Düşük olabilirmi ?

eminedmr21

Karaktersiz insan uzak dursun!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2015
141
125
103
29
Merhaba 4 haftalık hamileydim. Pazar akşamı adet kanaması gibi kanamaya devlete gittim özelde doktor yoktu. Bana kese bile yok dediler bebek zaten küçüktü. Özelde ki doktorum alttan muayenede keseyi görmüştü. Ama devlet düşmüş felan dedi başından etti. Başka bi özele gittim orda ultrasonla bakıldı kese yok dediler kan verdim beta 1255 çıktı doktor düşmüş olabilir dedi hep ihmal edildi aslında kanama dursaydi belki bisy olmazdı çünkü hissediyordum hala içimde olduğunu. Neyse eve geldik o akşam kanama azaldı ağrılarımda yoktu. Pazartesi akşamı saat 8 gibi böyle birşey geldi daha önce hiç düşük yapmadım tam olarak bilmiyorum doktorumda şehir dışında pazar günü gelicekmis onu bekliyorum daha ona gönderdim fotoyu olabilir dedi ama bakmamız lazım kan degerlerine dedi bilen varmı lütfen bakarmisinz fotoğrafa merak ediyorm birde herkes şehir dışından İstanbul'daki hastanelere geliyor biz buradayız da ne oluyor hep ihmal var hep insanlar mağdur oluyor. Perişan oldum artık pskolojim bozuldu rüyalarıma geliyor lütfen daha önce yaşayan varsa bakabilirmi ben anlamadım net böyle bı yüz var ama sanmıyorum daha çok küçüktü bebek.

düşük yapıyosun geçmiş olsun

Kese görüldü mü emin misin dış gebelik olmasın yeniden değer takibi yap kesinlikle artıyorsa dert etme ama bu dönemlerde düşük çok oluyor hayırlısı hakkında

Yani bundan sonra biraz daha kanamaniz olur buyuk parca dusmus, en son kontrolumde kese ve esi kalmis demisti drum, benzer bir parcayla sadece kan pihtisi degil, zar gibi de bir yapisi var ,birkac gun icinde de kanamam bitmisti,

Yani bundan sonra biraz daha kanamaniz olur buyuk parca dusmus, en son kontrolumde kese ve esi kalmis demisti drum, benzer bir parcayla sadece kan pihtisi degil, zar gibi de bir yapisi var ,birkac gun icinde de kanamam bitmisti,
merhaba ben 2 ay önce bişeyler yaşadım ve 2 aydırda regl günüm tam zamanında oluyor 4 tane test yaptım hepsi negatif çıktı hamile olma ihtimalim var mı sizce? İlişkiye dair bir şey olmadı sadece sürtünme yolu ile oldu ve partnerim korundu 1 haziranda bunu yaşadık 16 haziranda regl oldum ve 14 temmuzda bir daha regl oldum sizce hamile olmadı ihtimali var mı

Adet gibi kanama yaptıktan sonra maalesef bebeğin tutunca ihtimali yok.. Geçmiş olsun ateş falan yapabiliyor bir ateş düşürücü alabilirsiniz..

Sennn bu yolla hamile kal helal olsun derim

Bende aynı bu şekilde düşük yapmıştım hatta bu parça patolojiye gitti ne için düştüğü araştırildi. Çok geçmiş olsun dua et inşallah bebeğin seninledir

Kese görüldü mü emin misin dış gebelik olmasın yeniden değer takibi yap kesinlikle artıyorsa dert etme ama bu dönemlerde düşük çok oluyor hayırlısı hakkında
Hayır dış gebelik değildi hatta başta öyle şeyler yaşadık belli başlı testler yapıldı kese var dediler sonra normal gebelik olduğunu anladık

Hayır dış gebelik değildi hatta başta öyle şeyler yaşadık belli başlı testler yapıldı kese var dediler sonra normal gebelik olduğunu anladık
Yine de ihmal etme canım belki değerin artıyordur bilemezsin ilaç verir belki düşük temizlenmesi için yeniden git bnce

Bu bebek olamaz bunu biliyorum da kese de değil dusuk yaptım ıkısınınde nasıl oldugunu biliyorum yani ama ne oldugunu anlamadım

Gidicem zaten evet kan degerlerini takip ediyorz biz. İnşallah tekrardan sağ salım bir gebelik yaşarım
Yaşarsın canım merak etme her hamilelik farklı. Ben geçen sene haziranda 7. Haftada düşük yaptım çok ağır geçti. 3 ay kanama yaşadım ama benden gelen et parçasıydı et renginde kanlı bşydi ve kokusu çok kötüydü

Bu bebek olamaz bunu biliyorum da kese de değil dusuk yaptım ıkısınınde nasıl oldugunu biliyorum yani ama ne oldugunu anlamadım
Ya bende öyle düşünüyorum zaten küçük ve ultrasonda görünmüyor ve kan değerlerim normal gebelik gibi devam ediyor anlamıyorum net bir bilgide yok arastirma hastanelerine gidemiyoruz virüsten dolayı herkesi almıyorlar bende celiskide kaldım.

Bundan Bi ay önce falan gelen kanlı Bi akıntıyı paylaştım bende ama yöneticilerden biri hiç de profesyonel olmayan bir üslup ile bana yorum yapıp banladı burası kadınlar kulübü ve bence bu tarz şeyler görmemiz gayet normal kadınlar birbirine akıl almaya geliyor. Ha başlığa resimli falan gibi bir not eklenir istemeyen bakmaz. Gönderinizi görünce bu saçma durumu diğer üyelerle de paylaşmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…