Düşük AMH, yüksek FSH, yumurtalık rezervinde azalma tedavi anketleri

Tabi ki ederim güzel haberlerini bekliyorum.

Pozitif canım darısı isteyen herkesin başına.

Allah sağlık kucağın almayı nasip etsin inşallah. :) Çok ilginç ben tedavi olduğumda benim dr bana hiç vitamin vermedi. Geçengün sordum herkes vitamin kullanıyor diye sana gerek yok dedi ben bu doktordan bişi anlamadım vallahi.

Benim eski 2 doktorum da vermezdi ve inanmazlardi vitaminlere ama yenidoktorum cok sukur o kafada degil
Hatta incir ve sogan kürünü bile destekliyor

Benim eski 2 doktorum da vermezdi ve inanmazlardi vitaminlere ama yenidoktorum cok sukur o kafada degil
Hatta incir ve sogan kürünü bile destekliyor

Benim doktor beni yaktı zaten Son gittiğim dr. en azından bir vitamin verdi.Avakado yememi önerdi. Ne bilim insan iyi hissediyor kendini böyle şeyleri duyunca.İnşallah sen faydasını görürsün canım benim :)

Benim doktor beni yaktı zaten Son gittiğim dr. en azından bir vitamin verdi.Avakado yememi önerdi. Ne bilim insan iyi hissediyor kendini böyle şeyleri duyunca.İnşallah sen faydasını görürsün canım benim :)

Ay her seyi yedim ictim de o avokadoya bir cozum bulamadim. Yok boyle bir tat

Bazi doktorlar o kadar farkli vitaminler v gidalar oneriyor ki insan eee neden ben de kullanmayim diyor.

Insallah fayda gorurum canim:)

Aldiris etme beni ilk doktor direkt donasyona yonlendirdi tedavi oldugum doktorum kosturucaz yakalicaz yasindan dolayi avantajlisin dedi.cok ugrastik yumurtada elde ettik benimde sag sol ameliyatli sag hic yok sol da yumurtlamiyo iste yinede oluyo ama doktorum menepoza giren bile hamile kalir oyle hastalarim var dedi oyuzden onu hic dusunme

Gozunaydin canım allah saglikla kucağına almayi nasip etsin insallah
amin canım burada isteyen herkesin inşallah. ne zor şartlardan geçiyoruz ne çok kayıplarımız ( benim 7 aylık kayıbım var mesela) var Allaha şükür bugünleri de gördük. hepinize dua ediyorum. inşallah ben de bebişlerimi kucağıma alıp seveceğim 39 yaşında anne oldum diyebileceğim.

Inşallah canım inşallah bende 38 yaşındayım rezervim de az inan bilemiyorum bazen olurmu diye düşünüyorum bi dr hiç olmaz dedi başka bi dr az umut dedi

Sen neler yapiosun canım tedavi ile ilgili gelişmeler varni

Ben 3 ekimde adet olunca doktora gitmistim ve dogum kontrol hapina baslatmisti. Dun bitti hap. Carsamba gunu de kontrol var. Bakalim baska bir hap verecek mi yoksa ignelere mi baslayacagiz,ben de bilmiyorum. Bu arada 2.5 aydir biosteron ve vitaminlere devam ediyorum. Umarim faydasi olmustur.

Vitaminlerin muhakkak faydası vardır peki neden doğum kontrol hapı verdikj

Vitaminlerin muhakkak faydası vardır peki neden doğum kontrol hapı verdikj

Diger tedavilerde direk ignelerle baslandi adetin 2.gunu. bu defa farkli bir yol izleyelim dedi. Yumurtaliklari baskilayarak bir tedavi uygulayacak. Arastirdim,varmis boyle tedavi yapan doktor. Biliyorsun doktorlar cok aciklama yapmiyor,hapi veriyor,kullan gel diyorlar:)

Aynen öyle iç bunu gel git gel insan zannediyorki bi kaç ay iğne ilaç içerim olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…