Elbette cok şükür bin şükür cnm ama dediğin gibi elifim benim ilk gozagrim unutamam, unutmuyoruz hep konuşuyoruz eşimle kizimizi, doktorumuzla da hep hatırlıyoruzYerini doldurmaz tabiki ama Rabbim baska bi melek gönderdi sana şükürler olsun
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun canım, Rabbim tekrar yaşatmasın.. Çok ufak düşmüş kuzu, hem doktorda sakınca görmemiş bence güveniyorsan doktorunu dinle, ne güzel çabukta gebe kalıyorum diyorsun.
Ayy çok sevindim tebrikler canimm❤Kızlar napıyosunuz köyde telefon çekmiyordu doğru düzgün..Sohrab canım tabloya bi minik daha ekle ❤❤ bayram hediyem geldi yumurtlamadan 12 gün sonra testle ögrendik. Beta baktirdık 47 idi perşembe günü. Tatili erken kesip ankaraya dönüyoruz. Persembe kendi doktoruma randevu aldım. Insallh bu kez hersey cok güzel olur dualarınızı bekliyorum bakalim ❤
Bizler istediğimiz kadar genetik acıdan sağlıklı olalım, dollenme sirasindaki yumurta ve spermde genetik bi sorun olunca bu tarz sendromlar olabiliyor canimm.. tamamen şans. Dilerim bi sonraki gebeliğin sağlıkla ilerlerMerhaba kızlar genetik sonucunu aldım turner sendromu çıktı daha önce yaşayan var mı? İnternette anne ya da babadan geçmiyor yazıyor ama bizim kromozom testleri çıkmadı henüz
9 haftalıken kalp durmasıyla kaybetmiştim bebeğimi
Rabbim güzelce gecmesini sağlasın canimCanımm çok teşekkür ederim, işlem saat 2 de olacak, inşallah güzel geçer heyecan korku hepsi var
Güzel haberler bekliyoruz cnm Allahın izniyle ins güzel geçicekCanımm çok teşekkür ederim, işlem saat 2 de olacak, inşallah güzel geçer heyecan korku hepsi var
Rabbim güzelce gecmesini sağlasın canim❤
Güzel haberler bekliyoruz cnm Allahın izniyle ins güzel geçicek
Cok sagolasın canım ❤Ayy çok sevindim tebrikler canimm❤
Valla nasip artık biraz üstünde durmadan devam edeceğim bakalım şimdi aşımı bari olayım daTeşekkür ederim canımmsen nasılsın, bu aralar girip cıkıyorum bende uzun kalamıyorm
Canımm, hayırlısı olsun ınsallah,kafan rahat olacak 3 4 ay zaten, kendılıgınden gelecek o minik
4 gözle bekliyoruz seni.Canımm çok teşekkür ederim, işlem saat 2 de olacak, inşallah güzel geçer heyecan korku hepsi var
olmaz canım ben kulanıyorum coraspin 100 mg. gebelik olursa da iğneye başlaaycakdoktoruma yazdım gebelik halinde kan sulandırıcı iğne başlayacağız şu an kan sulandrıcı kullanmaya gerek yok yazmış. Ama cuma yanına gideceğim sorayım bakayım önlem amaçlı aspirin kullansam bir zararı olur mu diye
Geçen sene Cevat hoca da çektiridm o zaman fiyat farkı alınmıyordu. 800 TL geçtirmiştim. Bu sene değiştirmişler demekki. Ben de gram acı olmamıştı. Sadece muayene olurkenki hissi yaşamıştım.Sağol canım. Evet C kollu ile çekildim. Hiç ağrı olmadı diyemem şöyle tarif edeyim yoğun bir regl ağrısı çekersin ya kasıklarda baskı gibi olur öyle bir ağrı oldu ama kesinlikle dayanılmayacak değildi. Anestezi almaya değmez. Ben özellikle cevat bayrak hocayı istediğim için 950 TL canım. Ama diğer doktorları seçersen onlar 800 TL bildiğim kadarıyla. İstanbuldaysan sakın başka yerde çektirme direkt sonomed ya da echomarda çektir. Aynı makineye sahipler ekip cevat hocanın ekibi ikisinde de.
Güzel haberlerle gel inşallahCanımm çok teşekkür ederim, işlem saat 2 de olacak, inşallah güzel geçer heyecan korku hepsi var
Canım senin bebisler nasıllar inşallah güzel geçiyordur hamilelikHayırlısı olsun güzel haberlerle gel balım
Lekelenmen 4 gün öncesinden mi başlar normalde? Ben yumurtlamadan sonra 10. günde test yaptığımda kuruma çizgisi gibi çıkmıştı görünmüyordu bile. Ertesi gün pembeleşmişti biraz daha. İki gün sonra tekrarlasan mı testi? Benim de 10. gün oldu şuan çıkmaz diye bekliyorum.@PembeAnkaKusu kusura bakma bende hep geç cevap veriyorum giremeyince doktor bat 8 ağustos olsa da 4ünde test yap dedi dün yaptım negatifti akşam da kahverengi leke gelmeye başladı yakında sökülür artık, senin miniklerin iyi olmasına çoook sevindim hep öyle devam eder inşallahSohrab inşallah sende bugün güzel haberler verirsin bize aklım sende bugün
Canım ya sabır iyi guzel düşün kardeşi geldi sanaAh melek kizim ah cok özlüyorum onu
Kaç gün var canım bat aLekelenmen 4 gün öncesinden mi başlar normalde? Ben yumurtlamadan sonra 10. günde test yaptığımda kuruma çizgisi gibi çıkmıştı görünmüyordu bile. Ertesi gün pembeleşmişti biraz daha. İki gün sonra tekrarlasan mı testi? Benim de 10. gün oldu şuan çıkmaz diye bekliyorum.
Çok geçmiş olsun, en yakın zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin Rabbim. Vitaminlerinize falan baktırabilirsiniz bence. Sağlık ocağında çoğunu yapıyorlar.Merhaba ben de nisan ayının başında 22 haftalık bebeğimi kaybettim enfeksiyon veya büyük ihtimalle rahim ağzı yetmezliği dediler 3-4 ay bekleyin dedi doktor ben de bu sırada fazla kilolarımı verdim hala da veriyorum size bir şey danışmak isterim doktorum herhangi bir test film istemedi sizce yaptırmalı mıyım ya da hangilerini yaptırmam gerekir