Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Regle 2 gün kaldı artık karnımda ağrı göğüs hassasiyeti gaz sancısı var biraz . Yine de erken gebelik testi yaptım regle 5 gün varken testte ikinci çizgi yok 4 gün kala yaptığım testte çizgi bir gün sonra azıcık belirdi . 5. Gün kala olan testi de 4. Gün kala olan testi de saklarım bugün baktım biri sırf beyaz 4. Gün olan testimde çizgi çıkmış ama bir gün sonra baktım biliyorum testi yaptıktan 20 dakika sonra çıkan sonuçlar dikkate alınmamalı ama yine dr ümitlendim . Gerçekten çok zorlanıyorum. Bu ay da sevinemezsek aşı olmak istiyorum eşim de zaten Bebek istiyoruz aşı da tam sonuçları belli değil diye tedirgin oluyor. Ama ben bu ay da gelen olmazsa aşı olacağım sanırım. Rabbim bu dertle mi sınıyor anlamadım ama hepimiz için dua ediyorum 🤷🏻‍♀️😢 gece gece moralim çok bozuldu özür dilerim …..
Neden özür diliyorsun ki bu grup bunun için var, dur bakalım daha 2 gün varmış hiç belli olmaz ne olacağı 🤷‍♀️Rabbim inşallah en hayırlı olanı versin💜

Bende en son çatlatma iğnesi 2 tane güzel yumurta vs derken baya umut ettim bu kez olacak bence yaaa dedim ama olmadı üzülmedim desem yalan olur ama sonra aşı olmayı istiyordum aşımı oldum bir anda rahim filmi histeroskopi derken aklımdan bir çok şey kalktı dedim varmış bir hayır

Regle 2 gün kaldı artık karnımda ağrı göğüs hassasiyeti gaz sancısı var biraz . Yine de erken gebelik testi yaptım regle 5 gün varken testte ikinci çizgi yok 4 gün kala yaptığım testte çizgi bir gün sonra azıcık belirdi . 5. Gün kala olan testi de 4. Gün kala olan testi de saklarım bugün baktım biri sırf beyaz 4. Gün olan testimde çizgi çıkmış ama bir gün sonra baktım biliyorum testi yaptıktan 20 dakika sonra çıkan sonuçlar dikkate alınmamalı ama yine dr ümitlendim . Gerçekten çok zorlanıyorum. Bu ay da sevinemezsek aşı olmak istiyorum eşim de zaten Bebek istiyoruz aşı da tam sonuçları belli değil diye tedirgin oluyor. Ama ben bu ay da gelen olmazsa aşı olacağım sanırım. Rabbim bu dertle mi sınıyor anlamadım ama hepimiz için dua ediyorum 🤷🏻‍♀️😢 gece gece moralim çok bozuldu özür dilerim …..
Hayırlısı olsun. Bende bu ay olmaz ise aşı olmayı planlıyor um ama kararsızım. Aynen benim de eşim tedirgin. Allah hayırlı olan zamanı biliyor sabretmek lazım🙁

Alla alla ovulasyon testinde çıkmadı dün yapmadım ama Perşembe çarşamba silik idi. Yani yumurta olmadığından da eminim. Oyuzden tedirgin oldum. Yorgunluk sanırım bugün sabah daha iyiyim ama hala regl ağrısı gibi kasıklarım ağrıyor 🤷
Üşüttün mü ki acaba, gebelik için çok çok erken daha

Ya yorgunluk ya üşütme. İnşallah covid değilimdir 😔 ya da beynim psikolojik oyun oynuyor bana😂
Yok yok onu getirme aklına, kovid vücut agrısı kasıklara vuruyor mudur kı?
Benım de dün şiddetli sancım oldu,adet olacak gibi, halbukı duphaston kullanıyorum, onu bırakınca adet gelecekmiş.. Gebelık zaten imkansız, iliski yok 2 aydır 🙈

Yok yok onu getirme aklına, kovid vücut agrısı kasıklara vuruyor mudur kı?
Benım de dün şiddetli sancım oldu,adet olacak gibi, halbukı duphaston kullanıyorum, onu bırakınca adet gelecekmiş.. Gebelık zaten imkansız, iliski yok 2 aydır 🙈
Bacaklarım da komple ağrıyor belim kopacak gibi zaten sırtımda bir iki gunudr ara ara ağrıyordu😔 duohaston ne işe yarıyor. Siz tüp brbek için bekliyorsunuz değil mi. Ya havalar çok sıcaktı sonra bozdu ya sanırım usutmus de olabilirim iş de çok yoğundu

Bacaklarım da komple ağrıyor belim kopacak gibi zaten sırtımda bir iki gunudr ara ara ağrıyordu😔 duohaston ne işe yarıyor. Siz tüp brbek için bekliyorsunuz değil mi. Ya havalar çok sıcaktı sonra bozdu ya sanırım usutmus de olabilirim iş de çok yoğundu
Yorgunluk olabılır oyleyse, ayaklarını sıcak tut, valla ben dün çorap giydim, hava bi açılıp bi kapanıyor

Günaydın kızlar 😇
Okudum güzel haberler dolaşıyor, inşallah herşey gönlünüzdekinin güzeli olsun. Ben bu ara pert 😅 klimada üşüttüm, kızın diş ağrısı var ikimizde birbirimize bakıyoruz, adete az kaldı ama hiç belirttim yok, akıntı da durdu kısmet 🤲❤️

Günaydın kızlar 😇
Okudum güzel haberler dolaşıyor, inşallah herşey gönlünüzdekinin güzeli olsun. Ben bu ara pert 😅 klimada üşüttüm, kızın diş ağrısı var ikimizde birbirimize bakıyoruz, adete az kaldı ama hiç belirttim yok, akıntı da durdu kısmet 🤲❤️
Geçmiş olsun canım😔ben de bi kac gun araba klımasından rahatsız olmustum, cok sukur toparladım, prenses diş mi çıkarıyor 🥰

Hıc sorma, tercih meselesine kaldıgı ıcın mı recete edilmiyor acaba, popodan ıgne olsak recete ediliyor, fitili bana ilk tedavide sabah ikindi gece çift çift koydurdu 2 kutu 10gun olmadan bıtmıstı, bı arkadsın gebelıgı devam etti, elinde ılac gorundugu ıcın sonraki yazdıklarını ucret karsılıgı almıs, neyse ki onlar dıgerlerı kadar pahalı deıl.. Zaten artık para pul gormuyor gozumuz, yeter ki bebişlere kavusalım saglıcakla 🙏🏻
Aynen canım valla su an parayı hiç gözüm görmüyor, yeter ki sağlıklı bir şekilde bebislere kavuşalım da .Ama çok para harcadık canım, artık harcadığımız paraları saymayı bıraktım 😂

kızlar nasılsınız
sayfada kürtaj arkası adet olmadan hamile kalan var mı bildiğinizo_O
Sanki vardı yaaa 🤔 kim olduğunu bilmiyorum ama yoksa, 1. Adetten sonra mı hamile kalmıştı? Niye sordun canım benim hasta olmadın mı yoksa kürtaj sonrası? Eğer öyleyse kaçıncı gün bugün?

Ya yorgunluk ya üşütme. İnşallah covid değilimdir 😔 ya da beynim psikolojik oyun oynuyor bana😂
Bu aralar ayrı bir salgın var sanırım, benim de boğaz ağrısı ve burun akıntısı vardı. Biraz toparladım ama hala burunda biraz rahatsızlık var. Dikkat et mutlaka ama ilaç alma derim bir süre. Ne olur ne olmaz😅

Sanki vardı yaaa 🤔 kim olduğunu bilmiyorum ama yoksa, 1. Adetten sonra mı hamile kalmıştı? Niye sordun canım benim hasta olmadın mı yoksa kürtaj sonrası? Eğer öyleyse kaçıncı gün bugün?
hadi yaa kimdi acaba
yok kuzum adet olmadım 29 gün bugün de
5 6 gündür sol kasığımda ağrı mı desem batma mı desem bişeyler var tıpkı hamileyken gibi
olcağını hiç sanmıyorumda içime bi kurt düşüyo:KK64:

X