- 19 Ocak 2020
- 7.808
- 17.014
Hakkımızda hayırlısı canım.deme öyle rahatlat kendini
Çok geçmiş olsun çok Zor. Biz bir kayıp ile ne haldeyiz. Doktor ne diyor kayıplar için genetiğe gitti mi. İnşallah sağlıkla kucağınmiza almayı nasip etsinhiç aklıma gelmezdi kuzum benim başıma böyle bişey gelceği..sandım ki hemen hamile kalcam hemen doğurcam sandım bi de korundum da bi süre ..sonra oldu kaybettik doktor ilk kayıplar normal herkeste oluyo dedi inandık 2 ay sonra yine kaldım yine aynı şey kuzu kuzu yattım kürtaj masasına..sonra genetik test tahliller.dedik sorun bulundu iğne kullancaz olcak..kullandık sıkı takipteydik kalbi de duyduk tamam dedik bu sefer oldu..3 hafta sonra git kolunu bacağını oluştuğunu görce kalbini daha güçlü duyacaz derken yine yıkıldı hastaneler başımıza..sonraları da aynı çıkmaz sokaklar işte..
valla çenem düşüyor anlatmaya başlayınca hoş gör
inşallah Rabbim hepimize sağlıkla kavuşmak nasip etsinn..hikayelerinizi bilmiyuorum kuzum ama bu başlıktaysak benzer yollardan geçmişizdir diye düşünüyorum umarım tüm bunları unutturacak meleklerimiz kucağımıza da gelir..
sağol canım.patololojiye gitti temiz geliyor..3.bebek genetiğe gitti bi sorun çıkmadı.biz genetiğe gitmiştik zaten bende pıhtılaşma vardı ki ona da önlem almıştıkk..öyle işteÇok geçmiş olsun çok Zor. Biz bir kayıp ile ne haldeyiz. Doktor ne diyor kayıplar için genetiğe gitti mi. İnşallah sağlıkla kucağınmiza almayı nasip etsin
Merhabalar,Çok geçmiş olsun çok Zor. Biz bir kayıp ile ne haldeyiz. Doktor ne diyor kayıplar için genetiğe gitti mi. İnşallah sağlıkla kucağınmiza almayı nasip etsin
Göbekten yapıyorum cnm en iyisi orası diyolar ama artık yer kalmadı doktoruma sorucam bacak yada kola geçeyim diye, benimde elimde var valla ama enox sanki daha az yaktı canımıOxapar verdi eczane canım. Doktor claxane vermisti ellerinde yokmuş o. Mahvetti beni zaten bacağım belim ağrıyorduBu bitince bende onu isteyim bari. 60 tane var ama nerden yapıyorsun sen neresi daha az acıtıyor acaba ?
Geçmiş olsun, Rabbim acınızı unutturmasın.Merhabalar,
Ben de geçtiğimiz hafta 9 haftalık iken kalbinin durması sonucu normal yolla düşük yaşadım. Yaşım 39, ikinci tüp bebek denememdi. Yaşım da ileri olduğu için o kadar umutsuzum ki kimseyle görüşmek istemiyorum,buradan dertleşmek istedim sizinle.
Biz ilkini direkt bacaktan yaptık.. canim belki çivi çiviyi söker mantığı ağrıyı keser diye daha da mahvettiGöbekten yapıyorum cnm en iyisi orası diyolar ama artık yer kalmadı doktoruma sorucam bacak yada kola geçeyim diye, benimde elimde var valla ama enox sanki daha az yaktı canımı
enox da oksaparla aynı etkide mi acaba kiGöbekten yapıyorum cnm en iyisi orası diyolar ama artık yer kalmadı doktoruma sorucam bacak yada kola geçeyim diye, benimde elimde var valla ama enox sanki daha az yaktı canımı
Çok teşekkür ederim.Geçmiş olsun, Rabbim acınızı unutturmasın.
En yakın zamanda sağlıklı bir bebiş versin kucağınıza.
Umutsuz olacak bir şey yok, benim de yaşım 36. 40’ından sonra anne olan o kadar çok kişi var ki.
İlk kaybınız kaç haftalıktı?
Aynen öyle, Allah’tan ümit kesilmez canım. Ol deyince olacak bir gün. Şu an çok yeni sanırım. Onun için bu kadar ümitsiz konuşuyorsun. Du bakalım.Çok teşekkür ederim.
ilk denemede hiç hamile kalamadım , ama zaten doktorum hiç iyi takip etmemişti, doğru düzgün bir tedavi bile uygulanmamıştı. İkinci denemede birkaç kez yumurta toplama yapıldı, iki dondurulmuşla transferim yapıldı, hamile kaldım, 9. Haftada kalbi durmuş dedi doktor. Dünyam başıma yıkıldı. O kadar zor süreçlerden sonra böyle bir sonuç elde etmek bütün ümidimi kırdı, ama Allahtan ümit kesilmez diyorum artık!
Anladım canım, daha sonra ekleriz oyleyseçok sağolasın canım
aaa canım daha ben adet olmadım kürtaj arkası ne zaman olur belli değil unuttum ben onu
genetiğe gittik 2 kayıptan sonra..2 gende pıhtılaşma bir de inversiyon çıktı..son ikisinde onun için iğne ilaç kullandık da ama olmadıı işte
Çok geçmiş olsun, Rabbim sabır versinMerhabalar,
Ben de geçtiğimiz hafta 9 haftalık iken kalbinin durması sonucu normal yolla düşük yaşadım. Yaşım 39, ikinci tüp bebek denememdi. Yaşım da ileri olduğu için o kadar umutsuzum ki kimseyle görüşmek istemiyorum,buradan dertleşmek istedim sizinle.
Evet dediğiniz gibi düşük yeni oldu, normal düşük yaptığımdan sanırım kanamalarım devam ediyor. Doktorum ilk adetin sonra tekrar tedaviye başlayalım dedi. Ben o kadar ümitsizim ki aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum.Aynen öyle, Allah’tan ümit kesilmez canım. Ol deyince olacak bir gün. Şu an çok yeni sanırım. Onun için bu kadar ümitsiz konuşuyorsun. Du bakalım.
Doktorun ne dedi? Tedavin nasıl devam edecek?
Çok teşekkür ederim. Maalesef yok. İki toplamadan iki döllenmiş iyi embriyo kalmıştı. İkisi de transfer etmişlerdi zaten. Her şeye sil baştan başlamam gerekiyor.Çok geçmiş olsun, Rabbim sabır versindondurulmusunuz var mı?
tamm canmAnladım canım, daha sonra ekleriz oyleyse
İnversiyon nedir acaba?
Benim doktorum da kürtajdan sonraki ilk adetten sonra korunmayı bırakabilirsiniz demişti. Şu an 2.adeti bekliyorum.Evet dediğiniz gibi düşük yeni oldu, normal düşük yaptığımdan sanırım kanamalarım devam ediyor. Doktorum ilk adetin sonra tekrar tedaviye başlayalım dedi. Ben o kadar ümitsizim ki aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum.doktorum embriyo kalitesine bağlı büyük ihtimalle dedi.
Ya kiyamam.. Valla bana bi kac kere doktorum verdi kullanayim diye 2 kutu kullandım daha iyi geldi yada öyle mi denk geldi bilmiyorum cnm, igne kullananlar da yazarsa iyi olur aslında, hangisini kullanıyor hangisi daha az acıtıyorBiz ilkini direkt bacaktan yaptık.. canim belki çivi çiviyi söker mantığı ağrıyı keser diye daha da mahvettiolmadı bende söyleyim bana enox versin
Benim doktorum ikisi de birbirinin muadili demiştienox da oksaparla aynı etkide mi acaba ki
ha birde göbekten daha etkili olur demişti doktor bana ben hep göbekten yapıyodum
İnşallah en kısa zamanda siz de sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz. Bana genetik test önermedi nedense, büyük ihtimalle embriyo kalitesi ile ilgili dedi. Normal düşük yaptığımdan teste herhangi bir şey gönderilmedi.Benim doktorum da kürtajdan sonraki ilk adetten sonra korunmayı bırakabilirsiniz demişti. Şu an 2.adeti bekliyorum.
Ümitsiz değilim, hazır da hissediyorum ama yine de biraz zaman vermek istedim kendime. Acele etmemek gerekiyor bence.
Genetik sonuçlarımı bekliyorum ben.
Bir yandan ilk Covid aşımı da oldum.
Bakalım, en hayırlı zamanda olur inşallah.
Biliyorum canimm seni.. ins bu sefer her sey cok guzel olacak❤Amin canım inşallahsenin sayfandan gelmiştim buraya nasip böyleymiş inşallah sağlıklı bir evlat nasip eder Rabbim hepimize.