- 11 Ağustos 2016
- 158
- 84
- 48
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yazdıklarınızı okudum aslında sizin gebe kalamama problemi yok gibi tedaviylede olsa kalabiliyosunuz bu çok iyi inşallah birdaha ki denemeniz son olur ve anne olursunuz. Genetik sonucuda iyi gelir inşallah. Bu arada amh ensın temmuzda bakıldı demişsnz tekrar baktırmadımı dr. Benim dr um 2 ayda bir neredeyse baktırıyor önce 1.33 cıktı 4 ay sonra aralıkta 1.4 çıktı şimdide şubatta yani 2 ay bile olmadan 0.99 çıktı ve moralim yerle bir bu kadar sürede düşmesinemi yanayım onca yaşadığım acılara mı. 4 aşılama 3 tüp bebek tedavisi biri pozitif ve düşük maalesef. Dr u değiştirdim tedaviye başlayamadık bi türlü laparoskopi histereskopi derken 6 ay geçti tedaviye başladık uzun protokol baskılamaya cevap vermedi 2 yumurta oluştu dr da aşılamaya çevirdi tedaviyi bünyene uymadı kısa protokol yapacaz bidahakine dedi. Genetikler normal şimdi fshr gen testi istedi benden kötü gelirse sonuç yüksek dozda ilaç verecekmiş. Fsh e2 va hepsi normal ama şu amh 2 ay içinde nasıl bu kadar düştü demekki daha da düşecek hemen
bakılmıyor devlette malesef ben en son 6 ay önce baktirdimİyi akşamlar kızlar.amh 'ye devlette bakılabiliyor mu?
Nerde baktırdınız.? fiyat ne kadardı? istanbulda düzende baktırmayı düşünüyorum.bakılmıyor devlette malesef ben en son 6 ay önce baktirdim
gelişim laboratuvar baktirmistim ben canimNerde baktırdınız.? fiyat ne kadardı? istanbulda düzende baktırmayı düşünüyorum.
fiyat hatırlamıyorum ama dağa sonra özel muayenehanesi olan bi dr gitmiştim 250 bakmıştı sanırım kaziklandimNerde baktırdınız.? fiyat ne kadardı? istanbulda düzende baktırmayı düşünüyorum.
Anladı canım sağol bi 200ü gözden çıkarcaz sanırım:/fiyat hatırlamıyorum ama dağa sonra özel muayenehanesi olan bi dr gitmiştim 250 bakmıştı sanırım kaziklandim
rica canım ama gelişim laboratuarı bi ara fiyat al istersenAnladı canım sağol bi 200ü gözden çıkarcaz sanırım:/
eşim düzende dna hasarı baktırcak gitmişken ben de orda baktırırım sanırım.gelişim nerde bilmiyrmrica canım ama gelişim laboratuarı bi ara fiyat al istersen
Bakılıyor devlette ben iki sene önce bile devlet hastanesinde baktirmistim. Sonucu on gün içinde cikmisti ama.İyi akşamlar kızlar.amh 'ye devlette bakılabiliyor mu?
mrb bnde bugun amh aldim 11.47 dio iimi kotumu anlmadim yas 25 ve prolktinde 33.86 anliomusunz bni audinlatin lutfnMerhabalar. Benim amh test sonucum 0,066 Anlamadığım birşey var sizlerin sonucu benden kat kat iyiyken benim nasıl yumurtam sizler gibi 1,2 oluşmadı. (bende 7 tane oluştu 5i toplandı, kimyasal gebelik.) Yapılan test yanlış olabilir mi. Bu arada yaşım 30.
Merhaba amh çok iyi anladığım kadarıyla.. Prolaktin yüksek onu anlamadığım kadarıyla.. Süt hormonu yani yüksek bu şekilde gebelik zor.. Önce o hormonun düşmesi lazım..mrb bnde bugun amh aldim 11.47 dio iimi kotumu anlmadim yas 25 ve prolktinde 33.86 anliomusunz bni audinlatin lutfn
Siz bilirsiniz tabi..ama saracoglu fsh 15 ustu iken tup bebek tutmaz diyor.o yuzden once fsh i dusurmeyi deneyin derim.o da ilacla degil hayit tohumu ve testeredisli aslan pencesi ile oluyor.ozel kurumlarda hazir yumurta olmus deneyelim diyorlar.ama devlette fsh yuksekse tedaviye bile baslamiyorlar.o yuzden son bi kez fsh iniz dusurup deneyin derim.insallah yavrunuza kavusursunuzDeneme 1
Doktorun adı ve hastane: Ataşehir Memorial Cem Demirel
Eşinin semen analizde sorun varsa, belirtın: 0 morfoloji
Amh 0.42 FSH 18
Tüp tedaviden önce kullanılan vitaminler veya ilaçlar: multivitamin, arı sütü, omega 3, coenzim q10
Tedavide uygulanan ilaçlar ve dozlar: Fostimon 225
Tedavinin süresi: 6 gün yumurta geliştirici ilaç, 7. gün çatlatma, 9. gün yumurta toplama, 12. gün transfer
Toplanan yumurta sayısı ve kalitesi: 4 yumurta, 3 olgun
Kalan embriyo sayısı ve kalitesi: 2 embriyo, kalite çok iyi dendi
Kaç günlük embriyo transfer edildi: 3 günlük
Transferden sonra uygulanan tedavi: estofem, progestan fitil
Sonuç: Pozitif dış gebelik
Deneme 2 6 ay sonra
Doktorun adı ve hastane: Bahçeci Altunizade Ebru Öztürk
Tüp tedaviden önce kullanılan vitaminler veya ilaçlar: multivitamin, arı sütü, omega 3, coenzim q10
Tedavide uygulanan ilaçlar ve dozlar: Genotropin, merional 225, femara 25mg
Tedavinin süresi: 8 gün yumurta geliştirici tedavi 10. Gün yumurta toplama
Toplanan yumurta sayısı ve kalitesi: 3 hiçbiri olgun değil
Kalan embriyo sayısı ve kalitesi: 0
Transfer iptal
Deneme 2 1 ay sonra
Doktorun adı ve hastane: Bahçeci Altunizade Cem Çelik
Tedavide uygulanan ilaçlar ve dozlar: Genotropin, merional 150 (birer gün arayla), Klomen 100mg günlük
Tedavinin süresi: 8 gün yumurta geliştirici tedavi 10. Gün yumurta toplama
Toplanan yumurta sayısı ve kalitesi: 2 hiçbiri olgun değil
Kalan embriyo sayısı ve kalitesi: 0
Transfer iptal
Daha fazla denemeyi düşünmüyoruz maalesef
Siz bilirsiniz tabi..ama saracoglu fsh 15 ustu iken tup bebek tutmaz diyor.o yuzden once fsh i dusurmeyi deneyin derim.o da ilacla degil hayit tohumu ve testeredisli aslan pencesi ile oluyor.ozel kurumlarda hazir yumurta olmus deneyelim diyorlar.ama devlette fsh yuksekse tedaviye bile baslamiyorlar.o yuzden son bi kez fsh iniz dusurup deneyin derim.insallah yavrunuza kavusursunuz
İyi akşamlar kızlar.amh 'ye devlette bakılabiliyor mu?[/QUOT