Düşük/Kürtaj Sonrası Gebelik Planlayanlar 2025 💞

Senin içinde çok sevindim sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah:) şuan durum nedir? Doktorlae ne diyor
Teşekkür ederim senin adına da çok sevindim ❤️ çok güzel ilerler inşallah ,yedinci haftaya gireceğim lekelenmeler var doktor kontrolüne gidiyoruz inşallah sağlıkla gelsin:))

Ovülasyon kiti net bir şey vermiyor ben de denedim çatladıktan sonra bile aynı gösterebiliyor benimki 5 cm di ona rağmen eridi reglden sonra 1 ay içinde regl oluş da kişiye göre değişebiliyor kaygılanmayın stres de etkiliyor olabilir
Tarlusal verdi doktor şimdi onu kullanıyorum.

Senin içinde çok sevindim sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah:) şuan durum nedir? Doktorlae ne diyor
Arada kahverengi lekelenmeler oluyor, sürekli diken üstünde oluyor haliyle insan,progestan kullanıyorum şu an, güzel ilerlesin Allah bize bağışlasın , sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi inşallah ❤️☺️ senin adına da çok sevindim ☺️

İnşallah hepimize şans getirir bu topik ve elimizden geldiğinde birbirimize destek olup yardımlaşırız 🙏🏻
Bütün tablo pozitif dolar inşallah 🤲🏻

Tekrarlanan düşüklerde yapılması gereken test ve tahliller;
Hormon ve kan tahlilleri (gebelik planlarken)
Ultrason muayenesi (gebelik planlarken)
Sperm testi (doktor onayıyla)
Rahim filmi (1 yıldan fazla gebelik olmadıysa veya tekrarlayan düşükte- doktor onayıyla)
Trombofili paneli (tıbbi genetik bölümü- kan pıhtılaşmasıyla ilgili)
Eşli kromozom analizi ( tıbbi genetik bölümü- kromozomlarda herhangi bi translokasyon veya inversiyon var mı diye bakılıyor, genelde 3 düşükten sonra yapıyorlar)
Bağışıklık sistemiyle alakalı testler ( romatoloji bölümü )

+mutlaka dengeli ve düzenli beslenme👍🏻
+paketli ve katkı maddesi olan ürünleri bırakıyoruz 🙏🏻
+düzenli egzersiz
+kan değerlerinde düşüklük varsa yükseltmeye çalışıyoruz 🙏🏻

Ben

Hamiş arkadaşlar selam nasılsınız nasıl ilerliyor hamilellikler hangi ilaçları kullanıyorsunuz kanamalarınız ne durumda bizde merak ediyoruz sizi yazın bekliyoruz

Merhaba.Benim de boş gebelik var şuan 7+5 teyim doktor 1 hafta kendiliğinden düşmesi için süre verdi düşmezse ilaçla düşürmeyi deneyecez. Kürtajı en son düşünüyorum. Bir düşüğüm daha olmuştu sonrası rahim içi yapışıklığım oldu doktorum histereskopi yapmıştı tekrar aynı şeyi yaşamak istemediğim için akışa ve doktora bıraktım.
❤️❤️❤️Umarım herkesin güzel sonuçları olur sağlıklı bebiş haberlerini paylaşalım ❤️❤️❤️

Hamiş arkadaşlar selam nasılsınız nasıl ilerliyor hamilellikler hangi ilaçları kullanıyorsunuz kanamalarınız ne durumda bizde merak ediyoruz sizi yazın bekliyoruz
Ben iyiyim canım hiç ilaç kullanmıyorum sadece aspirin başlamıştım kanama olunca bıraktım 6.haftada. Doktorlar da kan sulandırıcı vermedi. Şuan bi sorunum yok sadece folat, progestan kullandım şuanda da b12 ve d vitamini alıyorum. Bende bi de amniyotik bant denen bi şey çıktı. Yapışıklık gibi bi şey bi şerit oluşturuyor. Kürtajdan sonra olabiliyormuş aslında birçok kez muayene oldum ama nasıl oldu bilmiyorm sizler de dikkat edin mutlaka muayenelere gidin yapışıklık vs olmasın kanamalarda azalma falan olursa gözlemleyin 🙏🏻

Merhaba.Benim de boş gebelik var şuan 7+5 teyim doktor 1 hafta kendiliğinden düşmesi için süre verdi düşmezse ilaçla düşürmeyi deneyecez. Kürtajı en son düşünüyorum. Bir düşüğüm daha olmuştu sonrası rahim içi yapışıklığım oldu doktorum histereskopi yapmıştı tekrar aynı şeyi yaşamak istemediğim için akışa ve doktora bıraktım.
❤️❤️❤️Umarım herkesin güzel sonuçları olur sağlıklı bebiş haberlerini paylaşalım ❤️❤️❤️
Hayırlısı olsun geçmiş olsun canım inşallah en rahat en zararsız şekilde düşer. İnsan ikinci kez kürtaj istemiyor haklısın. Benim de neden olduğunu bilmiyoruz amniyotik bant denen bi şey oluşmuş işte kürtajdan önce yoktu mesela. Tabi kesin bi sorun olacak diye bi şey de yok doktora güvenmek lazım🙏🏻🙏🏻

Hayırlısı olsun geçmiş olsun canım inşallah en rahat en zararsız şekilde düşer. İnsan ikinci kez kürtaj istemiyor haklısın. Benim de neden olduğunu bilmiyoruz amniyotik bant denen bi şey oluşmuş işte kürtajdan önce yoktu mesela. Tabi kesin bi sorun olacak diye bi şey de yok doktora güvenmek lazım🙏🏻🙏🏻
Saoalsın. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah. Aynen doktor kontrolünde olduktan sonra endişeye gerek yok. Allah yardımcın olsun dualarım seninle🙏🙏🙏

Ben iyiyim canım hiç ilaç kullanmıyorum sadece aspirin başlamıştım kanama olunca bıraktım 6.haftada. Doktorlar da kan sulandırıcı vermedi. Şuan bi sorunum yok sadece folat, progestan kullandım şuanda da b12 ve d vitamini alıyorum. Bende bi de amniyotik bant denen bi şey çıktı. Yapışıklık gibi bi şey bi şerit oluşturuyor. Kürtajdan sonra olabiliyormuş aslında birçok kez muayene oldum ama nasıl oldu bilmiyorm sizler de dikkat edin mutlaka muayenelere gidin yapışıklık vs olmasın kanamalarda azalma falan olursa gözlemleyin 🙏🏻
ben de kürtajdan sonra 6 ay farketmemiştim ama adetlerim azalmıştı yaz dönemi olduğu için pek umursamadım. Adetim pedime bile gelmiyordu son gittiğim doktorum hemen farketti histereskopi+prp yaptıktan sonra doğal hamile kaldım. Gerçi o da boş gebelik çıktı 🙁
Doktor kontrolleri çok önemli dediğin gibi. Allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.

Umarım herşey güzel olur senin için sen beni hatırlıyor musun bilmiyorum ama bir senedir falan buralarda hep karşılaşıyoruz canım benimde yapışıklık vardı sonra alındı ama iki aydır iki gün regli oluyorum ama az değil baya baya geliyor sıkıntı mı bu durum acaba

Back
X