• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük riski yardım!

Bende bugün sabah gittim kalpini dinledik herşey yolundaydı sadece gene kanama alanı var dedi doktor eve geldikten 3-4 saat sonra inanılmaz bir kanama ve parça parça bişeyler düştü kanama görünce kaybettik Anladım..hemen bir hastaneye gittik ve doktor kalp atışının olduğunu söyledi mucize gibiydi
Ama hala devam eden kanamam var
Allah ım hayırlısını eylesin
Gercekten mucize gibi :) masallah saglikla drvam eder ins. Bende korkuyorum lekelenmeden dolayı ama yapacak bir sey yok hayirli diyip beklemekten baska

Hayirlisi eger saglikliysa seninle kalacaktir inan. Ben de kendime sürekli böyle diyorum. Lekelenmem bitmiyor çünkü. Sağlikliysa bizimle kalmaya devam edecekler
Aynen doktorum bu konuyu çok özel anlattı eğer sağlıklı bir bebek ise ZAten kalacak ama değilse ne yaparsak yapalım gidecek dedi

Kizlar dun asiri kasik agrim oldu 13 haftalik hamileyim ve sabah kalktigimda iki uc damla kanama yasadim doktora gittim plasenta marjinal dedi bu ne demek korkylacak biseymi doktor pek aciklama yapmadi

Bende bugün sabah gittim kalpini dinledik herşey yolundaydı sadece gene kanama alanı var dedi doktor eve geldikten 3-4 saat sonra inanılmaz bir kanama ve parça parça bişeyler düştü kanama görünce kaybettik Anladım..hemen bir hastaneye gittik ve doktor kalp atışının olduğunu söyledi mucize gibiydi
Ama hala devam eden kanamam var
Allah ım hayırlısını eylesin

Canım öncelikle geçmiş olsun benimde kese arkasında kanama var dğşğk tehlşkesi dedi dr. 5+3 günlüğüzkalp atışını duymak iateei dr. Ama hem kese boş kalp atışı yok dedi. Öbür hafta gel dedi. Kesede bebeği ne zmn gördğnüz canım siz? Ve kalp atışını?

Canım öncelikle geçmiş olsun benimde kese arkasında kanama var dğşğk tehlşkesi dedi dr. 5+3 günlüğüzkalp atışını duymak iateei dr. Ama hem kese boş kalp atışı yok dedi. Öbür hafta gel dedi. Kesede bebeği ne zmn gördğnüz canım siz? Ve kalp atışını?
Benimde 5 haftada kese görüldü , 6 haftada doktor kalbinin attığını söyledi ama dinletmedi bize
7 haftada kalbini dinledik
Şakın moralini bozma 1 hafta sonra inşallah sende duyacaksın

Kizlar dun asiri kasik agrim oldu 13 haftalik hamileyim ve sabah kalktigimda iki uc damla kanama yasadim doktora gittim plasenta marjinal dedi bu ne demek korkylacak biseymi doktor pek aciklama yapmadi
Çok geçmiş olsun inşallah başka kanama yaşamazsın Çünkü biz bi ara çok ciddi kanamalar yaşadık

Ayy ne güzel ya inşallah bizde duyarız görürüz. Zira daha şimdiden yoruldum üzülmekten. .
Bende öyle 8 haftalık hamileyim ama o kadar çok acillerde bekledim öyle çok ağladım ki bişey olacak hala daha bekliyorum hayal edemeden sevinemeden bekliyorum.onlar melek ve Allah’a emanetler herşey çok güzel olacak inşallah

Bende öyle 8 haftalık hamileyim ama o kadar çok acillerde bekledim öyle çok ağladım ki bişey olacak hala daha bekliyorum hayal edemeden sevinemeden bekliyorum.onlar melek ve Allah’a emanetler herşey çok güzel olacak inşallah
En kötüsüde o insan hayalini bile yaşayamıyr.. Alalhım esirgrsin inş.. iyi dğşğnmek çok önemli

Back