- 9 Ağustos 2024
- 9
- 24
- 37
Ben de sizinle aynı haftalarda sayılırım inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız
Hangisinden memnun kaldınız bende doktor arayışındayımIzmir de iki dr ye gittim biri Tavmergen de Ayşin hoca diğeri Mavisehirde Volkan Emirdar.
Ben Dr çok memnunum çok yardımcı kafama takılan herhangi bşy olsun veya bi sıkıntım olsun rahatlıkla arayıp sorabiliyorum çok güzel de ilgileniyor muayenelerdeBen de sizinle aynı haftalarda sayılırım inşallah sağ salim kucağınıza alırsınızonur beyi bende araştırıyorum gebelik takibi için siz öneriyor musunuz yaklaşımı iletişimi nasıl ? Herhangi sorun olduğunda ulaşabiliyor musunuz
Canım sonucum çıktıIzmir de iki dr ye gittim biri Tavmergen de Ayşin hoca diğeri Mavisehirde Volkan Emirdar.
Kaç çıktı durumun nasıl canımCanım sonucum çıktı
Kan sonucum dün verdiğim 4701 çıktı bugün verdiğim daha çıkmadı haber bekliyorum kanamam baya azaldı ama önemli olan kan sonuçlarıKaç çıktı durumun nasıl canım
4701 mi düşük çıkmış sankiKan sonucum dün verdiğim 4701 çıktı bugün verdiğim daha çıkmadı haber bekliyorum kanamam baya azaldı ama önemli olan kan sonuçları
Banada öyle geldi hayırlısı olsun bakalım4701 mi düşük çıkmış sanki
Doktorunuz ne dedi sonucaBanada öyle geldi hayırlısı olsun bakalım
Bugünde kan verdim onun sonucunu bekliyorum ona göre konuşacakDoktorunuz ne dedi sonuca
Hayırlısı olsun ne gelirse Allah'tan baş göz üstüneBugünde kan verdim onun sonucunu bekliyorum ona göre konuşacak
Evet canımHayırlısı olsun ne gelirse Allah'tan baş göz üstüne
Çıktı mı sonucunuzEvet canım
Yok hayır çıkmadı bu gidişle yarına kaldı sanırsamÇıkt
Çıktı mı sonucunuz
Kanı hastanede mi verdiniz sağlık ocağımı normalde 2 saatte çıkıyor çünkü hay AllahYok hayır çıkmadı bu gidişle yarına kaldı sanırsam
Dr kendi özel aldı onların verdiği yerde biolab diye biryerKanı hastanede mi verdiniz sağlık ocağımı normalde 2 saatte çıkıyor çünkü hay Allah
Biolabsa saatten dolayı yarına kalmış olabilirDr kendi özel aldı onların verdiği yerde biolab diye biryer
Evet büyük ihtimalleBiolabsa saatten dolayı yarına kalmış olabilir