- 28 Mart 2018
- 5.255
- 12.652
- 248
Tıbbi genetik bölümüne 182den randevu alınıyor. düşük olunca gidiliyorHangi bölümden nasıl bir yol izlemeliyiz ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tıbbi genetik bölümüne 182den randevu alınıyor. düşük olunca gidiliyorHangi bölümden nasıl bir yol izlemeliyiz ?
Teşekkür ederimTıbbi genetik bölümüne 182den randevu alınıyor. düşük olunca gidiliyor
Sonucu nasıl öğrendiniz e nabıza mı düşüyor? Ben de 1.5 au oldu kan vereli hala e nabızda yokTıbbi genetik bölümüne 182den randevu alınıyor. düşük olunca gidiliyor
Zaten test yaparken diyorlar 2 3 aya çıkıyor, çıkınca mesaj geleck diye enabizda görünmez elden Alacksnz sonucuSonucu nasıl öğrendiniz e nabıza mı düşüyor? Ben de 1.5 au oldu kan vereli hala e nabızda yok
Merhaba kürtaj veya düşükten sonra kanama biraz değişiyor diyorlar benim de rengi biraz değişmişti daha soluk gibiydi mesela 2 aydır. Sorun olduğunu sanmıyorum ama sancı ve miktarında aşırı artış olursa bi doktora danışırsınYeniden merhaba umarım çok güzel haberlerimizi alırız burada
Ben regl oldum 2 gün hafif pembemsi ve çamurumsu lekelerle geçti dün 6ncı günümdü bir anda ani bir kasılma ve taze kan boşalması oldu kızlar normal mi bilmiyorum taptaze kıpkırmızı kanama ilk defa görüyorum... Gebelik testlerim de yolda awox erken gebelik
Umarım bir daha almama gerek kalmaz bunlarla öğrenir takip ederim![]()
Ben yaptırdım benim de mthfr677 heterozigot. Folat ve b12 emilimiyle ilgili sanırım. Bi de PAI homozigot benim.Arkadaşlar öncelikle hepimize en hayırlı zamanda nasip etsin güzel yavrular. Ben de kk da öğrendim genetik test varmış kandan bakılan orda bir çok şey cikiyor.
Benim folatim çok düşük olduğundan sonuçlarda pıhtılaşma faktörümdu sanırım olumsiz geldi. Hiç aklıma da gelmezdi.
Sizlerde baktırın bu tahlile eşle birlikte gidiliyor onun da kanını alıyorlar
Benim 3,5 ayda çıktııSonucu nasıl öğrendiniz e nabıza mı düşüyor? Ben de 1.5 au oldu kan vereli hala e nabızda yok
Benim de bu şekilde sanırım kağıdı chat cpt sorunca doktordan iyi açıkladıBen yaptırdım benim de mthfr677 heterozigot. Folat ve b12 emilimiyle ilgili sanırım. Bi de PAI homozigot benim.
Çinko var bir deBen yaptırdım benim de mthfr677 heterozigot. Folat ve b12 emilimiyle ilgili sanırım. Bi de PAI homozigot benim.
ben takviye kullandım gerçekten değerlerim düzeldi yükseldi ve pilates yapıyorum halsizliğime de iyi geldi. Bi de sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Saçlarım falan dökülmüyor mesela (maşallah) takviyenin işe yaradığını düşünüyorum. Metil folat var oceanın ve solgarın ben onları almayı düşünüyorum gebelik olursa.Benim de bu şekilde sanırım kağıdı chat cpt sorunca doktordan iyi açıkladı
Pıhtılaşma olabilir dedi bu bulgularl. Folik asit yazdı ama folat formu al dedi
Size asprin ve iğneyle ilgili ne dedilet? Genetik doktorum tedbiren veriliyor dedi, normalde biz bı genleri düşüğe bağlamayız dedi. Ama ne hikmetse hep düşük yapanlarda sıkıntı çıkıyor değerlerde.Benim de bu şekilde sanırım kağıdı chat cpt sorunca doktordan iyi açıkladı
Pıhtılaşma olabilir dedi bu bulgularl. Folik asit yazdı ama folat formu al dedi
Bana da diyetsynm yaZdi iyi diye ocean tekrar bir doktorum daha var ona sorup alcm.Sen
ben takviye kullandım gerçekten değerlerim düzeldi yükseldi ve pilates yapıyorum halsizliğime de iyi geldi. Bi de sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Saçlarım falan dökülmüyor mesela (maşallah) takviyenin işe yaradığını düşünüyorum. Metil folat var oceanın ve solgarın ben onları almayı düşünüyorum gebelik olursa.
Onla ilgili hiç bir şey demedi bunlardan dolayı illa düşük olur da denmez dedi ama folati 15e çıkarmak lazım dedi. 5 suanSize asprin ve iğneyle ilgili ne dedilet? Genetik doktorum tedbiren veriliyor dedi, normalde biz bı genleri düşüğe bağlamayız dedi. Ama ne hikmetse hep düşük yapanlarda sıkıntı çıkıyor değerlerde.
İyi dileğin için teşekkür ederim canım bakalım umarım bugün çatlar yumurtacıkMerhaba geçmiş olsuniki gün pik olabiliyor bugün de tekrarlayın çatlamış olur inşallah tutar da
![]()
Benim en son ocak başında 15ti ben o yüzden bıraktım. İyi yapmışım o zaman. Takviyeye başlamadan 6ydı benim de. Acaba değer yükselince bırakıyor muyuz çünkü ben fazla gelir diye korktumOnla ilgili hiç bir şey demedi bunlardan dolayı illa düşük olur da denmez dedi ama folati 15e çıkarmak lazım dedi. 5 suan
15 sinir dedi bana ama belki benim diğer değerlerimi baz almış olablr kontrle gel demedi mi? Hangisini kullandiniz folat kaf ayda yükseldi? Ben daha baslayamadm ilaçtan emin olupBenim en son ocak başında 15ti ben o yüzden bıraktım. İyi yapmışım o zaman. Takviyeye başlamadan 6ydı benim de. Acaba değer yükselince bırakıyor muyuz çünkü ben fazla gelir diye korktum![]()
Benim tahlilde sınır 19 gözüküyor. Yok kontrols gitmedim dahiliye ve sağlık ocağından verdim tahlilleri. Regenesis kullandım ben multivitamin. İçinde birçok vitamin ve mineral var15 sinir dedi bana ama belki benim diğer değerlerimi baz almış olablr kontrle gel demedi mi? Hangisini kullandiniz folat kaf ayda yükseldi? Ben daha baslayamadm ilaçtan emin olup
Ay inşallah inşallahhMerhaba kürtaj veya düşükten sonra kanama biraz değişiyor diyorlar benim de rengi biraz değişmişti daha soluk gibiydi mesela 2 aydır. Sorun olduğunu sanmıyorum ama sancı ve miktarında aşırı artış olursa bi doktora danışırsınbi sonraki aya pozitifler inşallah
![]()
Benim 3. Dusugum. Cok uzuldum… simdi tekrarlayan gebeliklikke ilgili testlerden gecip nisan gibi tekrar denemek istiyorumSelam kızlar malum güncelleme sonrası konum silinmişti o yüzden tekrar açıyorum tabloyu hatırladığım kadarıyla doldurmaya çalışıcam unuttuklarım kusura bakmasın
İnşallah hepimize şans getirir bu topik ve elimizden geldiğinde birbirimize destek olup yardımlaşırız
Bütün tablo pozitif dolar inşallah
Kullanıcı Gebelik Durumu Tahmini Doğum Tarihi Faylinn
SayeBalaban
@brcmmmm @1scorpio @CerkesMaria @kmrudemr @Puxhu Pinkylinda
@merbur35 @happyyss @sakuracicegi @Coocoo @meral bozkurt @ummuteaba @Berceste3 @soguknevalee F ftkz
Geçmiş olsun canım. Daha önce trombofili( pıhtılaşma) yaptırdın mı ve kromozom analizi? Öncelikle bunları yapıyorlar bi de bağışıklık sistemiyle ilgili birkaç değere bakıyorlar. Hepsine baktır inşallah çözümü bulunurBenim 3. Dusugum. Cok uzuldum… simdi tekrarlayan gebeliklikke ilgili testlerden gecip nisan gibi tekrar denemek istiyorum![]()