düşük fakat 2 kat artan beta hcg değerleri

yani ilk ölçümde beklenen değer biraz daha yüksek oluyor bildiğim kadarıyla fakat bu değerler de sonuçta pozitif gebelik anlamı taşıyor. yüzde 60 ve üstünde artış olması öngörülüyor. 2 günde bir ölçüm yapmaya devam edin bence. doktorunuza gösterdiniz mi

Merhaba benim de 10. Gün 42 12. Gün 79 oldu yarın tekrar vericem. Özellikle sağ kasığımda belirgin bir ağrı var daha önce kürtaj oldum çok korkuyorum tekrar yaşıcam diye. Sizce normal mi bu değerler
Merhaba ,umarım herşey yolundadır.Benim de sol kasigimda tam eklem yerinde sürekli bir ağrı var.5+0 hamileyim.Henuz kese görmedik dün beta 1023 du. Bu ay sagdan yumurtladim ama sol kasıkta ağrı var.Bu beni endişelendiriyor.
Bata 3gun kala 19/aksam
2 gün sonra. 35 / öğlen
4gun sonra. 446/ öğlen
2gun sonra. 1023/öğlen

Battan 7 gün geçti.kanamam ve ağrım yok ama kasiktaki tam eklem yerindeki ağrı beni korkuttu.Dis gebelikteki ağrı kaşığın neresinde oluyor. Dış gebelik yumurtanın catladigi kasıkta olmaz mı .Durumunuz hakkında bilgi veririsiniz
Zahmet olmazsa

merhabalar benim durumum dış gebelik değildi. gebelik oluştu ama kesem büyümedi.
yani dış gebelik ağrısı hakkında pek bi fikrim yok. doktorunuz ne dedi bu duruma

Cvp için tşk ederim.Henuz doktora gidemedim.Pazartesi randevum var.Gecen sene eylül ayında kürtaj oldum tüp bebekti.Bu kendiliğinden oldu.Sag tatafta da batma ağrı var ama soldaki tam kasık cizgisinde o yüzden endişe ettim

Cvp için tşk ederim.Henuz doktora gidemedim.Pazartesi randevum var.Gecen sene eylül ayında kürtaj oldum tüp bebekti.Bu kendiliğinden oldu.Sag tatafta da batma ağrı var ama soldaki tam kasık cizgisinde o yüzden endişe ettim
Merhaba geç gördüm kusura bakmayın, dış gebelik değilmiş kese o tarafa doğru oluştuğu için ağrı yapıyormuş fakat kalp atışı duyamadık beklemek istedik ama evde düşük yaptım. Umarım sizin sağlıklı ilerler bu durumdaki herkes için dua ediyorum bolbol

Merhaba geç gördüm kusura bakmayın, dış gebelik değilmiş kese o tarafa doğru oluştuğu için ağrı yapıyormuş fakat kalp atışı duyamadık beklemek istedik ama evde düşük yaptım. Umarım sizin sağlıklı ilerler bu durumdaki herkes için dua ediyorum bolbol
Cvp için tşk ederim.Kaybiniznicin gerçekten üzüldüm. Rabbim öyle güzel sevinçler yasatsinki bunu hemen unutuverin inşallah.Dis gebelik değilmiş benimki de.Keseyi gördük ama henüz bebek ve kalp atışı için erken dedi.Stres devam ediyor yani.

X