- 13 Mayıs 2020
- 4.251
- 5.064
Ben de diyet grubuna girdim burada ora da iyi oluyorKendıme salınca hıcbısey yapasım gelmiyor, adım yarısması var @H M arkadsımın konusunda, orda bıraz gaza geliyorum, ama orda da sonuncuyum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de diyet grubuna girdim burada ora da iyi oluyorKendıme salınca hıcbısey yapasım gelmiyor, adım yarısması var @H M arkadsımın konusunda, orda bıraz gaza geliyorum, ama orda da sonuncuyum
1 cm var aramızda bende 1.64 Ben istersem veririm kilo ama yüzüm çöküyo biraz maalesef.Sadece göbek bölgesinde biraz sıkılaşmaya ihtiyacım var.Onun için ne tavsiye edersiniz? Ben mekik çekiyordum bıraktım.165 canim
Ben 170 ım kuzumOoo masallah boyun uzun demek ki
Şekerden uzak dur ve yürüyüş yap canim. Öyle diolar. Ay bende bakarken kafama koyduğumu yapardım.. verirdim kilo. Simdi 3 4 gün yapıp 5. Gün cozuyorum1 cm var aramızda bende 1.64 Ben istersem veririm kilo ama yüzüm çöküyo biraz maalesef.Sadece göbek bölgesinde biraz sıkılaşmaya ihtiyacım var.Onun için ne tavsiye edersiniz? Ben mekik çekiyordum bıraktım.
Bende yarım saat yuruyus yaptım, 20 dk lık leslie acayıp terledimAz önce lesli 3 mil yaptım. Öldüm galiba cok hantalim cook.. 1.günüm iyi gidiyor inş bu azimle devam ederim
Onda devamlılık saglayamam dıye girmedim benBen de diyet grubuna girdim burada ora da iyi oluyor
Bende öyle bekarken inanılmaz fit bi vücudum vardı.Ah ah nerede o eski vücud doğumdan sonra olur olmaz deformeler oluyo.Şekerden uzak dur ve yürüyüş yap canim. Öyle diolar. Ay bende bakarken kafama koyduğumu yapardım.. verirdim kilo. Simdi 3 4 gün yapıp 5. Gün cozuyorum
Oh maşallah bize daim olsun insBende yarım saat yuruyus yaptım, 20 dk lık leslie acayıp terledim
Dusukten yaklasık 20 gun sonra yumurtlama olurmus, enfeksiyon riskine karsı ilk yumurtlamayı degerlnedırmeyın derler kuzu ben ilk adetten 13 gun sonra ovulasyon gordumCanlar bugün dusukten sonraki 12.gün. bi ovulasyont testi yapayım dedim t çizgisi çok koyu çıktı. Yumurtlamamıdir beta düşmedi de böyle mi bilemedim.. siz düşük sonrası ilk ovulasyon ne zmn gördünüz. Test yaptınız mi
Pilates cok guzel sıkılastırıyor1 cm var aramızda bende 1.64 Ben istersem veririm kilo ama yüzüm çöküyo biraz maalesef.Sadece göbek bölgesinde biraz sıkılaşmaya ihtiyacım var.Onun için ne tavsiye edersiniz? Ben mekik çekiyordum bıraktım.
Sorma arkadaşım cam perde eve detaylı giriştim hakkımızda hayırlısıBende 63'üm.Ama çokta fazla durmuyohatta zayıflamışsın sanki diyen bile oldu.Maşallah herkes spor yürüyüş bişeyler yapıyo.Benim favori sporum temizlik. Bu ara bende sardım temizliğe..
Bu 3 gün yaparsak gerisi gelır mı acabaOh maşallah bize daim olsun ins
Ovulasyon testi hiç yapmadım.Ben yumurtlama olunca anlıyorum Sanki gerek duymayacağımda gibi inşallah istediğim zaman gebe kalıyordum.Ama bakalım bu defa öyle olucak mı? 2 kürtajdan sonra rahim zarar görmüşmüdür diye üzülmüyo değilim açıkçası.Canlar bugün dusukten sonraki 12.gün. bi ovulasyont testi yapayım dedim t çizgisi çok koyu çıktı. Yumurtlamamıdir beta düşmedi de böyle mi bilemedim.. siz düşük sonrası ilk ovulasyon ne zmn gördünüz. Test yaptınız mi
Sende,bendensin. Kafamı çok güzel dağıtıyo.Tabi bi bebek gelince bu kadar rahat yapılmıyo.Sorma arkadaşım cam perde eve detaylı giriştim hakkımızda hayırlısı
Saol kuzumDusukten yaklasık 20 gun sonra yumurtlama olurmus, enfeksiyon riskine karsı ilk yumurtlamayı degerlnedırmeyın derler kuzu ben ilk adetten 13 gun sonra ovulasyon gordum
Ay insallah gelsin artık yaaaBu 3 gün yaparsak gerisi gelır mı acaba
Yok kuzu hiç bisey olmaz . Benimde biri 16 haftalık biri 6 haftalık 2 kaybm var peş peşe.. gittim muayeneye normal dediler. Gerisi rabbime kalmisOvulasyon testi hiç yapmadım.Ben yumurtlama olunca anlıyorum Sanki gerek duymayacağımda gibi inşallah istediğim zaman gebe kalıyordum.Ama bakalım bu defa öyle olucak mı? 2 kürtajdan sonra rahim zarar görmüşmüdür diye üzülmüyo değilim açıkçası.
Çok üzüldüm canım.16 haftalık cinsiyeti dahi belli oluyo.Rabbim tez vakitte kucağını doldursun inşAllah.Bende gidince gayet iyi herşey istediğimiz gibi demişti.Ama cevremde moralimi bozanlar oldu bu sebepten zaten içimde kuruntu vardı.Yok işte zarar görmüş mü acaba ki ? Diyenler.Yok kuzu hiç bisey olmaz . Benimde biri 16 haftalık biri 6 haftalık 2 kaybm var peş peşe.. gittim muayeneye normal dediler. Gerisi rabbime kalmis