Bu kurden sonra mi gebe kaldin bursavim
evet.kür bitti ve tedaviye basladik hemen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu kurden sonra mi gebe kaldin bursavim
Amin arkadaşım insallahhbende de vardi rezerv azligi. evet hamileyim. darisi basiniza.
bende de vardi rezerv azligi. evet hamileyim. darisi basiniza.
Canım fsh ve amh kaçtaydı en son. Yani tedaviye başlamadan once
amh 0.28
fsh da 7
kürlere baslamadan once baktirdim. zaten bu sonuclara gore erken menopoz kúrü verdiler. 2.5ay sürdü kür ve doktorun verdigi vitaminler. biter bitmez tedaviye baslandi.
O zaman sen kurden sonra tahlil yaptırmmadin değil mi canim .doğru mu anlamisim
aynen canim.
Fsh in düşükmüş zaten benim 13.4 e kadar çıktı.2 ay önce kürke beraber 7.4 e düştü bu ay sonunda yine yaptıracam. Tüp bebek konusu beni çok tedirgin ediyor. Verdikleri iğneler çok ağır geldi yaptırmak istemiyorum. Insalla h doğal yollardan hamile kalabilirim
ilk fsh degerim 14.73tü,mayis 2015te.
ondan sonra baktirdiklarim hep bu degerden kucuktu ama dussun diye bir sey yapmamistim.
tüp bebek kolay degil canim tabiki.
hamile kaldigim 5.tedavimde buyutucu igneler disinda lucrin igneleri vurundum ben gunde 2 kez. uzun protokol tedavisi uygulandi bana.
15-20 gun icinde toplam 40-45 tane igne vurundum. artik gobegimde igne batiracak yer bulamiyordu esim.
ama her seye deger bebegim icin. o acıların hepsi geciyor. cok zorlu gecti 1.5 senemiz. cok uzun aralar vermeden surdurduk biz tedavileri. cok yorucuydu ama cok sukur.
eger rezerv azligi varsa tabi maddi durum da uygunsa bence zaman kaybedilmemeli. tedaviye ara verdigimiz 2-3 aylik zaman zarfinda biz de hep dogal denedik. nasilsa tedavideyiz diye birakmadik ama olmadi. dogal olsun diye beklerken yumurtalarimiz da bitebilir ve tedavi icin yumurta kalmayabilir. tabiki birkac ay dogal denenebilir ama cok beklenmemeli bence. ben 33 yasinda hamile kaldim,simdi 34üm. cok ileri bir yaş degil ama hep 1 yumurta cikmasi da sinyal veriyordu.
insallah dogal yoldan hamile kalirsin,allah gonlune gore versin.
Amin canim. Sen çok sabirliymissin maşallah. Ben 2 tup bebekte pes ettim . 2 si de kimyasal gebelik oldu düştü. Allahu Teala sana bebeğini hayırlısıyla kucagina almayi nasip etsin. Hakkımızda hayırlısı....
Merhaba canim sana bir şey soracaktım. Ben de 1.5 aydır bu kürleri kullanıyorum erken menopoz kürü saracoglunun. Yanı ben adet günüme 2 gün kala ara verdim adet olunca tekrar başladım. Aslında ara verilmemesi gerekiyor ama ben bebek olursa düşer fln diye korktum. Benim amb 3.5 fsh 14- 17 arasında değişiyor. Yanı şunu soracağım bebek olursa düşer mi bu kürler yuzunden. O yüzden tedirgin oldum. Ayrıca geçen ay menagon tedavisi gordum. Artık 2 ay ara verelim dedi doktor. 2 ay sonra gel tekrar asilama yapacağız dedi. O da olmazsa laporoskopi yapacağız dedi. Ondan sonra da olmazsa tüp bebek dedi. Ben 2 yıldır istiyorum ama 1 yıldır klomen gamera deha menagon gibi ilaçlar kullandim. 1 yılda 10 kg aldim bu ilaçlar yüzünden ama sonuç hüsran. Benim yaşım 32.amin canim allah razi olsun. allahim isteyen herkese nasip etsin.
Merhaba canim sana bir şey soracaktım. Ben de 1.5 aydır bu kürleri kullanıyorum erken menopoz kürü saracoglunun. Yanı ben adet günüme 2 gün kala ara verdim adet olunca tekrar başladım. Aslında ara verilmemesi gerekiyor ama ben bebek olursa düşer fln diye korktum. Benim amb 3.5 fsh 14- 17 arasında değişiyor. Yanı şunu soracağım bebek olursa düşer mi bu kürler yuzunden. O yüzden tedirgin oldum. Ayrıca geçen ay menagon tedavisi gordum. Artık 2 ay ara verelim dedi doktor. 2 ay sonra gel tekrar asilama yapacağız dedi. O da olmazsa laporoskopi yapacağız dedi. Ondan sonra da olmazsa tüp bebek dedi. Ben 2 yıldır istiyorum ama 1 yıldır klomen gamera deha menagon gibi ilaçlar kullandim. 1 yılda 10 kg aldim bu ilaçlar yüzünden ama sonuç hüsran. Benim yaşım 32.
Merhaba canim sana bir şey soracaktım. Ben de 1.5 aydır bu kürleri kullanıyorum erken menopoz kürü saracoglunun. Yanı ben adet günüme 2 gün kala ara verdim adet olunca tekrar başladım. Aslında ara verilmemesi gerekiyor ama ben bebek olursa düşer fln diye korktum. Benim amb 3.5 fsh 14- 17 arasında değişiyor. Yanı şunu soracağım bebek olursa düşer mi bu kürler yuzunden. O yüzden tedirgin oldum. Ayrıca geçen ay menagon tedavisi gordum. Artık 2 ay ara verelim dedi doktor. 2 ay sonra gel tekrar asilama yapacağız dedi. O da olmazsa laporoskopi yapacağız dedi. Ondan sonra da olmazsa tüp bebek dedi. Ben 2 yıldır istiyorum ama 1 yıldır klomen gamera deha menagon gibi ilaçlar kullandim. 1 yılda 10 kg aldim bu ilaçlar yüzünden ama sonuç hüsran. Benim yaşım 32.[/QUOTE şimdi hamilemisiniz
canım malesef düşebiliyor benimde ilk ölçümüm.0.55 iken bir ay sonra 0.5 olmuştu sonrasında olcturmedim ama sen sakin tedavini bırakma en iyi tüp bebek merkezine git lutfenKızlar yardımcı olurmusunuz lütfen Aralık 2017 de en son amh bakıldı ve değerim 1.4 çıktı daha sonra tedavi gördüm tüp bebek iptal oldu aşılama yapıldı neyse adet oldum bugün dr a gittim kontrole amh bidaha bakıldı ve sonuç 0.99 çıktı moralim sıfır bu kadar kısa sürede düşermi başına gelen varmı böyle bir durum. Dr la görüşemedik kan geç çıktı. 2 ay da bukadar düşermi ya çıldırıcam
Senin normal sayılabilir yine de 0.55 ten 0.5 diyosun sadece küsüratı düşmüş onda bi sorun yok az bir değişkenlik göstermiş. Benim 1.4 ten 0.99 baya bir fark var yine off Tedaviyi bırakmam da inan hal kalmadı artık gücüm azaldı dua etmekten başka çaremiz yok Allah yardımcımız olsuncanım malesef düşebiliyor benimde ilk ölçümüm.0.55 iken bir ay sonra 0.5 olmuştu sonrasında olcturmedim ama sen sakin tedavini bırakma en iyi tüp bebek merkezine git lutfen
az olurmu canım 005 resmen uçurumdan düşmüş :) ama bak senin şansım daha fazla dene sabretSenin normal sayılabilir yine de 0.55 ten 0.5 diyosun sadece küsüratı düşmüş onda bi sorun yok az bir değişkenlik göstermiş. Benim 1.4 ten 0.99 baya bir fark var yine off Tedaviyi bırakmam da inan hal kalmadı artık gücüm azaldı dua etmekten başka çaremiz yok Allah yardımcımız olsun
Ya çok özür 0.55 den 0.5 düştü yazmışsın ya ben 0.50 sandım. Kimin şansı var hiç belli olmaz belkide sen hamile kalacaksın. İnşallah Allah bizlerede nasip eder o güzel duyguyu yaşamayıaz olurmu canım 005 resmen uçurumdan düşmüş :) ama bak senin şansım daha fazla dene sabret
Bu arada dr a sordunmu ya da keşke tekrar ölçtürsen yinede 1 ay içinde bu değişim çok kafa karıştırıcı. Ya herkesin bu şekilde bir hızla amh değerinde düşüş olsa çoğu kadın zaten menapoza girer herhadeaz olurmu canım 005 resmen uçurumdan düşmüş :) ama bak senin şansım daha fazla dene sabret