Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Y
Malesef yakıyor cnm hangisini kullanıyorsun sen? Beni oxapar cok yakıyor doktoruma dicem enox daha iyi geldi bana onu isticem

Oxapar verdi eczane canım. Doktor claxane vermisti ellerinde yokmuş o. Mahvetti beni zaten bacağım belim ağrıyordu 😅 Bu bitince bende onu isteyim bari. 60 tane var ama 🙄 nerden yapıyorsun sen neresi daha az acıtıyor acaba ?
Kaclik kullanıyorsunuz kan sulandırıci. Önceden yani hamile kalmadan önce de kan sulandırıci kullandınız mi

sağol canım.patololojiye gitti temiz geliyor..3.bebek genetiğe gitti bi sorun çıkmadı.biz genetiğe gitmiştik zaten bende pıhtılaşma vardı ki ona da önlem almıştıkk..öyle işte
Pihtilasma bende de çıktı 3 ünde faktör v de. Sizinki nasıl çıktı. Benim bir arkadaşım 5kez düşük yaptı pihtilasma dan şimdi Hacettepe de perinatolog prof takip ediyor 8.ayda çok şükür 6.da. iyi bir doktor çok önemli. Onda bağışıklığı baskılayan bambaşka bir hastalık çıkmış kadın doğum ile ilgili değil de başka birşey çıkmış. Ondanmis. Ayrıntıları bilmiyorum doktor nasıl anlamış falan bilmiyorum ama iyi bir üniversite hastanesindeki bir hocaya gitseniz.

Kürtaj olan arkadaşlarım doktorunuz sizden rahim filmi istemiş miydi kürtajdan sonra
Benden de istemedi rahim filmi.
Şu aşağıda yazan tahlilleri istedi.

Anti-Kardiyolipin (ACA) IgG
Anti-Kardiyolipin (ACA) IgM
Homosistein
Anti-Trombin III (AT III) Aktivite
Lupus Antikoagülanı Tarama (LAC)
Protein C (Aktivite) YENİ
Protein S (Aktivite) YENİ
Trombofili Paneli 6'lı
Periferik kandan karyotip tayini PANELİ
Periferik kandan karyotip tayini k

Yaaa 🤩🥰ay çok sevindim kuzum, gözyaşım pıt❤️ yaa bugün kan sonucunu yaz lütfen inşallah sorunsuz sıkıntısız olur kuzum, o korku hepimizin ortak paydası bende hamile kalsam yüzleşeceğim ilk korkularım olur ve ağlarım eminim. Folik asiti kullan ihmal etme lütfen, bence git kuzum hastaneye yani takipte ol,
Korkmamak elde değil keşke kontrol edilebilecek birşey olsa ama siz böyle sevindikçe benim de içim kıpırdamaya başlıyor:KK22: 9 da kan vermeye gittim ama çok kalabalıktı benim doktor, malesef 10da kan alımı bitti dediler geri döndüm. Yarın biraz daha erken giderim artık. Folik asite kürtajdan 2 hafta sonra başlamıştım zaten canım şimdi de devam ediyorum.❤️

Pihtilasma bende de çıktı 3 ünde faktör v de. Sizinki nasıl çıktı. Benim bir arkadaşım 5kez düşük yaptı pihtilasma dan şimdi Hacettepe de perinatolog prof takip ediyor 8.ayda çok şükür 6.da. iyi bir doktor çok önemli. Onda bağışıklığı baskılayan bambaşka bir hastalık çıkmış kadın doğum ile ilgili değil de başka birşey çıkmış. Ondanmis. Ayrıntıları bilmiyorum doktor nasıl anlamış falan bilmiyorum ama iyi bir üniversite hastanesindeki bir hocaya gitseniz.
benimki mthfr c677 heterezigot paı 4g 4g homozigot çıkmıştı canım
yaa maşallah..ben bu defa bu bağışıklığıda çok araştırdım ilk kontrole peritonoloğa gittim iyi dr diye met ettikleri.sadece iğne ile ilaçların dozunu yükseltti o kadar.ben bu bağışıklığıda sorunca kanıtlatmış bir test değil internet doktorculuğu yapmayın dedi cd56 testinden çıkıyomuş galiba
onla kalmadım diğer gittiğim kadın doğumcu vardı ona gittim ben muayene odasına girince hemşireye demiş niye bu kadar yüksek vermişler bu ilaçları vücudu dayanmaz demiş.ona sordum o da geçiştirdi.
ben denizlideyim.ta antalya da bi dr bulduk ona gittik bu defa.o açıkladı sağolsun.prednol verdi anne bebeği öldürüyosa şayet diye.
yani hepsi boş
şimdi başka türlü yolumuza bakcaz inşallah
umarım bize faydalı birileri olur

Homosistein
Trombofili Paneli 6'lı
aaa bunlar neymiş ki
periferik olanlar genetik için dediğerleri neyle ilgili acaba

Korkmamak elde değil keşke kontrol edilebilecek birşey olsa ama siz böyle sevindikçe benim de içim kıpırdamaya başlıyor:KK22: 9 da kan vermeye gittim ama çok kalabalıktı benim doktor, malesef 10da kan alımı bitti dediler geri döndüm. Yarın biraz daha erken giderim artık. Folik asite kürtajdan 2 hafta sonra başlamıştım zaten canım şimdi de devam ediyorum.❤️
sen de mi kürtaj oldun canım yeni bebişin hayırlı uğurlu olsun inşallah:KK68:
kürtajdan ne kadar sonra hamile kaldın

sen de mi kürtaj oldun canım yeni bebişin hayırlı uğurlu olsun inşallah:KK68:
kürtajdan ne kadar sonra hamile kaldın
Çok teşekkür ederim,inşallah:) evet malesef canım, boş gebelikti 8. haftada alındı. Kürtajdan 45 gün sonra adet oldum, 1 adet daha beklemek istedim o da 35. günde başladı. İşte 2 adet ve 3 ay geçmiş oldu. Bu arada hemşeriymişiz:KK5: ben evlenip başka şehre geldim ama doğma büyüme ordalıyım.

Çok teşekkür ederim,inşallah:) evet malesef canım, boş gebelikti 8. haftada alındı. Kürtajdan 45 gün sonra adet oldum, 1 adet daha beklemek istedim o da 35. günde başladı. İşte 2 adet ve 3 ay geçmiş oldu. Bu arada hemşeriymişiz:KK5: ben evlenip başka şehre geldim ama doğma büyüme ordalıyım.
yaaaa çok sevindim sağlıkla büyüsün gelişsin minnoşun:KK51:
denizlilili misin :KK5:
ben gelin geldim buraya aslen garamanlıyım :KK66:

benimki mthfr c677 heterezigot paı 4g 4g homozigot çıkmıştı canım
yaa maşallah..ben bu defa bu bağışıklığıda çok araştırdım ilk kontrole peritonoloğa gittim iyi dr diye met ettikleri.sadece iğne ile ilaçların dozunu yükseltti o kadar.ben bu bağışıklığıda sorunca kanıtlatmış bir test değil internet doktorculuğu yapmayın dedi cd56 testinden çıkıyomuş galiba
onla kalmadım diğer gittiğim kadın doğumcu vardı ona gittim ben muayene odasına girince hemşireye demiş niye bu kadar yüksek vermişler bu ilaçları vücudu dayanmaz demiş.ona sordum o da geçiştirdi.
ben denizlideyim.ta antalya da bi dr bulduk ona gittik bu defa.o açıkladı sağolsun.prednol verdi anne bebeği öldürüyosa şayet diye.
yani hepsi boş
şimdi başka türlü yolumuza bakcaz inşallah
umarım bize faydalı birileri olur

aaa bunlar neymiş ki
periferik olanlar genetik için dediğerleri neyle ilgili acaba
Evet aslında doğru demiş internet bilgi yığını ile dolu böyle olunca guvensizlikte oluyor. Ama bizde çoğu şeyi buralardan internet den öğreniyoruz. Ben nerden bilicem pihtilasma genetik falan doktorum birşey demedi. Varmış sonuçta. Oyuzden çok takilmamakla birlikte araştırma yapmak şart gibi

4000 lik canım.. yok öncesinde kullandırtmadı benim doktorum. Sadece b12 destekli folik asiti hiç kesmeden kullandım
Anladim teşekkürler. Darısı bizim hamilelegimize inşallah 🥰 kocam ilk hamileligimde bu sefer oldu dedigi ay tutmuştu. Şimdi bugün de seni hangi ay ise artık Nisan Mayıs annesi grubuna transfer edeceğim bu ay diyor 😂 bakalım bu sefer tutacak mı 😂😂

Homosistein
Trombofili Paneli 6'lı
Bunlar ne ki🤷 trombofoli deki genler ile ilgili yani protein c ile s pihtilasma demek değil mi🤔 niye ayrı istemiş ki. Bunlar hangi bölümden isteniyor

Günaydın herkese:KK200: benim kaset test pozitif çıktı. Hissettim ama belki psikolojiktir diye pek takmadım. Şuan hiç hevesim yokmuş gibi ama içimde de bi çuval korku var. Öncesi boş gebelikti, aynısı olursa yine bir nebze ama dış gebelik olmaz inşallah ondan çok korkuyorum. Bu gün kan vermeye gidip 3 gün takip edeyim diyorum ama ağrım falan olmadıkça hastaneye gitmek istemiyorum bu sefer. 2 hafta sonra gideyim diyorum ya da en kötü ihtimalle 1 hafta sonra kesenin görünebileceği zamanda:KK61:
Hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah güzel şeyler düşün kendini strese sokma ki herşey güzel olsun nasipte ne varsa onu yaşarsın güzel sonuçlansın inşallah 🤲

X