- Konu Sahibi portakalkeki
Merhabalar benim Ağustos ayında amh değerim 0.44 yaşım 36 olacakMerhaba ,benim de temmuzda amh testim 1,3 ,Fsh testim 6 çıkmıştı.Nitekim korunmadığım 2. ayımda hamile kaldım.Yaşım 38.Ancak ekim ayı sonunda dış gebelik şüphesi nedeniyle(kesinleşmedi),dış gebelik tedavisi gördüm ,kullandığım ilaca rağmen düşmeyince bir de üzerine kürtaj oldum...Anlayacağınız baya kötü bir süreç geçirdim.Sonrasında görüştüğüm başka uzmanlar geç gebelik olabileceğini,tedavinin erken yapıldığını söylediler...Her neyse asıl konu şu ki, kasım ayında ilaç kullanarak tekrar regli oldum ve aralık ayında regli olmadım(ilaç kullanmadık) ,ocak ayında kendiliğimden regli oldum.Yapılan testlerde FSH 13 çıkmıştı. Üstelik amh 0.01'e inmişti.Amh testini tekrar yaptırdığımda da 0.07 çıktı sonuç. Amh testi bu kadar çabuk değişir mi?Şu an tüp bebekle bile hamilelik zor görünüyor.Çok üzgün ve çaresiz hissediyorum. FSH'Yİ en azından düşürmek için aslan pençesi ve hayit tohumu kullanıyorum. Ultrasonda yumurtam gözüktü de aslında ,18 mm idi. Çok karışık anlattım biliyorum çok da karışmış durumdayım. Amh testinin yanlış çıkma olasılığı var mı?
Tekrar ölçtürmeyi düşünmüyorum
Düşük çıkarsa moralim bozulacak çünkü
Sizin farklı merkezlerde mi ölçürdünüz acaba?
Düşük amh ile tüp bebekle hamile kalan var
Moralinizi bozmayın
Burda önemli olan galiba adet günü vajinal ultrasonda görülen foliküller ki sizde 2 tane görmüş doktorunuz
Nasıl besleniyorsunuz bilmiyorum ama Akdeniz tipi beslenmeye çalışın
Paketli gıda,sucuk sosis salam ,un,şeker,kahve bunlardan biraz uzak durmaya çalışın
Günlük en az 5000 adım atın