Düşük AMH, yüksek FSH, yumurtalık rezervinde azalma tedavi anketleri

Ben de suanda hayit ve aslani kullaniyorum. Gecen ay fsh 5 cikmisti. Bir dahaki ay yeniden baktiracagim,bakalim yukselme var mi,insallah yukselmez.

Tedavi oldun sanirim. Kac yumurtan olusuyordu?

Ben de suanda hayit ve aslani kullaniyorum. Gecen ay fsh 5 cikmisti. Bir dahaki ay yeniden baktiracagim,bakalim yukselme var mi,insallah yukselmez.

Tedavi oldun sanirim. Kac yumurtan olusuyordu?
Canim benim yumurta hiç olmadı tedavide rezervim kötü durumda 4 gun gonal f birde monagon iğne kullandim arti vitaminler ama sonuç vermedi oluşmadi fsh ilk ay 24 sonraki ay 34 3. Ayda 11 oldu senin rezervin kaçtı bide fsh hep düşük mü dusukse o otları kullanman yok bence

Ne bileyim belki de senin dediğin gibi olcak canim bakalım zaman ne gösterecek ama bir 10 kiloya yakın vermek istiyorum ilaçlar iyice bunalttı beni

Inşallah canim sagolasin. biraz zaman geçsin bakalım. Allahu Teala da ümit kesilmez.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Canim benim amh 0.28 cikti. En son gecen ay baktirdim. Fsh im da gecen sene ilk olcturdugumde 14tü. Sonraki bikac kez daha olcturdum,hepsi 14ten dusuktu. Ibrahim saracoglunun kurlerini kullaniyorum,test sonuclarima gore verdiler bu bitkileri,o yuzden kullaniyorum.
Ben de 1.5 aydir vitamin iciyorum. Tedaviyr kasimda baslamayi dusunuyorum. Insallah kurlerin vitaminlerin etkisi olur.

Ne bileyim belki de senin dediğin gibi olcak canim bakalım zaman ne gösterecek ama bir 10 kiloya yakın vermek istiyorum ilaçlar iyice bunalttı beni

Biraz zaman ver kendine. Kafani dagit,spor yap,kilo ver. Ben 3 hafta once yuruyuse basladim,hem bikac kilo vermem gerekiyor hem de kafam dagiliyor. Bikac ay gecince kesinlikle denemek isteyeceksin ve imkanin varsa da birakma bence. Bak ben 5e baslayacagim,napayim bir umut devam ediyorum. Rabbim ol derse olacak

benim de doktorum Güvenç Bey. inşallah ben de pozitifi görürüm. transferim iki gün sonra. ben 39 yaşındayım amh 0,50. üç embriyom var bana sıkı sıkı tutunurlar inşallah.

benim de doktorum Güvenç Bey. inşallah ben de pozitifi görürüm. transferim iki gün sonra. ben 39 yaşındayım amh 0,50. üç embriyom var bana sıkı sıkı tutunurlar inşallah.

Merhaba. Havuz sistemi mi uyguladi guvenc bey?
Kacinci tedaviniz ve 3embriyo da konulacak mi?
Insallah sonucunuz pozitif olur:)

Merhaba. Havuz sistemi mi uyguladi guvenc bey?
Kacinci tedaviniz ve 3embriyo da konulacak mi?
Insallah sonucunuz pozitif olur:)
Amin canım. yok canım havuz değil. ondan önce başka şehirde yaptırdım bir embriyom vardı ordaki doktor havuz dedi yapmadık, ben İstanbula geldim, Güvenç beyle başladım. bu sırada bir çok vitamin kullandım, Ben kendi insiyatifimle. Güvenç beyde 4 toplandı üçü olgunlaştı ikinci gün embriyosu olarak donduruldu. Güvenç bey kaçını koyacak bilmiyorum inan, ona güvenim sonsuz ama tabi keşke üçünü de koysa. hepsini çözdüreceğiz. çünkü eşim ve ben bir daha tüp düşünmüyoruz. bu süreç bizi çok yordu canım. ben daha evvel 7 aylık hamileyken bebeğimi kaybettim bir kere de üç aylık. ben de kan pıhtılaşması var. her gün iğne oluyorum. Hayırlısıyla tutunsun bebelerim. çok isterim çok. Sizlerde dualarınızı esirgemeyin nolur. her isteyenin kucağı bebeğiyle dolsun inşallah.

Aynen canim ben de başladım yürüyüşe iyi oluyor. Hersey çok yeni ya ondan düşünemiyorum bir de çok şükür imkanım var. Ama zamana ihtiyacım var bakalım hayırlısı. Rabbim hepimize dayanma gücü
versin

Cok cok zor zamanlardan geciyoruz. Allah beterinden saklasin.
Ozer bey bir aciklama yapti mi neden olmadigina dair?

Kaybettigin bebeklerin icin cok uzuldum canim. Zor zamanlar gecirmissin. Insallah bebisin gelir ve bu acilari unutursun ve coook mutlu olursun.
Guvenc bey tedvi oncesi hazirlik asamasinda herhamgi bir hap verdi mi?
Bir de sen hangi vitaminleri kullandin?

Ben de 4 defa tup denedim olmadi. Kasimda 5e baslyacgim ama oncesinde biraz vücudumu hazirlamak istedim.
Allah herkesin gonlune gore versin.

Inşallah etkisini görürsün canım peki kürleri nasıl uyguluyorsun bu ay Qenzim verdi dr bana sadece biesteolle he bide cylo prnogova verdi bana ama unutuyorum içmeyi

Inşallah etkisini görürsün canım peki kürleri nasıl uyguluyorsun bu ay Qenzim verdi dr bana sadece biesteolle he bide cylo prnogova verdi bana ama unutuyorum içmeyi

Ayni ilaclari iciyoruz:)))
Ben de 1.5 aydir biosteron,cyclo progynova ve icinde omega3 ve koenzim olan bir vitamin iciyorum. 3 ay kullan dedi doktor.Cyclo yu aksatmamamiz lazimmis canim.

Ilk 15 gun sogan kuru yaptim. Ara vermeden hayit ve aslan pencesine basladim ayni anda. Hala devam ediyorum ikisine de bitmedi. Aslan pencesini 1 ay tuketmis olacagim,hayiti da 1.5 ay kullanmis olacagim. Bunlar bitince 10 gun daha sogan kuru,sogan bitince 15 gun de civan percemi yapmam gerekiyor ama ben sogan kismini atlayacagim cunku benim sogan kuru yapinca kanamam durmuyor gunlerce. Yani ikinci 10 gunluk sogan kurunu yapmadan civana gececegim. Ekimin sonu gibi bitecek bu kurler. Insallah faydasi olur.

sen de bebeğine biran evvel kavuşursun inşallah canım. 4 kere denemişsin. burda çok kez deneyen arkadaşlar var büyük sabır işi. benim eşim bir kere daha denemeye bile razı değil. çok yıpranıyorum diye üzülüyor sanırım. biz böyle mutluyuz canım diye teselli ediyor beni ama bir olsa herşeyden çok sever eminim.
Güvenç beyle direk başladım öncesinde birşey vermedi. Ben omega, Q10 ve birkaç şey daha kullandım bulursam yazarım, taşınınca herşey heryerde şimdi. tabi folik asit kullandım kullanıyorum da klasik. tabi ben bir de coraspin ve clexan kullanıyorum pıhtılaşma sorunu için.

Amin canim insallah

Benim esim de aynisini soyluyor ki cocugu asiri derecede istedigi halde. Cocuk olmasa da mutluyuz diyor. Tabiki mutluyuz ama bebek ozlemi de cok fazla. Ama biz maddi gucumuz yettigi kadardenemeye karar verdik.

Canim peki diger gebeliklerin tedaviyle mi oldu,dogal yoldan mi?

canım onlar doğal yoldan olmuştu daha önceki yıllar, tabi kan pıhtılaşma sorunumu bilmiyordum yaşla beraber rezervim düşünce zamanla doğal yoldan çok denedik ama olmadı malesef.

canım onlar doğal yoldan olmuştu daha önceki yıllar, tabi kan pıhtılaşma sorunumu bilmiyordum yaşla beraber rezervim düşünce zamanla doğal yoldan çok denedik ama olmadı malesef.

Bir onceki mesajimda "amin insallah" tan sonra bu simgeyi secmek isterken digerini secmisim yanlislikla:)

Insallahbu defa olsun canim. Benim hic dogal yoldan olmadi malesef. Senin oldugu icin sansin daha fazla bence.
Kacinci gun embriyosu transfer edilecek?

ikinci gün canım. inşallah tutarlar. senin de benim de isteyen herkesin de güzel haberlerini alalım biran evvel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…