- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Evde yatıyormusun sende ben işi gücü bıraktım yatıyorum yemeğimi bile kayınvalidem yapıyorSaol canim sen de cikinca haber ver
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evde yatıyormusun sende ben işi gücü bıraktım yatıyorum yemeğimi bile kayınvalidem yapıyorSaol canim sen de cikinca haber ver
Aynen yatiyorum annem geldi banada :) zaten bir kac gundur bulantisiz tek anim yoktu ama bugun sadece sabah oldu bir dahada olmadi biraz kalkip hareket edebildim. Senin kontrol nasil gectiEvde yatıyormusun sende ben işi gücü bıraktım yatıyorum yemeğimi bile kayınvalidem yapıyor
Şükür güzel geçti doktor Bayram’dan önceki hafta 2 ki tarama yapılacak dedi ona biraz heyacan yaptımAynen yatiyorum annem geldi banada :) zaten bir kac gundur bulantisiz tek anim yoktu ama bugun sadece sabah oldu bir dahada olmadi biraz kalkip hareket edebildim. Senin kontrol nasil gecti
Şükür Canım çok sevindim
Bende akşam kontrol gidecem şimdiden stresi başladı
Ohh çok sevindim canim. O ikili tarama dörtlü tarama falan ben yaptirip yaptirmamakta kararsizim. Neyse o zamana geliyimde o zaman düşüneyim:)Şükür güzel geçti doktor Bayram’dan önceki hafta 2 ki tarama yapılacak dedi ona biraz heyacan yaptım
Kaç haftadasın kuZum senOhh çok sevindim canim. O ikili tarama dörtlü tarama falan ben yaptirip yaptirmamakta kararsizim. Neyse o zamana geliyimde o zaman düşüneyim:)
Kızlar siz kendinizi hamile gibi hissediyr musunız ? Mide bulanmaları ve göğüs ağrılarınız ne durumda?
Kaç haftadasın kuZum sen
Mide bulantım oluyor ama yiyebiliyorum şükür
Göğüs ağrılarım baya var
Ayrıca mide ağrım hiç geçmiyor
Bende çok halsizim hiç gücüm kuvvetim Yok7+0 bugün tam. benim 24 saat migde bulantim var hic geçmiyor
Aynen canim ya. Senin kontrol ne zaman?Bizim gibi zor hamilelik geçirenlere Allah yardım etsin öyle çok bir tatille gitmek istıyorum ki ama imkansız
Allah’ım bebeğime sağlık versin de gerisi boş
Bu arada duyduk tam 6 ya girdik kalp atışımızı hamdolsun senin kal haftalıktı kuzum su an. 6 hftalık ama kese içinde bebebeğimi görmedm ben çektiği ultrosan fotounda. Yeterşnce büyütmedi mi fotoyu anlmdım. Bi sorun Olsa kalp duyulmazdı yada söylersi dddimi kızlar?diBenimde 5 haftada kese görüldü , 6 haftada doktor kalbinin attığını söyledi ama dinletmedi bize
7 haftada kalbini dinledik
Şakın moralini bozma 1 hafta sonra inşallah sende duyacaksın
Canım Allah esirgesin inş.. ben dr sordum git dedi .. ruhum daraldı resöen bu evden bile...progestn kullanıyrm hala yoruşmadığın sadece sorun olmaz dedi. Onların sağlığı için psikolojımızde önemli sanki..Bizim gibi zor hamilelik geçirenlere Allah yardım etsin öyle çok bir tatille gitmek istıyorum ki ama imkansız
Allah’ım bebeğime sağlık versin de gerisi boş
Cuma günü kontrol var riskli gebelik olduğunu için her hafta gidiyoruzAynen canim ya. Senin kontrol ne zaman?
Kalp atışını duyduysan şimdi hamileliğin hayırlı olsun kuzumBu arada duyduk tam 6 ya girdik kalp atışımızı hamdolsun senin kal haftalıktı kuzum su an. 6 hftalık ama kese içinde bebebeğimi görmedm ben çektiği ultrosan fotounda. Yeterşnce büyütmedi mi fotoyu anlmdım. Bi sorun Olsa kalp duyulmazdı yada söylersi dddimi kızlar?di
Kontrol nasıl geçt?Cuma günü kontrol var riskli gebelik olduğunu için her hafta gidiyoruz
Ama şükür diyelim
Yarın sabah kontrolum ama zor geçen bir hafta ağrım var midem çok kötü halsizlik varKontrol nasıl geçt?
Bende de durumlar asagi yukari ayni kontrolun iyi gecmistir umarimYarın sabah kontrolum ama zor geçen bir hafta ağrım var midem çok kötü halsizlik var
Herşeye ağlıyorum
Sizde durumlar nasıl
Şükür güzel geçti minik büyümeye devam ama hala kanama olduğu için risk devam ediyormuşBende de durumlar asagi yukari ayni kontrolun iyi gecmistir umarim
Çok emin ve net konuşabilirim bu konuda: kesinlikle ve kesinlikle yanlış bir bilgidir bu. Kahverengi lekelenme gebeliğin ilk haftalarında çok sık görülür rahim 'eski' kanı atar temizlenir. Onu geçtim şakır şakır kanayıp sağlıklı doğuran bile var doktorunuz sizi boşuna korkutmuş ingilizce ya da hollandaca arama yapıp makaleler okuduğumda az bir kahverengi akıntının hiçbir tehlike teşkil etmediğini okuyorum tabi doktora görünmekte fayda var ama %99 hiçbir sorun yok gayet normal. Bu bilgiler malesef türkçe arama yaptığımda bulamıyorum türkçe doğru dürüst bilgi yok ki her şey doktor hastane ilaç üzere her iki damla kahverengi akıntıya doktorlar progestan yazıyor bana da yazdı 9 haftalıkken sancılarım oldu adet olacak gibi ve biraz da kahverengi bordo rengi karışımı akıntı ben de düşük başlıyor sandım bana da düşük riski dedi ama internette araştırdıktan sonra kullanmamaya karar verdim. Hiç birşey olmadı. Kasık ağrıları da normaldir ilk haftalarda sakın endişe etme. Istiyorsan başka bir doktora görün ama bence sorun yok.ama kasık ağrısı ve kahverengi leke her zaman düşük riskidir dedi