Düşük riski yardım!

Evet doktora gittim. Rahim duvari kalinligiyla ilgili sikinti yok bu defa kalinlasmis cunku. Kese de göründü fakat sekli bozuk dedi. 4.9 mm yuvarlak bir görüntüsü yok uzunca bir sey. Bakalim carsambaya kadar bir sey olmazsa gel bakalim tekrar dedi

Beta hcg 3911 cikti pazqrtesi 418 idi

Aynı doktor mu bu canm gittiğin ? Ultrason görüntunu koyar msn merak ettim bence abartiyir benimkide yuvarlak degil daha 4 haftalik ..Allah aşkına doktor nasıl bir felaket tellali beta hcg zaten çok iyi sat a göre kaç hafta senin ki

Inşallah canım ya inşallah şu lekelerde geçer de kurtulurum tamamen. Doktor korkma bebek gayet iyi ama düşük tehliken var dinlen su iç ilacını kullan dedi. Salı günü kontrole gidicem

Merhaba bende 6 haftalık gebeyim kalpini şükürler olsun duyduk ama kanama be düşük tehlikesi var işe ara verdim evde yatıyorum.cok huzursuzum

Ne guzel kalk atisini duymussun. Korkma. Ben daha sadece kese gördüm ondada sekil bozuk senin sat ne?
Bende iki kese göründü birinde kalp sesi aldık ama birinde yoktu
Aklım çok karışık ne olacak diye korkudan mutluluk yaşayamıyorum..Benim 6 hafta oldu insallah senin ne kadar

Ben iyi haberi veriyorum her şey normal 16 mm olmuş kese her şey göründü pazartesi kalp atışını duymak için çağırdı doktor. Bu arada kahverengi lekelenmem var devam ediyor.

Ben iyi haberi veriyorum her şey normal 16 mm olmuş kese her şey göründü pazartesi kalp atışını duymak için çağırdı doktor. Bu arada kahverengi lekelenmem var devam ediyor.
Bende bugün sabah gittim kalpini dinledik herşey yolundaydı sadece gene kanama alanı var dedi doktor eve geldikten 3-4 saat sonra inanılmaz bir kanama ve parça parça bişeyler düştü kanama görünce kaybettik Anladım..hemen bir hastaneye gittik ve doktor kalp atışının olduğunu söyledi mucize gibiydi
Ama hala devam eden kanamam var
Allah ım hayırlısını eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…