Tabi ki ederim güzel haberlerini bekliyorum.Ben de suanda biosteron ve icinde omega3,balik yagi ve q10 olan bir vitamin iciyorum 2 aydir. Bir de dogum kontrol hapina baslatti doktor. Beslenmeme de cok dikkat ediyorum.Haftaya kontrolum var. umarim kaliteli olmustur yumislerim.
Coooook istiyoruz esim de ben de ikiziama tabiki hayirli saglikli olsun ve rabbim nasip etsin. Bize de dua edersen cok sevinirim.
Pozitif canımdarısı isteyen herkesin başına.
Allah sağlık kucağın almayı nasip etsin inşallah. :) Çok ilginç ben tedavi olduğumda benim dr bana hiç vitamin vermedi. Geçengün sordum herkes vitamin kullanıyor diye sana gerek yok dediben bu doktordan bişi anlamadım vallahi.
Benim eski 2 doktorum da vermezdi ve inanmazlardi vitaminlere ama yenidoktorum cok sukur o kafada degil
Hatta incir ve sogan kürünü bile destekliyor
Benim doktor beni yaktı zatenSon gittiğim dr. en azından bir vitamin verdi.Avakado yememi önerdi. Ne bilim insan iyi hissediyor kendini böyle şeyleri duyunca.İnşallah sen faydasını görürsün canım benim :)
Olabilir kurler gelusmeyi hizlandiriyorBen incir kürü yapmıştım acaba ondanmi adet öncesi çıktılar da buyuduler
Aldiris etme beni ilk doktor direkt donasyona yonlendirdi tedavi oldugum doktorum kosturucaz yakalicaz yasindan dolayi avantajlisin dedi.cok ugrastik yumurtada elde ettik benimde sag sol ameliyatli sag hic yok sol da yumurtlamiyo iste yinede oluyo ama doktorum menepoza giren bile hamile kalir oyle hastalarim var dedi oyuzden onu hic dusunmeArkadaşlar benim de bi tarafta yumurtam yok diğer tarafta tek yumurtam varmış. menopozuma az kalmış. Bi doktor tüpü hiç denemem ben dedi.Diğeri deneme yapmalıyız dedi.çok moralim bozuk. Benzer durumda olan var mı.
Gozunaydin canım allah saglikla kucağına almayi nasip etsin insallahPozitif canımdarısı isteyen herkesin başına.
amin canım burada isteyen herkesin inşallah. ne zor şartlardan geçiyoruz ne çok kayıplarımız ( benim 7 aylık kayıbım var mesela) var Allaha şükür bugünleri de gördük. hepinize dua ediyorum. inşallah ben de bebişlerimi kucağıma alıp seveceğim 39 yaşında anne oldum diyebileceğim.Gozunaydin canım allah saglikla kucağına almayi nasip etsin insallah
Inşallah canım inşallah bende 38 yaşındayım rezervim de az inan bilemiyorum bazen olurmu diye düşünüyorum bi dr hiç olmaz dedi başka bi dr az umut dediamin canım burada isteyen herkesin inşallah. ne zor şartlardan geçiyoruz ne çok kayıplarımız ( benim 7 aylık kayıbım var mesela) var Allaha şükür bugünleri de gördük. hepinize dua ediyorum. inşallah ben de bebişlerimi kucağıma alıp seveceğim 39 yaşında anne oldum diyebileceğim.
Inşallah canım inşallah bende 38 yaşındayım rezervim de az inan bilemiyorum bazen olurmu diye düşünüyorum bi dr hiç olmaz dedi başka bi dr az umut dedi
Zaten onda tedavi görüyorum canım inşallah hep umutlarimiz daim olurAz da dese icinde "umut"kelimesi olan doktorun dediklerini dinle bence canim.
Zaten onda tedavi görüyorum canım inşallah hep umutlarimiz daim olur
Sen neler yapiosun canım tedavi ile ilgili gelişmeler varniAminnn canim,dogru secim
Sen neler yapiosun canım tedavi ile ilgili gelişmeler varni
Vitaminlerin muhakkak faydası vardır peki neden doğum kontrol hapı verdikjBen 3 ekimde adet olunca doktora gitmistim ve dogum kontrol hapina baslatmisti. Dun bitti hap. Carsamba gunu de kontrol var. Bakalim baska bir hap verecek mi yoksa ignelere mi baslayacagiz,ben de bilmiyorum. Bu arada 2.5 aydir biosteron ve vitaminlere devam ediyorum. Umarim faydasi olmustur.
benim de rezervim azdı, Allahtan umut kesilmez. iyi doktorlara rastlamak gerek birde.Inşallah canım inşallah bende 38 yaşındayım rezervim de az inan bilemiyorum bazen olurmu diye düşünüyorum bi dr hiç olmaz dedi başka bi dr az umut dedi
Vitaminlerin muhakkak faydası vardır peki neden doğum kontrol hapı verdikj
6 ay di başka Dr da tedavi görüyorum ama yumurta olmuyor olanda geçen ay çağırmadi ziyan oldu canım yabenim de rezervim azdı, Allahtan umut kesilmez. iyi doktorlara rastlamak gerek birde.
Aynen öyle iç bunu gel git gel insan zannediyorki bi kaç ay iğne ilaç içerim olurDiger tedavilerde direk ignelerle baslandi adetin 2.gunu. bu defa farkli bir yol izleyelim dedi. Yumurtaliklari baskilayarak bir tedavi uygulayacak. Arastirdim,varmis boyle tedavi yapan doktor. Biliyorsun doktorlar cok aciklama yapmiyor,hapi veriyor,kullan gel diyorlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?