- 30 Nisan 2018
- 473
- 246
- 23
- 33
Birbirimize destek için burdayiz :) hem inan sadece moral olsun diye söylemedim mantıklı olan bu . Iyi haberlerinle gel inşallah. Yaz burdanNe güzel morel verdin. Çok saol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birbirimize destek için burdayiz :) hem inan sadece moral olsun diye söylemedim mantıklı olan bu . Iyi haberlerinle gel inşallah. Yaz burdanNe güzel morel verdin. Çok saol
Çok teşekkür ederim :) cuma günü gidicem doktora bakalim hayirlisi.Birbirimize destek için burdayiz :) hem inan sadece moral olsun diye söylemedim mantıklı olan bu . Iyi haberlerinle gel inşallah. Yaz burdan
Ne güzel morel verdin. Çok saol
Benimde dün beta hcg 1200 cikti bu akşam gideceğiz Hastaneye kızlar dua edin bana ultrasonda görelimde su dış gebelik mevzusu da çıksın aklımdanÇok teşekkür ederim :) cuma günü gidicem doktora bakalim hayirlisi.
Gördün mü keseyiBenimde dün beta hcg 1200 cikti bu akşam gideceğiz Hastaneye kızlar dua edin bana ultrasonda görelimde su dış gebelik mevzusu da çıksın aklımdan
Canim gördük çok şükür dış gebelik olmadığı kesinleşti ama haftaya çarşamba yine gideceğim gelişimine bakalım dedi doktor. Sen napiyosun nasıl gidiyo .foto olarak ekleyeyim bide o heyecanla doktora soramadım kanca gibi bişey var o ne acaba .doktor smdilik sorun yok dedi inşallah böyle gider..Gördün mü keseyi
Ohhhhh ne güzelll haberr inşallah sağlıkla kucağına alırsın... ben de cumayi bekliyorum. O kancayi ben de anlamadim ama pek ilgili bir sey degildir herhaldeCanim gördük çok şükür dış gebelik olmadığı kesinleşti ama haftaya çarşamba yine gideceğim gelişimine bakalım dedi doktor. Sen napiyosun nasıl gidiyo .foto olarak ekleyeyim bide o heyecanla doktora soramadım kanca gibi bişey var o ne acaba .doktor smdilik sorun yok dedi inşallah böyle gider..
Amin canim benim sende hayırlı haberlerle gel inşallah beni unutma yazmanı bekliycem :) önemli bişey olsa doktorunda dikkatini çekerdi herhalde Ya. Şuan kese 3.6 mm 4 haftalık daha minicik :)Ohhhhh ne güzelll haberr inşallah sağlıkla kucağına alırsın... ben de cumayi bekliyorum. O kancayi ben de anlamadim ama pek ilgili bir sey degildir herhalde
haber vericem :) yaaa :)) kaç çikti beta hcg ? Bir de keseyi görünce ne kadarlik oldugunu söylüyorlarmi yoksa son adet tarihine göre mi hesapliyorlar? Eger öyleyse son adet tarihin ne ?Amin canim benim sende hayırlı haberlerle gel inşallah beni unutma yazmanı bekliycem :) önemli bişey olsa doktorunda dikkatini çekerdi herhalde Ya. Şuan kese 3.6 mm 4 haftalık daha minicik :)
Canim beta vermedim dün ama salı günü vermiştim tabi bi gün önce hcg 1213 du bundan sonra gerekmedikce beta ya bakmaz herhalde. Hem son ader tarihim hem kese boyutuma göre canim 3.6 mm kese 4 haftalık içinde her gün 1mm buyuyormuş inşallah :) ultrasonda görüldükten sonra kese üzerinden embriyo görününce bebek üzerinden hafta yorumu yapıyolar:)haber vericem :) yaaa :)) kaç çikti beta hcg ? Bir de keseyi görünce ne kadarlik oldugunu söylüyorlarmi yoksa son adet tarihine göre mi hesapliyorlar? Eger öyleyse son adet tarihin ne ?
Anladim canim insallah sağlikla devam eder. Benim de pazartesi 417 idi eger devam ediyorsa aramizda az fark var :))Canim beta vermedim dün ama salı günü vermiştim tabi bi gün önce hcg 1213 du bundan sonra gerekmedikce beta ya bakmaz herhalde. Hem son ader tarihim hem kese boyutuma göre canim 3.6 mm kese 4 haftalık içinde her gün 1mm buyuyormuş inşallah :) ultrasonda görüldükten sonra kese üzerinden embriyo görününce bebek üzerinden hafta yorumu yapıyolar:)
Inşallah sağlıkla devam ediyordur canim benim :) 2 gun sonra bebisin gosterir kendini belki ne guzel olurr :)hangi sehirdesinn :)Anladim canim insallah sağlikla devam eder. Benim de pazartesi 417 idi eger devam ediyorsa aramizda az fark var :))
Inşallah sağlıkla devam ediyordur canim benim :) 2 gun sonra bebisin gosterir kendini belki ne guzel olurr :)hangi sehirdesinn :)
Ankara dedim belki aynıdır ama denk gelmedik . Doktor soracaktim :)
Muğla sen?
Progestan kullanıyor musun tatlm. Birde kaç haftalık? Kanaman nasıl?Merhaba kızlar. Hamile olduğumu öğrendiğim günden beri lekelenmem kanamam var. Düşük tehlikesini atlatamıyorum bi türlü. Iyice strese giriyorum böyle olunca da
Kullanıyorum canım ilk zamanlardan beri. 9+2 deyiz. Plesenta da kanama varmış geçmek bilmediProgestan kullanıyor musun tatlm. Birde kaç haftalık? Kanaman nasıl?
Uzağız baya artik internetimiz sağolsun :))Ankara dedim belki aynıdır ama denk gelmedik . Doktor soracaktim :)
canim bebek iyiyse sorun yoktur diye biliyorum 9 ay boyunca lakelenmesi olanlar varmış. Stres yapma.Kullanıyorum canım ilk zamanlardan beri. 9+2 deyiz. Plesenta da kanama varmış geçmek bilmedi
Maşallah 9+2 olmuş annesi bencede stres yapma gerçekten ne kanamalar yaşayıp sağlıkla doğuran var tabiki daha dikkatli olmak tedbiri almak düşüyor bize 10. Haftaya kadar risk çok ama senin o riskli dönemi atlatmana bişey kalmams dinlen ilacını kullan güzel beslen gerisi Allah a kalmış canim elimizden gelen bu inşallah bebeğine hiç biseycik olmaz . Doktor yorum yaptımi bu aradaKullanıyorum canım ilk zamanlardan beri. 9+2 deyiz. Plesenta da kanama varmış geçmek bilmedi
Olsun dediğin gibi uzaklar yakın olmuş Artık :)Uzağız baya artik internetimiz sağolsun :))