgı devam etti, elinde ılac gorundugu ıcın sonraki yazdıklarını ucret karsılıgı almıs, neyse ki onlar dıgerlerı kadar pahalı deıl.. Zaten artık para pul gormuyor gozumuz, yeter ki bebişlere kavusalım saglıcaklaEvet canım dex verdi oda 187 lira ve her yerde bulunmuyor malesef,Bana şimdilik 2 günde 1 dedi neye göre öyle Recete ediyor bilmiyorum açıkçası
YumurtluyorsunKızlar regl 12 gün var ama sanki yarın regl olacak gibi belim kasıklarım ağrıyor. Neden olaki. Ateşim de normalden biraz yüksek ama çok değil. İlk kez böyle oldu neden acaba. Doktora gitmeye gerek var mıdır ki
Belki de yerleşme ağrısıdır.Evet ikinci adeti bitirdim salı yumurta catlamisti yani yumurtalama zamanı bittibirkaç saattir sanki her an regl olacak gibiyim.
Canım sabır bekle 2 gün var Rabb'im inşallah yüzünüzü güldürürRegle 2 gün kaldı artık karnımda ağrı göğüs hassasiyeti gaz sancısı var biraz . Yine de erken gebelik testi yaptım regle 5 gün varken testte ikinci çizgi yok 4 gün kala yaptığım testte çizgi bir gün sonra azıcık belirdi . 5. Gün kala olan testi de 4. Gün kala olan testi de saklarım bugün baktım biri sırf beyaz 4. Gün olan testimde çizgi çıkmış ama bir gün sonra baktım biliyorum testi yaptıktan 20 dakika sonra çıkan sonuçlar dikkate alınmamalı ama yine dr ümitlendim . Gerçekten çok zorlanıyorum. Bu ay da sevinemezsek aşı olmak istiyorum eşim de zaten Bebek istiyoruz aşı da tam sonuçları belli değil diye tedirgin oluyor. Ama ben bu ay da gelen olmazsa aşı olacağım sanırım. Rabbim bu dertle mi sınıyor anlamadım ama hepimiz için dua ediyorumgece gece moralim çok bozuldu özür dilerim …..
Moralini bozmana ve özür dilemene hiç gerek yok canım.Regle 2 gün kaldı artık karnımda ağrı göğüs hassasiyeti gaz sancısı var biraz . Yine de erken gebelik testi yaptım regle 5 gün varken testte ikinci çizgi yok 4 gün kala yaptığım testte çizgi bir gün sonra azıcık belirdi . 5. Gün kala olan testi de 4. Gün kala olan testi de saklarım bugün baktım biri sırf beyaz 4. Gün olan testimde çizgi çıkmış ama bir gün sonra baktım biliyorum testi yaptıktan 20 dakika sonra çıkan sonuçlar dikkate alınmamalı ama yine dr ümitlendim . Gerçekten çok zorlanıyorum. Bu ay da sevinemezsek aşı olmak istiyorum eşim de zaten Bebek istiyoruz aşı da tam sonuçları belli değil diye tedirgin oluyor. Ama ben bu ay da gelen olmazsa aşı olacağım sanırım. Rabbim bu dertle mi sınıyor anlamadım ama hepimiz için dua ediyorumgece gece moralim çok bozuldu özür dilerim …..
İnşallah, rabbimin vardır bildiği ama sanki insanlar çocuk istediğinde hemen oluyor da biz böyle istedikçe olmuyor gibi agrım olunca üzülmeye başladım . Geçen ay beklemiyordum test hemen kırmızı çıktı doktora gittik bir gün sonra kimyasal gebelik oldu artık pozitif olsa da sevinemiyoruz hoşCanım sabır bekle 2 gün var Rabb'im inşallah yüzünüzü güldürür
inşallah güzel şeyler bizi de bulur. Dua ederken şu grup aklıma geliyor sürekli dualarımda inşallah hepimize nasip olsun artık yaMoralini bozmana ve özür dilemene hiç gerek yok canım.
Daha belli değil ki hiçbir şey.
4 gün kala belli belirsiz çizgi görmüşsün.
Adetin geçince normal test yaparsın bir de.