Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimki gibi çıkmış sonucu. Benim doktorum da kullanılmasına gerek olmadığını ama önlem amaçlı aspirin başlayabileceğimizi söyledi.
doktoruma yazdım gebelik halinde kan sulandırıcı iğne başlayacağız şu an kan sulandrıcı kullanmaya gerek yok yazmış. Ama cuma yanına gideceğim sorayım bakayım önlem amaçlı aspirin kullansam bir zararı olur mu diye

Benimki gibi çıkmış sonucu. Benim doktorum da kullanılmasına gerek olmadığını ama önlem amaçlı aspirin başlayabileceğimizi söyledi.

Ben duymadım canım, genetik test sonucu derken bebekten alınan parçanın incelenmesi sonucu çıkan test sonucu mu?
Evet bebeğin genetik sonucunda çıktı

Bebek Turner sendromuymus cnm ondan kaybetmişsin, malesef yasamla bagdasmiyor bu trizomiler😑
Evet doğum şansı çok düşünmüş ileri ki haftada kaybetmediğin için şanslısın dedi doktor
Benim başıma geldi ikinci kaybımda genetik inceleme de istemiştim Turner değil ama başka bir genetik sıkıntı çıktı bebekte, benden ya da eşimden kaynaklı değildi, doktorlar tesadüfi olarak oluyor dedi, yani tamamen şanssızlık 😞denemeye devam edeceksiniz dediler
İnşallah bir seferlik şanssızlıktır 🙏🏼

Evet doğum şansı çok düşünmüş ileri ki haftada kaybetmediğin için şanslısın dedi doktor

İnşallah bir seferlik şanssızlıktır 🙏🏼
Doktorum ultrason bulgularindan benim kaybettiğim bebegime kromozom bozukluğu dedi ısrarla test yaptırmak istedim ama sadece bu şansızlık tekrarlama olasılığı yok dedi, şimdi tekrar hamileyim cok şükür iyi gidiyor, iyi düşünelim iyi olsun, Allahın izniyle ins tekrarlamaz..

Merhaba kızlar bende 2 düşük yaptım ikisinde de 6.haftada kalbi durdu bugün genetik test için gittim doktor çok emin konuştu ben seni doğurtucam dedi. Genetik test sonuçlarını beklemeden tedaviye başlıcaz dedi hamile olduğunda beni arıcaksın dedi. Ben en az 3 ay beklemeyi planlıyordum ama doktor böyle söyleyince tekrar sordum kürtajımın üstünden sadece 45 gün geçti beklemem gerekmiyor mu diye kendin istemezsen bekleyebilirsin tabi dedi. İsteğim dışında Beklememe gerek görmedi yani. Coraspin yazdı hamile olduğumda 2 tane daha yazıcam dedi ama ilaç mı iğne mi tam anlayamadım orayı. Doktor da beklemeye gerek olmadığını söyleyince eşim beklemek istemiyor. Çabuk da hamile kalıyorum beklemeden hamile kalırsam bi sıkıntı olur mu yaşayanlar var mı

Çektirdim canım filmi çok şükür iyi sonuçlar 🙏 sol tüpüm açıkmış sağdan da sınırlı geçiş olmuş selektif salpingografi yöntemiyle onu da düzeltti. Tam geçiş oldu. Çok çok memnun kaldım sonomed görüntüleme merkezide cevat bayrak yaptı çekimimi. Eğer buradan hsg çektirmeyi planlayan varsa mutlaka ona gidin kızlar. Ben Eskişehir’de anestezili çektirdiğimde hidrosalpenks var dediler tüplerinde. Çok zor gümler geçirdim o kadar yıprattım ki kendimi. Cevat hocaya görüntüleri gönderdiğimde beğenmedi gel yeni teknoloji ile çekelim dedi. Dediği gibi de oldu ağladım mutluluktan Çok şükür 🙏 Allah bebek nasip eder mi bilmiyorum ama o kadar rahatladım ki.
Canım geçmiş olsun hayırlısıyla inşallah en yakın zamanda kucağına al bebişini 💚 bende 2020 kasım ayı sonunda kimyasal geçirdim. Rahim filmi çektirmeyi planlıyorum bende ama bi kaç sorum olacak sana. Ağrı sızı oluyor mu, şu c kolluyla mı çektirdin? Bide ücreti ne kadar onu merak ediyorum

Canım geçmiş olsun hayırlısıyla inşallah en yakın zamanda kucağına al bebişini 💚 bende 2020 kasım ayı sonunda kimyasal geçirdim. Rahim filmi çektirmeyi planlıyorum bende ama bi kaç sorum olacak sana. Ağrı sızı oluyor mu, şu c kolluyla mı çektirdin? Bide ücreti ne kadar onu merak ediyorum
Sağol canım. Evet C kollu ile çekildim. Hiç ağrı olmadı diyemem şöyle tarif edeyim yoğun bir regl ağrısı çekersin ya kasıklarda baskı gibi olur öyle bir ağrı oldu ama kesinlikle dayanılmayacak değildi. Anestezi almaya değmez. Ben özellikle cevat bayrak hocayı istediğim için 950 TL canım. Ama diğer doktorları seçersen onlar 800 TL bildiğim kadarıyla. İstanbuldaysan sakın başka yerde çektirme direkt sonomed ya da echomarda çektir. Aynı makineye sahipler ekip cevat hocanın ekibi ikisinde de.

Çok sağ ol kuzum 🥰 önermedi değil de ilk söyledi sonra ben genetiği sorunca tabi imkanınız varsa o daha iyi olur ikizlerde biraz düşüyor doğruluk oranı dedi sizin yaşınızdan ötürü zaten problem olcağını sanmıyorum ama kesin değil tabi dedi biz de içimiz rahat etsin diye düşündük 🤷🏼‍♀️ Sadece benim kanımdan yapacaklar o yüzden risk yok ama amniyon sıvısından olan testler var onlar riskli çok büyük bi şüphe olmadıkça ya da 40 yaş üstü falan olmadıkça onu yaptırmak mantıklı değilmiş
Anladım kuzum, inşallah hiçbirşeye gerek kalmazöyle testlere, kandan yapılmadı çok iyi ve kolay ne güzel. Herşey güzel olsun canım benim 🌸😚💞

Sağol canım valalhi zor annelik kıymetli birşey rabbim herkese tattırsin inşallah 🙏🤲🤗❤️ burdacuygun kız Euro olarak ☺️ zibinalr atletler takım lar uygun amaburda hastsnekisi görmedim set halinde 5 yada 10 parça plan hiç yok o yusen dedim iki takım yollayın onlards Tamam dedi bir kaç şeyde ekleyip yollarlar tabi uyguna gelirse , onlara da masraf etmek istemiyorum eşimin pis birtane kuzsni var turliye gelmiş Kayseri'ye tatile 1 aylığına dedik bize onu bunu al diye kadın yok çekti kendi arabalarilyla 3 çocukla karı koca gittiler iki defasordum geitrir misin KV eşya yollayacak dedim yok dedi valizler vsr yük ağır yer yok dedi KV de memleket e gitti onssoyoedi filetiremem ddi oraya bursya gidecekmisc yiclyecek salça yaprak baharat kıyafet alıp gelecekmiş 🤷🏻😒 oyizden KV gil böyle yollayacak c
Enee getir nolur sanki çok bişey değil Bee, neyse takma kuzum, Allah muhtaç etmesin ne diyeyim😔

Merhaba kızlar bende 2 düşük yaptım ikisinde de 6.haftada kalbi durdu bugün genetik test için gittim doktor çok emin konuştu ben seni doğurtucam dedi. Genetik test sonuçlarını beklemeden tedaviye başlıcaz dedi hamile olduğunda beni arıcaksın dedi. Ben en az 3 ay beklemeyi planlıyordum ama doktor böyle söyleyince tekrar sordum kürtajımın üstünden sadece 45 gün geçti beklemem gerekmiyor mu diye kendin istemezsen bekleyebilirsin tabi dedi. İsteğim dışında Beklememe gerek görmedi yani. Coraspin yazdı hamile olduğumda 2 tane daha yazıcam dedi ama ilaç mı iğne mi tam anlayamadım orayı. Doktor da beklemeye gerek olmadığını söyleyince eşim beklemek istemiyor. Çabuk da hamile kalıyorum beklemeden hamile kalırsam bi sıkıntı olur mu yaşayanlar var mı
Geçmiş olsun canım, Rabbim tekrar yaşatmasın.. Çok ufak düşmüş kuzu, hem doktorda sakınca görmemiş bence güveniyorsan doktorunu dinle, ne güzel çabukta gebe kalıyorum diyorsun.

Enee getir nolur sanki çok bişey değil Bee, neyse takma kuzum, Allah muhtaç etmesin ne diyeyim😔
Amin canım tavrımız i koyduk onlara eşim in kuzeni,oda onları arayıp sormuyor gitmedik onlara pis kıskanç bir kadın yaşı 45 .tüpleri kapanmis 4.cocigu istiyor hamile olduğumu birde cinsiyeti bildiğinden beri soğuk yaşça küçüğüm ondan bize nasıl davranıyor 🤷🏻😒😒

Sohrab Sohrab canım inşallah yarın yapacağin işlemler temiz çıkar güzel sonuç alırsın 🤗🤲🙏🥰 Eylül e güzel sağlıklı tenmiz bir başlangıç yaparsın bebeğinle 🤲🤲🙏
Yarın hayırlı haberlerle dönersin inşallah 🙏🤲🤗
Canımm çok teşekkür ederim, işlem saat 2 de olacak, inşallah güzel geçer heyecan korku hepsi var ❤️🙏🏻

PembeAnkaKusu PembeAnkaKusu kusura bakma bende hep geç cevap veriyorum giremeyince doktor bat 8 ağustos olsa da 4ünde test yap dedi dün yaptım negatifti akşam da kahverengi leke gelmeye başladı yakında sökülür artık, senin miniklerin iyi olmasına çoook sevindim hep öyle devam eder inşallah 🤲🏻🥰 Sohrab Sohrab inşallah sende bugün güzel haberler verirsin bize aklım sende bugün 😇

Merhaba ben de nisan ayının başında 22 haftalık bebeğimi kaybettim enfeksiyon veya büyük ihtimalle rahim ağzı yetmezliği dediler 3-4 ay bekleyin dedi doktor ben de bu sırada fazla kilolarımı verdim hala da veriyorum size bir şey danışmak isterim doktorum herhangi bir test film istemedi sizce yaptırmalı mıyım ya da hangilerini yaptırmam gerekir

Hayırlısı olsun güzel haberlerle gel balım 🤲🏻💙
Teşekkür ederim canımm❤️sen nasılsın, bu aralar girip cıkıyorum bende uzun kalamıyorm
PembeAnkaKusu PembeAnkaKusu kusura bakma bende hep geç cevap veriyorum giremeyince doktor bat 8 ağustos olsa da 4ünde test yap dedi dün yaptım negatifti akşam da kahverengi leke gelmeye başladı yakında sökülür artık, senin miniklerin iyi olmasına çoook sevindim hep öyle devam eder inşallah 🤲🏻🥰 Sohrab Sohrab inşallah sende bugün güzel haberler verirsin bize aklım sende bugün 😇
Canımm, hayırlısı olsun ınsallah,kafan rahat olacak 3 4 ay zaten, kendılıgınden gelecek o minik ❤️

Merhaba ben de nisan ayının başında 22 haftalık bebeğimi kaybettim enfeksiyon veya büyük ihtimalle rahim ağzı yetmezliği dediler 3-4 ay bekleyin dedi doktor ben de bu sırada fazla kilolarımı verdim hala da veriyorum size bir şey danışmak isterim doktorum herhangi bir test film istemedi sizce yaptırmalı mıyım ya da hangilerini yaptırmam gerekir
Çok geçmiş olsun, Rabbim sabır versin😔
Genetiğe gönderdiniz mi bebeğinizi, burcusami burcusami arkadsımızın da ileri hafta kaybı vardı, yaşamla bağdasmayan kromozom anomalısı cıkmıstı.

X