Sağlıkla ilerlesin cnm, lütfen kötü düşünme bi kere kötü şeyler yaşadık diye yine kötü olcak diye bişey yok, iyi düşünelim iyi olsun, herşey güzel olucak Allahın izniyleGünaydın herkesebenim kaset test pozitif çıktı. Hissettim ama belki psikolojiktir diye pek takmadım. Şuan hiç hevesim yokmuş gibi ama içimde de bi çuval korku var. Öncesi boş gebelikti, aynısı olursa yine bir nebze ama dış gebelik olmaz inşallah ondan çok korkuyorum. Bu gün kan vermeye gidip 3 gün takip edeyim diyorum ama ağrım falan olmadıkça hastaneye gitmek istemiyorum bu sefer. 2 hafta sonra gideyim diyorum ya da en kötü ihtimalle 1 hafta sonra kesenin görünebileceği zamanda
Ben açıkçası kendimi sürekli telkin ediyorum canım, yoksa böyle kalabilmek çok zor. Çok şükür bir kere hamile kaldık yine kalırız, inan çevremizdeki pek çok kişi bunu yaşıyor ama bunlar mahrem konular olarak görüldüğünden kimse anlatmıyor bunu birbirine.Hoş bulduk.
Gerçekten şimdiden beni anlayan birilerinin olduğunu hissettim bile.
Maşallah, ne kadar pozitif bakıyorsunuz hayata.
Ben sizin kadar olumlu değilim çocuk konusunda, nasip kısmet. Ben elimden geleni yapayım da iş işten geçtikten sonra keşke şunu da deneseydim demeyeyim diye düşünüyorum.
İlki kürtajla sonuçlandı, bakalım genetik test sonuçları ne gelecek.
Ona göre de yolumuzu çizeceğiz artık. Hepimizin hakkında hayırlısı.
Evet canım aynen anlattığın gibi, biz bir boşluğu bir bebekle doldurmak istiyoruz. Onun kaybının yerini doldurabilecek yegane şey yeni bir gebelikmiş gibi hissediyoruz aslında. Tabi çevremizde bize bunu dayatıyor bir bakıma. Ben artık şöyle düşünmeye başladım, acaba ben sadece hamile kalmak ve o süreci yaşamak istediğim için mi bebek istiyorum. Çünkü bunun sonrası var çocuk yetiştirmek de kolay iş değil. Hatta dün gittiğimiz bir yerde çocuklar hiç olmadığı kadar dikkatimi çekti, hepsini incelemedim taburlarını hallerini.. ve inanamadım biliyor musunuz? Halleri tavırları hele bazılarının büyümüş de küçülmüş gibi. Sonra kendime yukarıda bahsettiğim soruyu sordum. Sen gerçekten çocuk sahibi olmak istiyor musun yoksa çevrendeki arkadaşların hamile kalmaya başladığı İçin bu duyguyu yaşamak mı istiyorsun? Kaybettiğin bu boşluğu tekrar bununla doldurmak istediğin için mi bu heves? Hala düşünüyorumah canım..Rabbim gerçekten kimseye yaşatmasın..binbir hevesle o çift çizgiyi görüyorsun beta güzel artacak mı acaba kimyasal mı boş mu dış mı değil mi korkuları..sonra acaba kalbini duyacak mıyız acaba cinsiyetini öğrencek miyiz acaba sağlıklı mı benim karnımda büyücek mi başkaları gibi telaşları stresleri sarıyor..ancak ben ikisini kaybettikten sonra acaba yine mi kaybedicem yine m-i aynı olucak yine mi gelişmicek neden oluyor ne kullanmam lazm iğne ilaç hangi dr gitmem lazm korkuları hep daha ağır bastı ve yine karnımız büyümeden boşaldı...
nasıl hissediyorsun içinde olduğunu biliyor musun o orda karnın şiş oturup kalkıp yatarken elin karnında..sonra ayrılmak zorunda kalıyorsun ve onu senden aldıklarında karnın bomboş kalıyor ne gerginlik ne doluluk ne ağırlık..bomboş kalıyor..
herşey güzel olcak inancım pek de kalmadı ama ümit var herzaman..burası zor zamanlarımda bana çok iyi gelmişti..
ve bu defa sonu güzel bitseydi ben de birilerine umut olacaktım..ama nasip işte vardır belki zamanı
evet maalesef..Kolay şeyler yaşamamışsınız, ben 1 tane kürtajdan sonra 2. nasıl olacak diye düşünüyorum.
Bir dahaki sefere sonu güzel biter ve evladınızı kucağınıza alırsınız inşallah.
Bizim gibi bekleyenlere de daha büyük bir umut olursunuz.
yani söylediklerinde haklısın çocuk yetiştirmek temiz ahlaklı imanlı hayırlı bi evlat olarak onu büyütebilmek gerçekten çok zor..Ben açıkçası kendimi sürekli telkin ediyorum canım, yoksa böyle kalabilmek çok zor. Çok şükür bir kere hamile kaldık yine kalırız, inan çevremizdeki pek çok kişi bunu yaşıyor ama bunlar mahrem konular olarak görüldüğünden kimse anlatmıyor bunu birbirine.
Evet canım aynen anlattığın gibi, biz bir boşluğu bir bebekle doldurmak istiyoruz. Onun kaybının yerini doldurabilecek yegane şey yeni bir gebelikmiş gibi hissediyoruz aslında. Tabi çevremizde bize bunu dayatıyor bir bakıma. Ben artık şöyle düşünmeye başladım, acaba ben sadece hamile kalmak ve o süreci yaşamak istediğim için mi bebek istiyorum. Çünkü bunun sonrası var çocuk yetiştirmek de kolay iş değil. Hatta dün gittiğimiz bir yerde çocuklar hiç olmadığı kadar dikkatimi çekti, hepsini incelemedim taburlarını hallerini.. ve inanamadım biliyor musunuz? Halleri tavırları hele bazılarının büyümüş de küçülmüş gibi. Sonra kendime yukarıda bahsettiğim soruyu sordum. Sen gerçekten çocuk sahibi olmak istiyor musun yoksa çevrendeki arkadaşların hamile kalmaya başladığı İçin bu duyguyu yaşamak mı istiyorsun? Kaybettiğin bu boşluğu tekrar bununla doldurmak istediğin için mi bu heves? Hala düşünüyorum
Canım benim gözün aydın ❤❤ sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin RabbimGünaydın herkesebenim kaset test pozitif çıktı. Hissettim ama belki psikolojiktir diye pek takmadım. Şuan hiç hevesim yokmuş gibi ama içimde de bi çuval korku var. Öncesi boş gebelikti, aynısı olursa yine bir nebze ama dış gebelik olmaz inşallah ondan çok korkuyorum. Bu gün kan vermeye gidip 3 gün takip edeyim diyorum ama ağrım falan olmadıkça hastaneye gitmek istemiyorum bu sefer. 2 hafta sonra gideyim diyorum ya da en kötü ihtimalle 1 hafta sonra kesenin görünebileceği zamanda
Çok güzel yazmışsınızHerkese günaydın kızlar
Merhaba sizlere de, hoşgeldiniz grubumuza. Burada insanlar sizi anlar, yadırgamadan yargılamadan yardımcı olmaya çalışır çünkü hepsi bilir ki kendi geçtikleri yollardan sizler de geçmişsiniz☘
2. düşükten sonra sağlıklı bir gebeliği olan bir arkadaşıma doktor demiş ki ‘ … sen isteyip her şeyi yapıp da çocuğu olmayan birini gördün mü?’
Yani anlatmaya çalıştığı şey şu ki evet kimilerinin sınavı daha meşakkatli oluyor bu yolda ama elbet bir gün evlat sahibi oluyor. Ben de çevreme bir bakıp şöyle bir düşününce gerçekten bir gün insanların evlat sahibi olduğunu görüyorum. Galiba sadece biraz sabır lazım..
Bu söylem beni iyi hissettirmişti, teknoloji ve bilim artık çok gelişti ve bizim şansımız da bu. Belki bunu okuyan sizlere ve bir başkasına da iyi hissettirir. Biz elimizden geleni yapıp sebat gösterelim de Allah elbet bir gün bize de nasip eder.
Günaydın herkesebenim kaset test pozitif çıktı. Hissettim ama belki psikolojiktir diye pek takmadım. Şuan hiç hevesim yokmuş gibi ama içimde de bi çuval korku var. Öncesi boş gebelikti, aynısı olursa yine bir nebze ama dış gebelik olmaz inşallah ondan çok korkuyorum. Bu gün kan vermeye gidip 3 gün takip edeyim diyorum ama ağrım falan olmadıkça hastaneye gitmek istemiyorum bu sefer. 2 hafta sonra gideyim diyorum ya da en kötü ihtimalle 1 hafta sonra kesenin görünebileceği zamanda
Çoook tebrik ederim siziAllah Sağlıkla ilerlemeyi nasip etsin gerçekten gebe kalabilmek bile öyle büyük bir nimet ki.. Ama devamının gelmesi de bir o kadar önemli. Siz iyi düşünün iyi olsun, ben buranın güzel enerjisine inanıyorum
Çok çok teşekkür ederim. Zaten anlaşıldığımı bilerek açık açık yazabiliyorum. Rabbim buradaki bütün arkadaşlarıma nasip etsin. Sayfayı her açtığımda gördüğüm herkese ayrı ayrı dua ediyorum, belki vakti saati gelir birimizin duası diğerine vesile olurGünaydınnnnn.
Ne kadar güzel bir haber bu.
Korkularınızı çok iyi anlıyorum, ben de tekrar hamile olsam aynı korkuları yaşarım heralde.
Yalnız şu an korkulara rağmen yerinizde olmak isteyen o kadar çok kişi var ki.
Rabbim sağlıklı bir hamilelik nasip etsin.
Hayırlısıyla bu sefer kucağınıza almak nasip olsun.
Dualarımız sizinle.
Amin canım inşallahTebrik ederim canim
Rabbim sağlıkla sıhhatle ilerlemesini nasip etsin insallah❣
Çok geçmiş olsunmerhaba kızlar
listeye beni de ekler misinizSohrab
17 temmuz da dördüncü bebeğimi kaybettim..hepsi 7.haftalarda gelişim durması.ilk ikisi 8 haftalıktı hiç kalp duymadık gelişimi durdu.
3.sü 9+2 de kontorolde gelişimi durmuştu.6.haftada kalbini duymuştuk onun..sonra o haftada gelişimi durmuş zaten..
sonuncusu da kalbini tam duyamamıştık 9 haftalıktı.onun da 2 hafta öncesinde gelişimi durmuş..
hep aynı oluyor 6-7 haftalarda kalıyo bebekler..son ikisinde pıhtılaşma için iğne ilaç hepsini de kullandım..hatta 4.de dozlarını da artırdık bağışıklık için prednol de kullandm ama sonuç aynı.
son bebekten önce birde kimyasal geçirdim onu da sayaryak 5 gebelik...
2 sene önce amh düşüklüğünden erken menepoz riskim olduğu söylendi..kaç doktor gezdim..
çok yoruldum çok yıprandm ama insanın içindeki ümit, bir an önce anne olma isteği sağlıklıca bebeğimi kucağıma bende alayım hissi hiç bitmiyor..
Mucizem ben inanıyorum rahim filmi sonrası her şey daha iyi olacakmerhaba kızlar
listeye beni de ekler misinizSohrab
17 temmuz da dördüncü bebeğimi kaybettim..hepsi 7.haftalarda gelişim durması.ilk ikisi 8 haftalıktı hiç kalp duymadık gelişimi durdu.
3.sü 9+2 de kontorolde gelişimi durmuştu.6.haftada kalbini duymuştuk onun..sonra o haftada gelişimi durmuş zaten..
sonuncusu da kalbini tam duyamamıştık 9 haftalıktı.onun da 2 hafta öncesinde gelişimi durmuş..
hep aynı oluyor 6-7 haftalarda kalıyo bebekler..son ikisinde pıhtılaşma için iğne ilaç hepsini de kullandım..hatta 4.de dozlarını da artırdık bağışıklık için prednol de kullandm ama sonuç aynı.
son bebekten önce birde kimyasal geçirdim onu da sayaryak 5 gebelik...
2 sene önce amh düşüklüğünden erken menepoz riskim olduğu söylendi..kaç doktor gezdim..
çok yoruldum çok yıprandm ama insanın içindeki ümit, bir an önce anne olma isteği sağlıklıca bebeğimi kucağıma bende alayım hissi hiç bitmiyor..
İnşallah canım, sabah çok ağladım ama şimdi iyiyim biraz dahaSağlıkla ilerlesin cnm, lütfen kötü düşünme bi kere kötü şeyler yaşadık diye yine kötü olcak diye bişey yok, iyi düşünelim iyi olsun, herşey güzel olucak Allahın izniyle
İnşallah, çok teşekkür ederim canımmCanım benim gözün aydın ❤❤ sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Yaaa soracaktım az önce keseyi gördünüz mü diyeKızlar bizde kesemizi gördük şükür ❤❤bel ve bacak ağrım devam ediyor ortopediye randevu aldım onada. Uyutmuyor beni çok şiddetli gebeliğimden de birsey anlamadim bu ağrıdan
çok sağolasın canımÇok geçmiş olsunçok iyi bir riskli gebelik uzmanına gitseniz, genetiğe baktırdınız mı Hıc?
Listeye eklenmek için bat verecek misiniz?
Cok sveindim cnm gözün aydin, darısı kalp atışına insKızlar bizde kesemizi gördük şükür ❤❤bel ve bacak ağrım devam ediyor ortopediye randevu aldım onada. Uyutmuyor beni çok şiddetli gebeliğimden de birsey anlamadim bu ağrıdan
canım paremmmmMucizem ben inanıyorum rahim filmi sonrası her şey daha iyi olacak
Ben de tüp denersem diye baktığım doktorlar arasında arat kamercanım paremmmm
cumartesi gittik dr a.ama doktor bizle öyle güzel konuştu ki rahim filmi istemeyi unutmuşum yaa.ama çektircem inşallah..ilk adetle gel yumurtalarına bakalım dedi..arat kameri tavsiye etti ben takibini yaparım toplama transfer için gidersiniz dedi.bir de hematolojiye bi gidin dedi.ona da direk randevu alamıyomuşum dahiliye yönlendirmesi gerekiyomuş yarına dahiliye gitcem bakalm
canım benimmm birlikte kavuşalım inşallah..Rabbim senin de tez vakitte hayırlısıyla göbüşünü doldursun.ama senin tüplük değil normal olcak inşallah ben inanıyorumBen de tüp denersem diye baktığım doktorlar arasında arat kamertüp tedavisi öncesinde de sanırım film çekiyorlar. Evet hematolojiye direk alamıyorsun...hakkında hayırlısı tüm işlerin sular seller gibi gitsin bir an evvel sağlıkla sihhatle kavuş bebeğine canım
Merhaba canımMerhabalar herkese.
Bu topiği yeni keşfettim, 10 gün öncesine kadar olan mesajları ancak okuyabildim.
36 yaşındayım, 6 yıllık evliyim. Çoğunuz gibi biz de hemen hamile kalma korkusuyla ilk 2 yıl korunduk. Sonrasında adetlerim düzensizleşmeye başladı. Hemen doktora gittim. 25’i geçmemesi gereken Prolaktin hormonu 100’ün üzerine çıkmış. Bu sebepten 4 yıl ilaç tedavisi gördüm ve o süre boyunca korunmak zorunda kaldık.
Şubat sonunda ilaç tedavim bitti ve 2.adetimden sonra hemen hamile kaldım.
26 Mayıs’ta 9 haftalık kontrolümde bebeğimizin kalp atışının durduğunu öğrendik. 28 Mayıs’ta da kürtaj oldum.
Rabbim bize en kısa zamanda hayırlısıyla ruhen ve bedenen sağlıklı evlatlar versin. Kucaklarımızı boş bırakmasın.