- 27 Eylül 2020
- 7.595
- 11.109
Neden özür diliyorsun ki bu grup bunun için var, dur bakalım daha 2 gün varmış hiç belli olmaz ne olacağı Rabbim inşallah en hayırlı olanı versinRegle 2 gün kaldı artık karnımda ağrı göğüs hassasiyeti gaz sancısı var biraz . Yine de erken gebelik testi yaptım regle 5 gün varken testte ikinci çizgi yok 4 gün kala yaptığım testte çizgi bir gün sonra azıcık belirdi . 5. Gün kala olan testi de 4. Gün kala olan testi de saklarım bugün baktım biri sırf beyaz 4. Gün olan testimde çizgi çıkmış ama bir gün sonra baktım biliyorum testi yaptıktan 20 dakika sonra çıkan sonuçlar dikkate alınmamalı ama yine dr ümitlendim . Gerçekten çok zorlanıyorum. Bu ay da sevinemezsek aşı olmak istiyorum eşim de zaten Bebek istiyoruz aşı da tam sonuçları belli değil diye tedirgin oluyor. Ama ben bu ay da gelen olmazsa aşı olacağım sanırım. Rabbim bu dertle mi sınıyor anlamadım ama hepimiz için dua ediyorum gece gece moralim çok bozuldu özür dilerim …..
Bende en son çatlatma iğnesi 2 tane güzel yumurta vs derken baya umut ettim bu kez olacak bence yaaa dedim ama olmadı üzülmedim desem yalan olur ama sonra aşı olmayı istiyordum aşımı oldum bir anda rahim filmi histeroskopi derken aklımdan bir çok şey kalktı dedim varmış bir hayır