- 30 Kasım 2016
- 197
- 162
- 53
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beta hcg 3911 cikti pazqrtesi 418 idiEvet doktora gittim. Rahim duvari kalinligiyla ilgili sikinti yok bu defa kalinlasmis cunku. Kese de göründü fakat sekli bozuk dedi. 4.9 mm yuvarlak bir görüntüsü yok uzunca bir sey. Bakalim carsambaya kadar bir sey olmazsa gel bakalim tekrar dedi
Aynı doktor mu bu canm gittiğin ? Ultrason görüntunu koyar msn merak ettim bence abartiyir benimkide yuvarlak degil daha 4 haftalik ..Allah aşkına doktor nasıl bir felaket tellali beta hcg zaten çok iyi sat a göre kaç hafta senin kiEvet doktora gittim. Rahim duvari kalinligiyla ilgili sikinti yok bu defa kalinlasmis cunku. Kese de göründü fakat sekli bozuk dedi. 4.9 mm yuvarlak bir görüntüsü yok uzunca bir sey. Bakalim carsambaya kadar bir sey olmazsa gel bakalim tekrar dedi
Bence farklı bir doktora gitmelisin tatlım rahmin kalinlasmamis diyip seni korkuttu bak kalınlaşmış şimdide başka şeylerle korkutuyor .. acil başka doktor seç. Ultrason resmini merak ediyorum atsana bakym8 haziran suan 5+0 haftalık çıkıyo. Aynı doktor aynı yer valla
Neden canimReskm yükleyemiyorum
Evet canım bebek iyi plesenta da kanama var sadece. Inşallah oda geçer bi an önce.canim bebek iyiyse sorun yoktur diye biliyorum 9 ay boyunca lakelenmesi olanlar varmış. Stres yapma.
Inşallah canım ya inşallah şu lekelerde geçer de kurtulurum tamamen. Doktor korkma bebek gayet iyi ama düşük tehliken var dinlen su iç ilacını kullan dedi. Salı günü kontrole gidicemMaşallah 9+2 olmuş annesi bencede stres yapma gerçekten ne kanamalar yaşayıp sağlıkla doğuran var tabiki daha dikkatli olmak tedbiri almak düşüyor bize 10. Haftaya kadar risk çok ama senin o riskli dönemi atlatmana bişey kalmams dinlen ilacını kullan güzel beslen gerisi Allah a kalmış canim elimizden gelen bu inşallah bebeğine hiç biseycik olmaz . Doktor yorum yaptımi bu arada
Inşallah hayırlı haberlerle gel canim iyi düşünelim iyi olsunInşallah canım ya inşallah şu lekelerde geçer de kurtulurum tamamen. Doktor korkma bebek gayet iyi ama düşük tehliken var dinlen su iç ilacını kullan dedi. Salı günü kontrole gidicem
Ne guzel kalk atisini duymussun. Korkma. Ben daha sadece kese gördüm ondada sekil bozuk senin sat ne?Merhaba bende 6 haftalık gebeyim kalpini şükürler olsun duyduk ama kanama be düşük tehlikesi var işe ara verdim evde yatıyorum.cok huzursuzum
Bende iki kese göründü birinde kalp sesi aldık ama birinde yoktuNe guzel kalk atisini duymussun. Korkma. Ben daha sadece kese gördüm ondada sekil bozuk senin sat ne?
2 hafta önce bi doktor kesenin sekli bozuk kürtaj olacaksın demişti ben ağlamaktan geberdim sonra başka doktora gidip kalp sesini duydukNe guzel kalk atisini duymussun. Korkma. Ben daha sadece kese gördüm ondada sekil bozuk senin sat ne?
Yok artik bu nedir yaaaa2 hafta önce bi doktor kesenin sekli bozuk kürtaj olacaksın demişti ben ağlamaktan geberdim sonra başka doktora gidip kalp sesini duyduk
Çarşamba günü bende senin gibi şanslı olabilirim inş.2 hafta önce bi doktor kesenin sekli bozuk kürtaj olacaksın demişti ben ağlamaktan geberdim sonra başka doktora gidip kalp sesini duyduk
İnşallah Canım benimde Çarşamba kontrol Allah ım hayırlı haberlerÇarşamba günü bende senin gibi şanslı olabilirim inş.
Hadi bakalım bu gün ikimiz içinde hayırlı haberler olsunÇarşamba günü bende senin gibi şanslı olabilirim inş.
Bende bugün sabah gittim kalpini dinledik herşey yolundaydı sadece gene kanama alanı var dedi doktor eve geldikten 3-4 saat sonra inanılmaz bir kanama ve parça parça bişeyler düştü kanama görünce kaybettik Anladım..hemen bir hastaneye gittik ve doktor kalp atışının olduğunu söyledi mucize gibiydiBen iyi haberi veriyorum her şey normal 16 mm olmuş kese her şey göründü pazartesi kalp atışını duymak için çağırdı doktor. Bu arada kahverengi lekelenmem var devam ediyor.