İlk sırada maalesef maddiyat var ilk denemeyi kendimiz yaptırdık ikinciyi aile destekleri ileSonuç negatif çıkınca baya üzüldüm zor toparlandım. Şimdi bitkisel kürler vitaminler v.s ile doğal yolla olması için dua ediyorum.
Allah bu yolda herkesin yardımcısı olsun.Gerçekten zor ve meşakkatli bir süreç.
Rapor almayi dusundun mu canim? Tedavinin yarisini devlet karsiliyor.
Zor tabiki canim,,zor olmaz mi hic. Allah hepimize yardim etsin.
Sen yine de dogal yoldan denemeyi birakma. Kurlerine devam et. Rabbim ol dedikten sonra her sey olur.
Rapor almayı düşündüm ama çalışıyorum iş yerim sıkıntılı sürekli git geller olur diye hiç başlamadım öyle bir şeye.
Benim ilk gebeliğim geçen sene Ağustos ayında doğal yolla oldu 5 haftalık düşük oldu sonra. Sonra işte dr.araştıralım dedi öyle öğrendim amh ve fsh değerlerimi.
Evet doktorum da öyle dedi doğal yolla kalabiliyorsun bu avantajımız diye. Yumurta takibi kontrollere gittiğimde dr.muayene ediyordu. 4-5 tane sağ tarafta, 4-5 tane sol tarafta çıkıyordu her defasında. Diyorum işim çok stresli acaba onun etkisi var mı.
Allah yardımcın olsun seninde inşallah güzel sonuçlar alırsın.
Canim stres onemli bir etken tabiki. Kafayi rahatlatacak bir seyler yapmak lazim.
Kesinlikle hic umudunu kaybetme. Sagda ve solda 5 yumurtadan bahsediyosun. Benim tedaviyle bile 1 tane cikiyor. 2.yumurtam ciksa ben ona sukredecegim. Yumurta sayin da iyi.
Sen bence yumurta takibi yaptir en azindan. Dogru gunlerde iliski olur boylece,sansin da artar.
Sagol canim. Insallah yarin opu olacak. Suan 2 yumurta gozukuyor. Diger tedavilerde de hep 2 gorunuyor ama birinin ici bos cikiyor.1i dolleniyor sadece. Bu defa insallah 2si de dolu cikar ve dollenir.
Senin için dua edeceğim inşallah emeklerinin karşılığını alırsın bu sefer. Güzel haberlerini alırız.
Yaş37 İstanbul.tup.bebek Aret kamar
Amh 0.16 Fsh 60
Teşhis yüksek düzeyde yumurta rezervi azlığı esimde problem yok çok sukur..
Uygulanan tedavi ve ilaçlar..klomen her tedavimde bir yumurtam büyüyordu yada bulunuyordu..
Transfer sonrası kullandığım ilaçlar Protestan iğne gün aşırı. estofrem günde iki kere coraspirin Protestan fitil günde iki kere..climara bant beş bant beş günde bir değiştirerek..
Çikolata kistine ramen 3 kere bir emriyo taze transfer.
Sonuç hep.negatif
Bahçeci tüp bebek merkezi erbil yağmur..
Tedavi aşamasında kullandigim ilaclar vitaminler elevit benexol Qenzim10 devit3
Kullanılan ilaçlar merionel 225 mg femara bes gün kullandim sadece
Opu ilk defa iki emriyo oldu..
İkinci opu Merionel 225 mg tek embriyo dolendi..
Arada tedavilerimde büyümeyen yumurtalar oldu iki opu hiç yumurta dolenmedi..
Havuz sistemi uygulandı Uc emriyo donduruldu sonra transfer hazırlığına başladık..
Çikolata kistine için uc ay geçici menopoza sokuldum karından iğneyle
Transfer oncesi bentla başladık transfer günü proluton iğne oldum crionel jel elevit ve devit3 ve benexol devam transferin 1haftasi catlatma iğnesi ve ikinci proluton iğne oldum
Sonuç cook sukur pozitif..
Canlar uzun oldu ama asal vazgeçmedim tedavilerden bazen umutsuzluk olsa da butun olumsuzluklara ramen hep içimde bir umut vardı..
Çok dua ettim trsnsferimde günlük tesbihlerim vardı kun feyekun duası vardı onu okudum bol bol..yüksek Fsh ramen Allahım nasip etti inş sağlıklida alırım.kucagima..tez zamanda darısı başınıza olsun..
Sagol Canım transferin 7 günü catlatma iğnesi yaptim..Cok detayli anlatmissin,guzel olmus.
Son tedavinde "transferin 1 haftasi catlatma ignesi" demissin,o cumleyi anlayamadim.
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.
Sagol Canım transferin 7 günü catlatma iğnesi yaptim..
Tutunmaya yardımcı oluyor canım vücut kendini gebeliğe hazırlaması içinmiş..bana ilk defa bu.merkezde uygandi..arastirirsan uygulayan merkez var..Transferin yedinci gunu catlatma ignesi yapilmasinin nedeni ne canim?
Hic boyle bisey uygulanmadi bana ve kimseden de duymadim. Ne faydasi var ki?
Tutunmaya yardımcı oluyor canım vücut kendini gebeliğe hazırlaması içinmiş..bana ilk defa bu.merkezde uygandi..arastirirsan uygulayan merkez var..
Evet canım kullanılan ilaçlarda farklı labartuvarida çok iyi..darısı başınıza.olsun..Merkez seçiminde çok.onemli..Bahceci de ilaclar ve uygulamalar gercekten farkli oluyor okudugum hikayelerden ve sonuc genelde pozitif oluyor.
Evet canım kullanılan ilaçlarda farklı labartuvarida çok iyi..darısı başınıza.olsun..Merkez seçiminde çok.onemli..
Evet canım kullanılan ilaçlarda farklı labartuvarida çok iyi..darısı başınıza.olsun..Merkez seçiminde çok.onemli..
Trsnsferinn7 günü bir tane genopepty adı catlatma iğnesi vurdum.Canim yukarda yazdiklarini yeniden okudum da yanlis mi anladim acaba dedim. Transfer gununden itibaren mi 7 gun boyunca her gun catlatma ignesi vurundun,yoksa sadece 7.gun mu?
Bir de hangi markaydi igne?
Evet havuz yapıldı canım 3 emriyo biriktirip öyle transfer olacaktim ilk 6500tl bisey odeme yapmıştık ilk opu ve transfer hakim sakli tutuldu..sonra her opu 3500tl..4 kere opu oldum ikisinde dolenme olmamisti..madi manevi zor günlerdi canım ama hiç umudunu kaybetmedim once Allahın izni sonra doktorumun vesilesiyle hamiş kaldım..Canim toplamda ne kadara mal oldu bahcecideki tedavi?
Orda havuz mu yaptirdin ve kac defa opu oldu?
5.tedaviyr baslayacagiz bikac ay sonra da arastirma yapiyorum bi yandan. Merkez tabiki cok onemli. Laboratuar da ayni sekilde.
Evet havuz yapıldı canım 3 emriyo biriktirip öyle transfer olacaktim ilk 6500tl bisey odeme yapmıştık ilk opu ve transfer hakim sakli tutuldu..sonra her opu 3500tl..4 kere opu oldum ikisinde dolenme olmamisti..madi manevi zor günlerdi canım ama hiç umudunu kaybetmedim once Allahın izni sonra doktorumun vesilesiyle hamiş kaldım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?