• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük olabilirmi ?

Bundan Bi ay önce falan gelen kanlı Bi akıntıyı paylaştım bende ama yöneticilerden biri hiç de profesyonel olmayan bir üslup ile bana yorum yapıp banladı burası kadınlar kulübü ve bence bu tarz şeyler görmemiz gayet normal kadınlar birbirine akıl almaya geliyor. Ha başlığa resimli falan gibi bir not eklenir istemeyen bakmaz. Gönderinizi görünce bu saçma durumu diğer üyelerle de paylaşmak istedim
Girince ilk tepkim inan öğürmek oldu. Genelde hamileler var burda, hassas bünyesi olanlar ayrı dediğin gibi uyarı olmalıydı diye düşündüm bende inan

Girince ilk tepkim inan öğürmek oldu. Genelde hamileler var burda, hassas bünyesi olanlar ayrı dediğin gibi uyarı olmalıydı diye düşündüm bende inan
Dediğim gibi başlığa fotoraf var midesi hassas olanlar bakmasın uazabilirdi ama bence akıl danışmak için bu tarz şeyler böyle bir site için gayet normal. Başlıkta not edilse ve ısrarla giren birinin midesi bulansaydı da o da onun kaşınması olurdu bence. Ki ben başlığa o notu eklemiştim

Bundan Bi ay önce falan gelen kanlı Bi akıntıyı paylaştım bende ama yöneticilerden biri hiç de profesyonel olmayan bir üslup ile bana yorum yapıp banladı burası kadınlar kulübü ve bence bu tarz şeyler görmemiz gayet normal kadınlar birbirine akıl almaya geliyor. Ha başlığa resimli falan gibi bir not eklenir istemeyen bakmaz. Gönderinizi görünce bu saçma durumu diğer üyelerle de paylaşmak istedim
Böyle şeyler paylaşılması normal çünkü gebelik hazırlığı kadın hastaliklari başlığında olan konularda tabiki tarif edilmeyecek şeyleri resim olarak atıyoruz ben hayatımda böyle birşey görmedim görmüş olan arkadaşlarıma ablalarima sormak istemiştim gerçekten bazı insanları anlamiyorum. Sizede hak veriyorum yerli yersiz insanlar sadece konuşur.

Back