- 12 Nisan 2019
- 24.082
- 38.232
Adetin bitince ol ama aşıyıValla nasip artık biraz üstünde durmadan devam edeceğim bakalım şimdi aşımı bari olayım da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetin bitince ol ama aşıyıValla nasip artık biraz üstünde durmadan devam edeceğim bakalım şimdi aşımı bari olayım da
26sında yumurtlama gördüm, 9 ya da 10 unda bat sanırım.Kaç gün var canım bat a
4 gözle bekliyoruz seni. Rabb'im büyük heyecan yapmak elde değil ben bile heyecanlandim
Canım hayırlı sonuçlar olur insallh ❤❤Kızlar az önce yumurta kontrolünden çıktım. 3 yumurtam var çok şükür çatlatma iğnesi yaptı. Bi de duphaston verdi. Daha önce kullanmadım. Pazar günü başlayacaksın dedi.
Canım çabucak olup biter, güzel haberlere insallh ❤Canımm çok teşekkür ederim, işlem saat 2 de olacak, inşallah güzel geçer heyecan korku hepsi var
İnşallah Allah hepimize sağlıklı gebelik sağlık bebekler nasip etsinBizler istediğimiz kadar genetik acıdan sağlıklı olalım, dollenme sirasindaki yumurta ve spermde genetik bi sorun olunca bu tarz sendromlar olabiliyor canimm.. tamamen şans. Dilerim bi sonraki gebeliğin sağlıkla ilerler
İnşallah canım benimCanım hayırlı sonuçlar olur insallh ❤❤
Harika iğneye mi başlayacaksın? Dış gebelik, pıhtılaşma vs. Ne yazık ki aynı kaderi yaşıyoruz. Gebelikte de izinden gelmek istiyorumBende kontrolden geldim kızlar.. Beta 780 çıktı artış çok iyi. Kan sulandırıcı içiñ rapor çıkarttı doktorum. Pazartesi ya da salı da kese için çağırır muhtemelen
Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallahBende kontrolden geldim kızlar.. Beta 780 çıktı artış çok iyi. Kan sulandırıcı içiñ rapor çıkarttı doktorum. Pazartesi ya da salı da kese için çağırır muhtemelen
Çok mutlu oldum artışınıza inşallah her şey yolunda gidecekBende kontrolden geldim kızlar.. Beta 780 çıktı artış çok iyi. Kan sulandırıcı içiñ rapor çıkarttı doktorum. Pazartesi ya da salı da kese için çağırır muhtemelen
Biraz daha bekle canım az kalmış insalalh pozitiftir sonucun26sında yumurtlama gördüm, 9 ya da 10 unda bat sanırım.
Hadi hayırlı olsun canım tedavin pozitif sonuçlanır inşallahKızlar az önce yumurta kontrolünden çıktım. 3 yumurtam var çok şükür çatlatma iğnesi yaptı. Bi de duphaston verdi. Daha önce kullanmadım. Pazar günü başlayacaksın dedi.
Çok şükür maşallah Rabb'im nasip etsin inşallah kucagina almayıBende kontrolden geldim kızlar.. Beta 780 çıktı artış çok iyi. Kan sulandırıcı içiñ rapor çıkarttı doktorum. Pazartesi ya da salı da kese için çağırır muhtemelen
Evet canım iğne verdi. Inşallh en kısa zamanda gebelik haberinide alırız kuzum ❤ aynı zamanda aynı şeyleri yaşadık. Darısı gebelik haberine insallhİnşallah canım benim
Harika iğneye mi başlayacaksın? Dış gebelik, pıhtılaşma vs. Ne yazık ki aynı kaderi yaşıyoruz. Gebelikte de izinden gelmek istiyorum
Çok mutlu oldum artışınıza inşallah her şey yolunda gidecek
Çok şükür maşallah Rabb'im nasip etsin inşallah kucagina almayı
Aminnnn kızlar çok sağolun ❤ Darısı tüm isteyenlerin başına insallhSağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah
Öyle yapmaya çalışıyorum cnm elimden geldiğince ama insan ister istemez üzülüyor iste.. Amin ins sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin rabbim, hepimizeCanım ya sabır iyi guzel düşün kardeşi geldi sana ona iyi bak kafandan çıkar stres sıkıntıyı Elif'in kardeşine odaklan Rabb'im sana bağışlasın minnoşu
Allahın izniyle ins keseyi görüp kalp atışını duyup sağlıkla devam edicek cnm, sağlıkla kavusucaz ins bu kezBende kontrolden geldim kızlar.. Beta 780 çıktı artış çok iyi. Kan sulandırıcı içiñ rapor çıkarttı doktorum. Pazartesi ya da salı da kese için çağırır muhtemelen
İnsallh canım ya sağlıcakla doğana dek hep bi endişe olacak sanırım.Allahın izniyle ins keseyi görüp kalp atışını duyup sağlıkla devam edicek cnm, sağlıkla kavusucaz ins bu kez
8 aylık deneme sonucu hamile kaldım 5 haftalıkken kürtaj olmak zorunda kaldım şimdi 3 aydır deniyoruz tekrardan allah nasip ederseNe kadardır isityorsunuz ikinci bebişi
Amin kuzum inşallahHadi hayırlı olsun canım tedavin pozitif sonuçlanır inşallah