• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük/Kürtaj Sonrası Gebelik Planlayanlar 2025 💞

Bende varım malesef dün 10 haftalık bebeğimin kalbi durdu. Beş yıllık emeğin karşılığını almıştım oda gitti nefes alamıyorum ne yapmam lazım hiç bilmiyorum
Canım çok geçmiş olsun rabbim verdi rabbim aldı bizler insan oğluyuz canın çok yanıyor şu an ama emin ol bu da geçecek yine olacak saha güzel saha hayırlı bende çok yıprandım ama şu an daha az hissediyorsun ve başka bebek için uğraşıyorum inşallah rabbim gönlüne ferahlık versin

Bende varım malesef dün 10 haftalık bebeğimin kalbi durdu. Beş yıllık emeğin karşılığını almıştım oda gitti nefes alamıyorum ne yapmam lazım hiç bilmiyorum
Geçmiş olsun canım hepimiz anlıyoruz yaşadığın acıyı, hayal kırıklığını. Bir an önce toparlanmaya bak kendine dikkat et adet olduktan sonra bi muayeneye git doktorun yönlendirir. İlk sayfada yazdığım testlere göz at istersen. Kendini iyi hissedince yeniden denersin Allah yardımcın olsun 🤲🏻💐

Düşük yapalı 35 gün oldu. Arada ovulasyon takibi için doktora da gittim. Yumurtamın uzun zamandır çatladığını biliyorum ama henüz regl olmadım. Düşük yapanlar ne zaman regl oldunuz?? Doktor 13 gün sonra olursun dedi fakat geçmesine rağmen olmadım.

Düşük yapalı 35 gün oldu. Arada ovulasyon takibi için doktora da gittim. Yumurtamın uzun zamandır çatladığını biliyorum ama henüz regl olmadım. Düşük yapanlar ne zaman regl oldunuz?? Doktor 13 gün sonra olursun dedi fakat geçmesine rağmen olmadım.
Ben 28 gün sonra oldum ama 40 günü bulabilir diyorlardı

Ben 28 gün sonra oldum ama 40 günü bulabilir diyorlardı
40 gün bulabilir denmesinin sebebi sanırım hamilelik sebebiyle yumurtalar ovulasyon baskılanıyor onun oluşması geç olduğundan gecikebilir deniyor. Ben arada doktora gidip ovulasyon olup olmadığına baktırdım. Ovulasyon olduğunu görünce de gecikme olmaz 13 güne olursun dendi. 18 gün ovulasyon üzerinden geçtiği halde yok. Bir döngü içinde farklı zamanlarda 2 kere ovulasyon olabilir miyim acaba ondan kaynaklı bir gecikme olabilir mi? Ultrasonda da baktığı zaman bir yumurtam catlamış, diğer bir folekül de büyüktü. O yüzden böyle birşey olabilir diye düşünüyorum. Bir de betahcg sıfırlanması gerekiyor deniyor o da çoktan sıfırlandı

40 gün bulabilir denmesinin sebebi sanırım hamilelik sebebiyle yumurtalar ovulasyon baskılanıyor onun oluşması geç olduğundan gecikebilir deniyor. Ben arada doktora gidip ovulasyon olup olmadığına baktırdım. Ovulasyon olduğunu görünce de gecikme olmaz 13 güne olursun dendi. 18 gün ovulasyon üzerinden geçtiği halde yok. Bir döngü içinde farklı zamanlarda 2 kere ovulasyon olabilir miyim acaba ondan kaynaklı bir gecikme olabilir mi? Ultrasonda da baktığı zaman bir yumurtam catlamış, diğer bir folekül de büyüktü. O yüzden böyle birşey olabilir diye düşünüyorum. Bir de betahcg sıfırlanması gerekiyor deniyor o da çoktan sıfırlandı
Gebelik şüphesi olabilir mi öyle bir ihtimal var mı

Kızlar benden de sürekli beyaz akıntı geliyor bazen yoğun bazen az, kürtaj kanamam uzun sürdü biteli 1 hafta oldu. Rahim temizleniyordur dimi yumurtlama olabilir diye değerlendirmeye çalışıyorum ama testte yapamadığım için bilemedim

Hiç bilmiyorm acaba hormonal olabilir mi prolaktin falan yüksek olunca gecikebiliyormuş. Tekrar bi doktora git geciktiğini söyle 13 gün demiş çünkü tekrar bakılsın :( ama endişelenicek bi şey yoktur kürtaj ve düşükten sonra düzen çok değişiyor olabilir 🙏🏻

Kızlar benden de sürekli beyaz akıntı geliyor bazen yoğun bazen az, kürtaj kanamam uzun sürdü biteli 1 hafta oldu. Rahim temizleniyordur dimi yumurtlama olabilir diye değerlendirmeye çalışıyorum ama testte yapamadığım için bilemedim
Kanama yeni bittiyse fizyolojik akıntıdır canım mantar falan olma ihtimali var mı? Yumurtlama akıntısı şeffaf olur tam bembeyaz mı?

Merhaba ben de düşük yapalı 36 gün oldu bugün regl oldum zaten 22. Gün yumurtladığımı anlamıştım ondan 14 gün sonra da regl oldum ama ilk düşüğümde 40. Günde olmuştum 40 güne kadar normal kabul ediliyor

Merhaba ben de düşük yapalı 36 gün oldu bugün regl oldum zaten 22. Gün yumurtladığımı anlamıştım ondan 14 gün sonra da regl oldum ama ilk düşüğümde 40. Günde olmuştum 40 güne kadar normal kabul ediliyor
Ben düşüğün 16.gününde yumurtadım. Yani 17.gün gittiğimde yumurtamın çatlamış olduğunu söyledi ben de 16.gün olduğunu düşünüyorum. Ama gittiğimde bir tane daha büyük folekül gördü. 13mm kadar. Acaba sonra o da mı büyüyüp çatladı diye düşünmedim değil. Aynı yumurtlama zamanı semptomlarını yaşadım çünkü. Acaba bir adet içinde iki kere ovulasyon olabilir mi? Bugün bende 36gün oldum. Hala reglim yok.
Yani ovulasyon oluyorsa zaten vücut düzenime dönğuor artık regl olmak gerekiyor diye düşünüyorum. Beta hcg doktora gittiğim gün baktırdım yumurtamın çatladığını söylediği gün 28 idi. 2 gün içinde sıfırlanır dedi. Onu da kaset test ile takip ettim, giderek silikleşmeye başladı. Sonra doktorun regl olacağımı söylediği tarihte ve 2 gün sonra tekrar hamilelik testi yaptım. Hamile olma ihtimalim olabilir tekrar diye. Birşey çıkmadı. 4 gündür test de yapmıyorum hemen düşük sonrası hamilelik olmaz diye. Bir de eşimin genetik problemi var zaten hiç doğal hamile kalamadım çok düşük ihtimal diye.

Açıkçası hamile olduğumu düşünmüyorum. Ama vücudumda normalde saat gibi işler tüp bebek doktorum bile ovulasyon oluyorsun 30 gün içinde regl olursun dedi. Şimdi bu kadar gecikme garip oldu. Bir de inanılmaz şişkinliğim var olup rahatlamak istiyorum. Olmayınca bir problem mi var kist mi oldu diye düşünüyorum. Ufak bir parça kalmıştı düşük sonrası çok ufak. Regl olunca onu da atarsın demişti doktorum. Acaba o mu problem yaratıyor diye düşünüyorum.

Back
X