Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yerini doldurmaz tabiki ama Rabbim baska bi melek gönderdi sana şükürler olsun
Elbette cok şükür bin şükür cnm ama dediğin gibi elifim benim ilk gozagrim unutamam, unutmuyoruz hep konuşuyoruz eşimle kizimizi, doktorumuzla da hep hatırlıyoruz

Geçmiş olsun canım, Rabbim tekrar yaşatmasın.. Çok ufak düşmüş kuzu, hem doktorda sakınca görmemiş bence güveniyorsan doktorunu dinle, ne güzel çabukta gebe kalıyorum diyorsun.
Çok teşekkür ederim Şimdiye kadar gittiğim doktorlardan memnun kalmadığım için bu doktora ilk defa gittim ama genel olarak memnun kaldım güven verdi. Evet Diğerlerinde çabuk kaldım ama nasip işi bu sefer belki aylar sonra olur belki yine erken olur. İkincisnde kürtajdan sonra adet olmadan hamile kalmıştım belki ondan düştü diyorum o yüzden erken olmasından da korkuyorum

Ayy çok sevindim tebrikler canimm❤

Bizler istediğimiz kadar genetik acıdan sağlıklı olalım, dollenme sirasindaki yumurta ve spermde genetik bi sorun olunca bu tarz sendromlar olabiliyor canimm.. tamamen şans. Dilerim bi sonraki gebeliğin sağlıkla ilerler

Teşekkür ederim canımmsen nasılsın, bu aralar girip cıkıyorum bende uzun kalamıyorm

Canımm, hayırlısı olsun ınsallah,kafan rahat olacak 3 4 ay zaten, kendılıgınden gelecek o minik
Valla nasip artık biraz üstünde durmadan devam edeceğim bakalım şimdi aşımı bari olayım da

olmaz canım ben kulanıyorum coraspin 100 mg. gebelik olursa da iğneye başlaaycak

Geçen sene Cevat hoca da çektiridm o zaman fiyat farkı alınmıyordu. 800 TL geçtirmiştim. Bu sene değiştirmişler demekki. Ben de gram acı olmamıştı. Sadece muayene olurkenki hissi yaşamıştım.

Lekelenmen 4 gün öncesinden mi başlar normalde? Ben yumurtlamadan sonra 10. günde test yaptığımda kuruma çizgisi gibi çıkmıştı görünmüyordu bile. Ertesi gün pembeleşmişti biraz daha. İki gün sonra tekrarlasan mı testi? Benim de 10. gün oldu şuan çıkmaz diye bekliyorum.

Kaç gün var canım bat a

Çok geçmiş olsun, en yakın zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin Rabbim. Vitaminlerinize falan baktırabilirsiniz bence. Sağlık ocağında çoğunu yapıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…