Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet kuzum benim daha bat gelmeden çok koyu çizgi çıkmıştı 505ti değerim 4 gün sonra da 5-6 katına çıkmıştı 4 katına çıkması gerekirken. Hatta ilk tek kese gördük doktor dış gebelikten korkmuş bana farkettirmedi ama 3 gün sonra bidaha çağırdı bi baktı 2 kese görünce hem şaşırdı hem rahatladı

İnşallah kuzuuum çok sağ ol hepimiz bebişlerimize kavuşalım sağlıkla 🤲🏻💙 sen ne yaptın test yapacaktın sanki
Dün akşam yaptım normal test bişey çıkmadı bugünde olacak gibi ağrım var ama bişey yok bi kaç gün beklerim geçen ay erken gelmişti

yok kuzum ya yaptıramadm böyle bi testi öğrendiğimde dr ma sordum yaptırmak istedim beni tersledi sen bunun için iğne kullanıyosun zaten bu kanıtlanmış bi test değil falan filan dedi.ben de o ara hamile kaldım yaptıramadım

yaaaa neler geçmiş başınızdan..Allah yardımcın olsun
ne güzel ama sonunda kavuşmuzsun sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin:KK200:
çok zor elbet inan yaşayan bilir bizi bizden başka kim anlayabilir ki?
pes edemiyoruz işte o ateş içimize düştükten sonra daha çok istiyoruz

amin canım benİM Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin

yaa Allah bağışlasınn :KK200:
yavrum ikinci büyükmüş de yaa Allah sabırlar versin yeniden sağlıklı bebeklerin olsun inşallah
napalı dünyaya boşuna gelmedik herkesin imtihanı farklı dayanabilecek miyiz sabredebilecek miyiz sınanıyoruz geçebilenlerden oluruz inşallah:dua:

yaaaa bir hemşerim da çıktı yuppiii :21:
hımm son dr m serkan yurtsever
en baştan sayim mi :KK70:
zeynep ceren çerçi ilk iki bebeğimi onda kaybettim
sonra ayşe seçil özban 3.bebeğimi onda kaybettim ama gerçekten çok iyi dikkatli ilgili bi dr
sonra yunus aydın a gittim başarısız bir tüp denemem var
sonra babür kaleli hiç yumurta gözükmedi 4 5 ay
sonra semih mun a gittim yumurtam gözüktü ertesi ay kimyasal geçirdim iki ay sonra da 4.ye hamile kaldım
takip için çağrı güven e gittim peritonolog riskli gebelik dr diye güya
sonra semih mun la devam edim dedim sonra antalya da bi dr bulduk ona kontrole gittik
kaç oldu :uykucu::KK200:
Baya doktor gezmişsiniz 😳 benimde görev yerim başka tatil döneminde yunus aydına gideceğiz test sonucu bekliyorum zor randevu buldum da . Bakalım artık zamanı vardır hemşehrim nasip diyeceğiz . Ben bu ayda umutluydum ama bat zamanı geldikçe ağırlarım vs çok fazla olmaya başladı herhalde tutmadı böyle böyle bir gün yakalayacağız bebişleri inşallah. Yunus aydını iyi diye önerdiler Babür kalelide hiç sıra bulamadım zaten de hayırlısı

Baya doktor gezmişsiniz 😳 benimde görev yerim başka tatil döneminde yunus aydına gideceğiz test sonucu bekliyorum zor randevu buldum da . Bakalım artık zamanı vardır hemşehrim nasip diyeceğiz . Ben bu ayda umutluydum ama bat zamanı geldikçe ağırlarım vs çok fazla olmaya başladı herhalde tutmadı böyle böyle bir gün yakalayacağız bebişleri inşallah. Yunus aydını iyi diye önerdiler Babür kalelide hiç sıra bulamadım zaten de hayırlısı
evet canım maalesef gezdik hala da geziyoruz..
sen tüp mü deniceksin

Yok henüz gen testi yaptırdık onu da zorla yaptılar kimyasal gebelik dış gebelik sürecim oldu ama doktorlar olabilir gayet sağlıklısın dediler hep ama
canım normal denemeye devam et inşallah olur en kısa zamanda sağlıkla :dua:
semih mun a git istersen gittiğin dr dan daha çok memnun kalırsın eminim:KK36:

Sohrab Sohrab canım 8 yumurtam toplanmış.Muhtemelen 5-6 tanesi olgundur en son kontrole göre.1 yılda rezervim düştü şaka gibi.Gecen yıl temmuzda 10 tane olgun yumurtam vardı.Neyse sayıya takılmak istemiyorum,bir tane sağlıklı embriyoya Denk gelsem yeterli,bana can olsa yeterli.Carsamba ogünkü kontrole göre transfer olacak tabi Embriyolar 5, güne ilerlerse.İcim çok rahat, olacak gibi hissediyorum ama kendimi de fazla kaptırmak istemiyorum m🙄 Yarın arayacaklar bakalım kaç tanesi döllenmiş göreceğiz

Ben adet olmadım erken gebelik yaptım yine yok kürtaj sonrası 3 cü olucak geçen 26 gün geçmişti oldum şimdi 31 gün oldu kürtaj sonrası düzensizlik yaşayan varmı kızlar

Benim normalde hep düzenliydi 26 28 gün arası olurdum kürtajdan oldu sanırım puff umutlanmıştım olsaydı erken gebelikte çıkardı 😏
Yakın bi arkadaşımın hamilelik haberini aldım yakın zamanda, onun testte önce negatif çıkmış sonra pozitif olmuş. Tabi umutlandırmak istemem ama en doğrusu adet tarihi geçtikten sonra yapılması. Anladığım kadarıyla sizde öyle yapmışsınız?

Yakın bi arkadaşımın hamilelik haberini aldım yakın zamanda, onun testte önce negatif çıkmış sonra pozitif olmuş. Tabi umutlandırmak istemem ama en doğrusu adet tarihi geçtikten sonra yapılması. Anladığım kadarıyla sizde öyle yapmışsınız?
Evet 3 gün gecikti bugünle beraber

Sohrab Sohrab canım 8 yumurtam toplanmış.Muhtemelen 5-6 tanesi olgundur en son kontrole göre.1 yılda rezervim düştü şaka gibi.Gecen yıl temmuzda 10 tane olgun yumurtam vardı.Neyse sayıya takılmak istemiyorum,bir tane sağlıklı embriyoya Denk gelsem yeterli,bana can olsa yeterli.Carsamba ogünkü kontrole göre transfer olacak tabi Embriyolar 5, güne ilerlerse.İcim çok rahat, olacak gibi hissediyorum ama kendimi de fazla kaptırmak istemiyorum m🙄 Yarın arayacaklar bakalım kaç tanesi döllenmiş göreceğiz
Hayır hayır rezervim azaldı diye dusunme, ilac kullanımı ile alakalı bi durum bence, benım 1.de 5 yumurta ikincide 9 yumurta alındı, benimkinin de dusmesı gerekirdi öyle olsa, yumurta sayın cok guzel maşallah 🧿❤️ İnşallahh yarına kadar da güzelce döllenirler
Geliyor bebişlerrr 🥰 cift mı koyacak, konustunuz mu

Hayır hayır rezervim azaldı diye dusunme, ilac kullanımı ile alakalı bi durum bence, benım 1.de 5 yumurta ikincide 9 yumurta alındı, benimkinin de dusmesı gerekirdi öyle olsa, yumurta sayın cok guzel maşallah 🧿❤️ İnşallahh yarına kadar da güzelce döllenirler
Geliyor bebişlerrr 🥰 cift mı koyacak, konustunuz mu
Canim çift koyacak inşaallah 2 tane kalırsa eğer 5, güne 🤗

Sohrab Sohrab canım bu arada ilaçlara başladım.5 gün prednol. Duphaston günde 3 kere, gün aşırı Progestan dex bir tane , Aspirin, estrofem, Birde kullandığım vitaminler,Ama bu sefer fitil vermedi hemşireye sordum duphaston onun yerine geçiyor dedi.Tramsfer günu verir mi bilmiyorum soracağım doktora aklım takıldı

X