Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok geçmiş olsun çok Zor. Biz bir kayıp ile ne haldeyiz. Doktor ne diyor kayıplar için genetiğe gitti mi. İnşallah sağlıkla kucağınmiza almayı nasip etsin

Çok geçmiş olsun çok Zor. Biz bir kayıp ile ne haldeyiz. Doktor ne diyor kayıplar için genetiğe gitti mi. İnşallah sağlıkla kucağınmiza almayı nasip etsin
sağol canım.patololojiye gitti temiz geliyor..3.bebek genetiğe gitti bi sorun çıkmadı.biz genetiğe gitmiştik zaten bende pıhtılaşma vardı ki ona da önlem almıştıkk..öyle işte

Merhabalar,
Ben de geçtiğimiz hafta 9 haftalık iken kalbinin durması sonucu normal yolla düşük yaşadım. Yaşım 39, ikinci tüp bebek denememdi. Yaşım da ileri olduğu için o kadar umutsuzum ki kimseyle görüşmek istemiyorum,buradan dertleşmek istedim sizinle.

Oxapar verdi eczane canım. Doktor claxane vermisti ellerinde yokmuş o. Mahvetti beni zaten bacağım belim ağrıyordu Bu bitince bende onu isteyim bari. 60 tane var ama nerden yapıyorsun sen neresi daha az acıtıyor acaba ?
Göbekten yapıyorum cnm en iyisi orası diyolar ama artık yer kalmadı doktoruma sorucam bacak yada kola geçeyim diye, benimde elimde var valla ama enox sanki daha az yaktı canımı

Geçmiş olsun, Rabbim acınızı unutturmasın.
En yakın zamanda sağlıklı bir bebiş versin kucağınıza.
Umutsuz olacak bir şey yok, benim de yaşım 36. 40’ından sonra anne olan o kadar çok kişi var ki.
İlk kaybınız kaç haftalıktı?

Göbekten yapıyorum cnm en iyisi orası diyolar ama artık yer kalmadı doktoruma sorucam bacak yada kola geçeyim diye, benimde elimde var valla ama enox sanki daha az yaktı canımı
Biz ilkini direkt bacaktan yaptık.. canim belki çivi çiviyi söker mantığı ağrıyı keser diye daha da mahvetti olmadı bende söyleyim bana enox versin

enox da oksaparla aynı etkide mi acaba ki
ha birde göbekten daha etkili olur demişti doktor bana ben hep göbekten yapıyodum

Çok teşekkür ederim.
ilk denemede hiç hamile kalamadım , ama zaten doktorum hiç iyi takip etmemişti, doğru düzgün bir tedavi bile uygulanmamıştı. İkinci denemede birkaç kez yumurta toplama yapıldı, iki dondurulmuşla transferim yapıldı, hamile kaldım, 9. Haftada kalbi durmuş dedi doktor. Dünyam başıma yıkıldı. O kadar zor süreçlerden sonra böyle bir sonuç elde etmek bütün ümidimi kırdı, ama Allahtan ümit kesilmez diyorum artık!

Aynen öyle, Allah’tan ümit kesilmez canım. Ol deyince olacak bir gün. Şu an çok yeni sanırım. Onun için bu kadar ümitsiz konuşuyorsun. Du bakalım.
Doktorun ne dedi? Tedavin nasıl devam edecek?

Anladım canım, daha sonra ekleriz oyleyse
İnversiyon nedir acaba?

Çok geçmiş olsun, Rabbim sabır versindondurulmusunuz var mı?

Aynen öyle, Allah’tan ümit kesilmez canım. Ol deyince olacak bir gün. Şu an çok yeni sanırım. Onun için bu kadar ümitsiz konuşuyorsun. Du bakalım.
Doktorun ne dedi? Tedavin nasıl devam edecek?
Evet dediğiniz gibi düşük yeni oldu, normal düşük yaptığımdan sanırım kanamalarım devam ediyor. Doktorum ilk adetin sonra tekrar tedaviye başlayalım dedi. Ben o kadar ümitsizim ki aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum. doktorum embriyo kalitesine bağlı büyük ihtimalle dedi.

Anladım canım, daha sonra ekleriz oyleyse
İnversiyon nedir acaba?
tamm canm
inversiyon şöyle ki mesela bir kalemin ortasından kopup ters dönüp aynı yere yapışması gibi demişti.yani sağlığını etkileyecek bi sorunu olmaz ama vücudunda altı parmak olmak ya da parmağın birinde bir yamukluk olması gibi sana bir zararı olmayan küçük bi şekilde fiziksel gösterebilir veya hiç bi şekilde görünen bi durum olmayadabilir.bak sen sağlıklısın sen de görünen bişey yok demişti gen doktoru.
hatta direk üstünü çizmişti bunu yok say bu düşük sebebi değil kafana takma demişti

Benim doktorum da kürtajdan sonraki ilk adetten sonra korunmayı bırakabilirsiniz demişti. Şu an 2.adeti bekliyorum.
Ümitsiz değilim, hazır da hissediyorum ama yine de biraz zaman vermek istedim kendime. Acele etmemek gerekiyor bence.
Genetik sonuçlarımı bekliyorum ben.
Bir yandan ilk Covid aşımı da oldum.
Bakalım, en hayırlı zamanda olur inşallah.

Biz ilkini direkt bacaktan yaptık.. canim belki çivi çiviyi söker mantığı ağrıyı keser diye daha da mahvetti olmadı bende söyleyim bana enox versin
Ya kiyamam.. Valla bana bi kac kere doktorum verdi kullanayim diye 2 kutu kullandım daha iyi geldi yada öyle mi denk geldi bilmiyorum cnm, igne kullananlar da yazarsa iyi olur aslında, hangisini kullanıyor hangisi daha az acıtıyor

İnşallah en kısa zamanda siz de sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz. Bana genetik test önermedi nedense, büyük ihtimalle embriyo kalitesi ile ilgili dedi. Normal düşük yaptığımdan teste herhangi bir şey gönderilmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…