- 28 Şubat 2015
- 1.154
- 620
- 123
- 46
ilkini laboratuarda ikincisini devlette yaptırdım bi 1 sene sonra yine özelde yaptirdimda 0.00 di yani dr bana 0.001 olsa bile denerdik ama hiç şansım yok dediBu arada dr a sordunmu ya da keşke tekrar ölçtürsen yinede 1 ay içinde bu değişim çok kafa karıştırıcı. Ya herkesin bu şekilde bir hızla amh değerinde düşüş olsa çoğu kadın zaten menapoza girer herhade
Ya ne diyeyim ki inan gözlerim doldu ne desem boş bende çok üzüntü yaşıyorum ve içimde bir his anne olamayacağımı söylüyor.Ya biz böyle acı çekerken bu duygularla kavrulurken saçma sapan insanlar hak etmedikleri halde şıp diye hamile kalıyorlar biliyorum sorgulamak bize düşmez ama elimde değil içim almıyor ben iyilik yapmaktan keyif alan çok çok vicdan duygusuna sahip biriyim bunu övünmek adına söylemiyorum inanın bence bu duygunun fazlalığı çok yorucu ve yıkıcı olabiliyor belkide bu nedenden çocuğum olmuyor herşeyi kafama taktığım herkesi düşünüp üzüldüğümden Allahım bir mucize verir inşallah bizlereilkini laboratuarda ikincisini devlette yaptırdım bi 1 sene sonra yine özelde yaptirdimda 0.00 di yani dr bana 0.001 olsa bile denerdik ama hiç şansım yok dedi
umutsuz olma dene sabret dua er ben bu halde bile umut ediyorum bak hoc bir sorunu olamayanların bile olmuyor e menapoza gire lerin oluyor rabbim ol desin yeterki kendine eziyet etme moral verYa ne diyeyim ki inan gözlerim doldu ne desem boş bende çok üzüntü yaşıyorum ve içimde bir his anne olamayacağımı söylüyor.Ya biz böyle acı çekerken bu duygularla kavrulurken saçma sapan insanlar hak etmedikleri halde şıp diye hamile kalıyorlar biliyorum sorgulamak bize düşmez ama elimde değil içim almıyor ben iyilik yapmaktan keyif alan çok çok vicdan duygusuna sahip biriyim bunu övünmek adına söylemiyorum inanın bence bu duygunun fazlalığı çok yorucu ve yıkıcı olabiliyor belkide bu nedenden çocuğum olmuyor herşeyi kafama taktığım herkesi düşünüp üzüldüğümden Allahım bir mucize verir inşallah bizlere
Çok doğru söylüyorsun kısmetimizde varsa olur inşallahumutsuz olma dene sabret dua er ben bu halde bile umut ediyorum bak hoc bir sorunu olamayanların bile olmuyor e menapoza gire lerin oluyor rabbim ol desin yeterki kendine eziyet etme moral ver
yani bak keşke seninki kadar şansım olsa denemeye devam ederdim o yüzden dua sabır umut canimÇok doğru söylüyorsun kısmetimizde varsa olur inşallah
Saol desteğin için teşekkür ederim dualarımda sende olacaksın Allah yardmcımız olsun inşallahyani bak keşke seninki kadar şansım olsa denemeye devam ederdim o yüzden dua sabır umut canim
amin da im inşallah ben 39 yaşındayım senSaol desteğin için teşekkür ederim dualarımda sende olacaksın Allah yardmcımız olsun inşallah
Ben 30 yaşındayım memnun oldumamin da im inşallah ben 39 yaşındayım sen
daha çok gençsin ve şansında yüksek dibine kadar kullan canım bu sansiBen 30 yaşındayım memnun oldum
İnşallah. Elimden geleni yapıyorum ahh bir görsen gerisi Allahın taktiri artıkdaha çok gençsin ve şansında yüksek dibine kadar kullan canım bu sansi
Allah bagislasin ne guzel bunu paylasman umut olman bizlere. Benimde amh 1.32 sonra 1.4 ve 2 ay icinde 0.99 a indi . Dr hicbir aciklama yapmadi esimin ileri hareketli 0 maalesef normal yoldan sansim da yokKonuyu yeni gördüm ve malesef tüp mesajları okuyamadım ama eğer düşük amh olup tup bebek yaptıracak olan varsa ve burayı okuyorsa diye yazıyorum tup bebek bazı durumlarda tek çare olabilir ama amh düşük diye hemen tup bebeğe yonlendiren doktorla inanmayın sıfıra yakın amh ile doğal yoldan hamile kaldım bu işin ticari kısmı olduğu için en ufak problemde hemen yönlendiriyorlar
kaç amh ule kaldinizKonuyu yeni gördüm ve malesef tüp mesajları okuyamadım ama eğer düşük amh olup tup bebek yaptıracak olan varsa ve burayı okuyorsa diye yazıyorum tup bebek bazı durumlarda tek çare olabilir ama amh düşük diye hemen tup bebeğe yonlendiren doktorla inanmayın sıfıra yakın amh ile doğal yoldan hamile kaldım bu işin ticari kısmı olduğu için en ufak problemde hemen yönlendiriyorlar
Adetliykenmi verdiniz bu testleri o onemli. E2 biraz dusuk fsh gayet iyi tsh da biraz yuksek geldi ama bence baska bir dr a danisinkızlar bu bölüm baya aktif bana yardımcı olur musunuz. test sonuclari
tsh : 4.15
fsh : 5.90
lh : 9.93
e2 : 16.32
doktor bana çok açıklama yapmadi. bilgisiz olduğunu düşünmeye basladim. bu sonuclari yorumlar misiniz?
doktorum hicbirsey soylemedi. haftaya haftasonu baska doktora gitmem gerekiyo gerçekten. over olabilir dedi. kist olabilir dedi. adetin üçüncü günü vermiştimAdetliykenmi verdiniz bu testleri o onemli. E2 biraz dusuk fsh gayet iyi tsh da biraz yuksek geldi ama bence baska bir dr a danisin
Over yumurtalik demek zaten ama kist benim bildigim e2 yi yukseltir. Bence baska bir yerde testi tekrarlatin baska bir dr a daha danisin. Muayene etmedimi kist olabilir diye soru isareti birakiyor. Fsh gayet iyi amadoktorum hicbirsey soylemedi. haftaya haftasonu baska doktora gitmem gerekiyo gerçekten. over olabilir dedi. kist olabilir dedi. adetin üçüncü günü vermiştim
over dedi sadece. muayene de etti. cikolata kisti de olabilir dermoid de olabilir dedi. lh fsh dan yüksek olmamalı dedi yolladi sonraOver yumurtalik demek zaten ama kist benim bildigim e2 yi yukseltir. Bence baska bir yerde testi tekrarlatin baska bir dr a daha danisin. Muayene etmedimi kist olabilir diye soru isareti birakiyor. Fsh gayet iyi ama
Evet bende oyle biliyorum bir sonraki ay tekrar baktirin bence ona gore bir tedavi uygulanir hic olmazsaover dedi sadece. muayene de etti. cikolata kisti de olabilir dermoid de olabilir dedi. lh fsh dan yüksek olmamalı dedi yolladi sonra
dogru. baska biyere daha gideyim. tedavi uygulamadi. iki üç ay sonra kisti ameliyatla aliriz dedi sadece. ki kist 2.5 cmEvet bende oyle biliyorum bir sonraki ay tekrar baktirin bence ona gore bir tedavi uygulanir hic olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?