Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet kuzum benim daha bat gelmeden çok koyu çizgi çıkmıştı 505ti değerim 4 gün sonra da 5-6 katına çıkmıştı 4 katına çıkması gerekirken. Hatta ilk tek kese gördük doktor dış gebelikten korkmuş bana farkettirmedi ama 3 gün sonra bidaha çağırdı bi baktı 2 kese görünce hem şaşırdı hem rahatladı

İnşallah kuzuuum çok sağ ol hepimiz bebişlerimize kavuşalım sağlıkla 🤲🏻💙 sen ne yaptın test yapacaktın sanki
Anladım canım, benim salı 146, bugün de 424 çıkmış. 3 katına yakın ama çok da yüksek değil. Şimdilik iyi gidiyor gibi o zaman ama benim sıkıntı 3. ve sonrası zaten😌

Anladım canım, benim salı 146, bugün de 424 çıkmış. 3 katına yakın ama çok da yüksek değil. Şimdilik iyi gidiyor gibi o zaman ama benim sıkıntı 3. ve sonrası zaten😌
Gayet güzel artmış balım seninki normal bence saate ve baktırdığın yere göre bile oynuyor biraz 🥰 inşallah o da güzel olucak 🤲🏻💙

hemşocum kimyasal mı geçirdin daha önce?
artışın çok iyi sağlıkla yükselsin 4 5 güne keseyi görürsün inşallah :)

Gayet güzel artmış balım seninki normal bence saate ve baktırdığın yere göre bile oynuyor biraz 🥰 inşallah o da güzel olucak 🤲🏻💙
İnşallah canım benim🙏 sağlık ocağında veriyorum sabah 9.30-8.30 aralığında verdim ikisini de. Orası devlet hastanesine gönderiyor. Ctesi sabah da devletin aciline gidip vercem.🤗

İnşallah bacım🙏 yok boş gebelik oldu😏 Dış gebelikten korkuyorum daha çok ama inşallah korktuklarım çıkmaz😌
önce kendini bir rahatlat canım.
ilk 3 gebelikte ne dış tan ne kimyasaldan ne boş dan haberim yoktu.kan değerim 264 çıkmıştı ne demek olduğunu bile anlamamıştım.sonra kaybedipte araştıra araştıra kimyasalı yaşadım başıma geldi :)
4.gebelikte de senin gibi evham yapa yapa keseyi görünce rahat etmiştim desemde inanma benim kayıplarım farklı olduğu için içim hiç bi zaman rahatlamadı.
ama sen düşünme gerçekten değerin çok güzel aratacak bebeği de göreceksin inşallah olumlama yap daima kendine:dua:

önce kendini bir rahatlat canım.
ilk 3 gebelikte ne dış tan ne kimyasaldan ne boş dan haberim yoktu.kan değerim 264 çıkmıştı ne demek olduğunu bile anlamamıştım.sonra kaybedipte araştıra araştıra kimyasalı yaşadım başıma geldi :)
4.gebelikte de senin gibi evham yapa yapa keseyi görünce rahat etmiştim desemde inanma benim kayıplarım farklı olduğu için içim hiç bi zaman rahatlamadı.
ama sen düşünme gerçekten değerin çok güzel aratacak bebeği de göreceksin inşallah olumlama yap daima kendine:dua:
İnşallah enn yakın zamanda kucağına bebeğini almak nasip olur canım, Rabbim daha fazla bekletmesin🙏 ben yazıyorum ama stres topu gibi gezmiyorum aslında sadece olasılıklar geliyor aklıma doğal olarak.

İnşallah enn yakın zamanda kucağına bebeğini almak nasip olur canım, Rabbim daha fazla bekletmesin🙏 ben yazıyorum ama stres topu gibi gezmiyorum aslında sadece olasılıklar geliyor aklıma doğal olarak.
elbette canım içimizde bir can yeşeriyo düşünmemek ne mümkün ama herşey güzel olacak buna inan :KK36:güzel dualarına da çokca amin:KK36:

Evet kuzum benim daha bat gelmeden çok koyu çizgi çıkmıştı 505ti değerim 4 gün sonra da 5-6 katına çıkmıştı 4 katına çıkması gerekirken. Hatta ilk tek kese gördük doktor dış gebelikten korkmuş bana farkettirmedi ama 3 gün sonra bidaha çağırdı bi baktı 2 kese görünce hem şaşırdı hem rahatladı

İnşallah kuzuuum çok sağ ol hepimiz bebişlerimize kavuşalım sağlıkla 🤲🏻💙 sen ne yaptın test yapacaktın sanki
Yani sizin tüp bebek değil. Benimde hiç genetigimde yok ama istiyorum gönlümden ikiz geçiyor hep. Sağlıcakla kucağıniza almayı nasip etsin🥰

Yani sizin tüp bebek değil. Benimde hiç genetigimde yok ama istiyorum gönlümden ikiz geçiyor hep. Sağlıcakla kucağıniza almayı nasip etsin🥰
Amin canım teşekkür ederim 🥰 Yok benim ilaçla yumurta takip etti doktorum ama pko olduğu için fazla yumurta büyüyor çatlatma iğnesi vuruldum ilk kez iki yumurta çatlamış heralde beklemiyorduk biri daha küçüktü neyse normal denedik yani çok şükür tek de olsa çok sevinecektik tabi 😇 allah senin de gönlüne göre en hayırlısını versin inşallah 🤲🏻💙

İnsanın içinde umut oluyor tabi haklısın🌻 ama işte çok kapılınca, negatifi görmek çok üzücü oluyor. Ben 1 sene yaşadım o durumu. İnşallah hissettiklerin bebiştendir de seviniriz😊 3 gün sonra yapan çıkar bence ne diyosun🤔
Tabi kuzum ben 3 sene negatifi gör gör hamile olduğuma bile inanmamıştım 😇 amaaan kuzum sen bana bakma gelir gelir gider bende 🙃🙈 erken yapmam kuzum ya, geçerse yaparım zaten az kaldı.

Maşallah subhanallah kuzum çok sevindim 😍💞 birdaha ne zman gideceksin canım, genetik için kan verdin mi yoksa daha sonra mı
Teşekkür ederim kuzumm 🥰 evden çıkmışken doktordan sonra laba gidip kanı da verdim doktor verebilirsin dedi 10-12 günde çıkıyormuş bakalım güzel sonuçlar alırız inşallah 🤲🏻💙

X