- 30 Eylül 2020
- 3.806
- 4.690
Hayırlısı olsun kuzum inşallah 8ine daha varmış baya leke için de erkenmiş. Bundan sonra doktorsuz rahat rahat denersiniz o çok işe yarıyor bence stres ortadan kalkıyorPembeAnkaKusu kusura bakma bende hep geç cevap veriyorum giremeyince doktor bat 8 ağustos olsa da 4ünde test yap dedi dün yaptım negatifti akşam da kahverengi leke gelmeye başladı yakında sökülür artık, senin miniklerin iyi olmasına çoook sevindim hep öyle devam eder inşallah Sohrab inşallah sende bugün güzel haberler verirsin bize aklım sende bugün
İyiyim kuzum yatıyorum bol bol izin varken arada da doktora gidiyorum öyle işte sonuçlarını bekliyoruzzzTeşekkür ederim canımmsen nasılsın, bu aralar girip cıkıyorum bende uzun kalamıyorm
Canımm, hayırlısı olsun ınsallah,kafan rahat olacak 3 4 ay zaten, kendılıgınden gelecek o minik
Çok sağ ol kuzum 9+2 olmaları lazım bugün ben de iyiyim yatıyorum öyle pek bir şey yapmıyorum zaten çok sıcak bayılcak gibi oluyorum o yüzden doktor harici biyerlere gitmiyorum sen nasılsın?Canım senin bebisler nasıllar inşallah güzel geçiyordur hamilelik kaç haftalık oldu minnoşlar