Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağlıkla ilerlesin cnm, lütfen kötü düşünme bi kere kötü şeyler yaşadık diye yine kötü olcak diye bişey yok, iyi düşünelim iyi olsun, herşey güzel olucak Allahın izniyle

Ben açıkçası kendimi sürekli telkin ediyorum canım, yoksa böyle kalabilmek çok zor. Çok şükür bir kere hamile kaldık yine kalırız, inan çevremizdeki pek çok kişi bunu yaşıyor ama bunlar mahrem konular olarak görüldüğünden kimse anlatmıyor bunu birbirine.

Evet canım aynen anlattığın gibi, biz bir boşluğu bir bebekle doldurmak istiyoruz. Onun kaybının yerini doldurabilecek yegane şey yeni bir gebelikmiş gibi hissediyoruz aslında. Tabi çevremizde bize bunu dayatıyor bir bakıma. Ben artık şöyle düşünmeye başladım, acaba ben sadece hamile kalmak ve o süreci yaşamak istediğim için mi bebek istiyorum. Çünkü bunun sonrası var çocuk yetiştirmek de kolay iş değil. Hatta dün gittiğimiz bir yerde çocuklar hiç olmadığı kadar dikkatimi çekti, hepsini incelemedim taburlarını hallerini.. ve inanamadım biliyor musunuz? Halleri tavırları hele bazılarının büyümüş de küçülmüş gibi. Sonra kendime yukarıda bahsettiğim soruyu sordum. Sen gerçekten çocuk sahibi olmak istiyor musun yoksa çevrendeki arkadaşların hamile kalmaya başladığı İçin bu duyguyu yaşamak mı istiyorsun? Kaybettiğin bu boşluğu tekrar bununla doldurmak istediğin için mi bu heves? Hala düşünüyorum

evet maalesef..
Allah nasip etmek isterse milyon tane ilaç hükümsüz gelir..bu da imtihan elbet..
umarım Rabbim bu yolda isteyen dileyen herkese verir bana da veiri sağlıklı sıhhatli hayırlı uğurlu evlat duam.
sizin kaybınız kaç haftalıktı kalp durması mı

yani söylediklerinde haklısın çocuk yetiştirmek temiz ahlaklı imanlı hayırlı bi evlat olarak onu büyütebilmek gerçekten çok zor..
ama insan bunu bir kere yaşayınca hemen olsun artık istiyor.ben artık inan hayattan hiç bir beklentim kalmadı bütün herşey sağlıklı hayırlı bi evladım olur mu düşüncesi..hele bir de böyle zor zor derken git git imkansızlaşıyor gibi olması..
bu dünyada neden yaşıyorum bi anlamı yok ki diye sorgulamaktan kendimi alamıyorum..

hayattan zevkim kalmadı gerçekten

Canım benim gözün aydın ❤❤ sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Rabbim

Çok güzel yazmışsınız çok teşekkür ederim inşallah hepimizin yolunun sonu ferahlığa çıkar

Çok çok teşekkür ederim. Zaten anlaşıldığımı bilerek açık açık yazabiliyorum. Rabbim buradaki bütün arkadaşlarıma nasip etsin. Sayfayı her açtığımda gördüğüm herkese ayrı ayrı dua ediyorum, belki vakti saati gelir birimizin duası diğerine vesile olur

Çok geçmiş olsun çok iyi bir riskli gebelik uzmanına gitseniz, genetiğe baktırdınız mı Hıc?
Listeye eklenmek için bat verecek misiniz?

Mucizem ben inanıyorum rahim filmi sonrası her şey daha iyi olacak

Kızlar bizde kesemizi gördük şükür ❤❤ bel ve bacak ağrım devam ediyor ortopediye randevu aldım onada. Uyutmuyor beni çok şiddetli gebeliğimden de birsey anlamadim bu ağrıdan
Yaaa soracaktım az önce keseyi gördünüz mü diyeçok sevindim darısı kalp atışına:) İnşallah ağrılar geçici bir durumdur da birşey çıkmaz

Çok geçmiş olsun çok iyi bir riskli gebelik uzmanına gitseniz, genetiğe baktırdınız mı Hıc?
Listeye eklenmek için bat verecek misiniz?
çok sağolasın canım

aaa canım daha ben adet olmadım kürtaj arkası ne zaman olur belli değil unuttum ben onu
genetiğe gittik 2 kayıptan sonra..2 gende pıhtılaşma bir de inversiyon çıktı..son ikisinde onun için iğne ilaç kullandık da ama olmadıı işte

Kızlar bizde kesemizi gördük şükür ❤❤ bel ve bacak ağrım devam ediyor ortopediye randevu aldım onada. Uyutmuyor beni çok şiddetli gebeliğimden de birsey anlamadim bu ağrıdan
Cok sveindim cnm gözün aydin, darısı kalp atışına ins bacak arana yastık koymayı dene cnm biraz iyi geliyor o

Mucizem ben inanıyorum rahim filmi sonrası her şey daha iyi olacak
canım paremmmm
cumartesi gittik dr a.ama doktor bizle öyle güzel konuştu ki rahim filmi istemeyi unutmuşum yaa.ama çektircem inşallah..ilk adetle gel yumurtalarına bakalım dedi..arat kameri tavsiye etti ben takibini yaparım toplama transfer için gidersiniz dedi.bir de hematolojiye bi gidin dedi.ona da direk randevu alamıyomuşum dahiliye yönlendirmesi gerekiyomuş yarına dahiliye gitcem bakalm

Ben de tüp denersem diye baktığım doktorlar arasında arat kamer tüp tedavisi öncesinde de sanırım film çekiyorlar. Evet hematolojiye direk alamıyorsun...hakkında hayırlısı tüm işlerin sular seller gibi gitsin bir an evvel sağlıkla sihhatle kavuş bebeğine canım

canım benimmm birlikte kavuşalım inşallah..Rabbim senin de tez vakitte hayırlısıyla göbüşünü doldursun.ama senin tüplük değil normal olcak inşallah ben inanıyorum sadece seni strese sokan şeylerden arınman gerek Rabbim vesile olan yollarımızı hayırlı kılsın

Merhaba canım geçmiş olsun, ilk gebeliklerde olabiliyor diyor çoğu doktor ama hepsi üzücü süreçler, inşallah tekrar sağlıklı Bir bebiş Nasib olsun sana ve burdaki herkese çok beklemişsin, Rabbim sabrını da veriyor ama beklemek zor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…